Alte știri din fotbal
Final de primă repriză „nebun” în Dinamo - Craiova » Cele 3 momente care au „dinamitat” derby-ul
0
Prostia comisă de Nicușor Bancu în prelungirile reprizei! Horațiu Feșnic i-a arătat direct cartonașul roșu
0
Duelul galeriilor la Dinamo - Craiova: „V-au furat rapizii, e adevărat / Dar voi furați de-o viață, de când v-ați înființat”
2
Mircea Lucescu, prezent la Dinamo - Craiova » Când anunță lotul final pentru barajul cu Turcia
1
Știri din fotbal internațional
A decedat omul care a stat lângă Jose Mourinho timp de două decenii
0
Urmează Rațiu! Ultimele patru meciuri din returul „optimilor” Conference League » Marin se califică chiar și după înfrângere, în timp ce Racovițan este eliminat
0
„Optimile” Europa League » Ionuț Radu s-a calificat în „sferturi”! A început meciul arbitrat de Istvan Kovacs
8
Cu berea și trabucul la flash-interviu » Internaționalul a făcut spectacol după ce a promovat: „Sunt cine sunt”
3
Lifestyle
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
3
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
6
O bătrână din Italia i-a lăsat 100.000 de euro badantei sale din Moldova, ...
Libertatea
Monumentul fotbalistului Ilie Balaci a fost profanat. Polițiștii fac ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Ultimul mesaj al marinarilor de pe remorcherul scufundat a fost un ...
Libertatea
Eu nu iau apararea unei parti, doar am subliniat un fapt, daca urmaresti cursul discutiei. Situatia e destul de complicata, dar concret este ca a fost data o decizie irevocabila.
E mai mult decat atat!!!!Echipa lui Becali avea in componenta si vechea echiopa!!!!De asta Becali primise 51% din actiuni ,vechea AFC cam un sfert,bunul Piturca 4 %....
Depinde ce cifre folosesc. Media de spectatori din campionat? Sau din tot sezonul? Adica meciurile din toate competitiile: cupa, cupe europene...
Ok si in fotbal e ca in tenis? iti ingheti clasamentul si il reactivezi?? CSA nu avea niciun drept sa primeasca loc in Liga 1 dupa ce a lipsit atatia ani. Cat despre locul furat... pai scuza-ma, dpdv legal se poate discuta despre transferul fotbalistilor, dar mai departe??? A oprit cineva de la FRF pe cei de la Steaua sa vina la teren? Ei nu s-au mai prezentat la meciuri (au lasat pe Becali in loc). Nu i-a dat nimeni afara, deci clubul ala a fost de acord cu situatia din momentul ala. Ce vreau eu sa spun aici este ca indiferent de situatia FCSB, fost club Steaua s-a retras intentionat din campionat in 2003... asa ca e normal s-o ia de jos. Ceea ce se si intampla. Bineinteles... nimeni din club vad ca nu e responsabil de situatie in continuare, inclusiv Talpan.
Se vede ca in viata ta nu ai avut masina!!!!Daca in urma unui impact aripa intra in contact cu o roata atunci afla baietas ca ce a facut Becali era obligatoriu!!!!O masina nu poate fi miscata daca o roata este blocata....Ba ,dar voi cap mai aveti sa =l si folositi?!
L Minamo desigur!Dar pentru Becali care ar fi bubele?Daca castiga cu Botosani ,ASTRA,Iasi,Voluntari oare nu stim ce spuneau marii corecti din presa ?Care a uitat sa vada ce s-a scris la ultimele intalniri....E clar,Becali nu are voie nici sa castige dar nici sa piarda....
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Din pacate, atat la FCSB, Becali, cat si la Dinamo, Negoita, fac tot ce pot ca sa distruga propriile echipe. Daca n-ar fi de plans ar fi de ras.
N-o sa retrogradeze, dar se va lupta pentru locul de baraj cu Voluntari, Chindia, Clinceni si Hermanstadt.
Adica Becali se poate retrage din fotbal ca si Borcea,Porumboiu ,Iancu,Bucsaru,Paskani,Copos....?Pe argumentul acesta Becali merita o statuie!!!!Pentru ca a rezistat cel mai mult!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.