Alte știri din fotbal
Oferte pentru doi jucători înainte de barajul FCSB - FC Botoșani: „I-am dat acordul să plece”
0
Câți bani a câștigat FCSB în Europa League în acest sezon » Roș-albaștrii sunt codași
2
„Gata, nu mă mai întrebați asta” » Gigi Becali a surprins și a făcut anunțul în direct: „Așa a fost și la Edi Iordănescu”
3
Rapid a confirmat în premieră interesul pentru antrenor: „Ni-l dorim, o să luăm legătura cu impresarul”
5
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo, gol superb și campion în premieră în Arabia Saudită » Portughezul a fost șef de galerie la final: imagini senzaționale
0
Înainte de Mondial, Norvegia a aprobat legea de care mulți cetățeni nici nu voiau să audă
0
Norvegia și-a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial » Odegaard și Haaland, nelipsiți din echipă + Mai multe absențe notabile
0
Pedro, mesaj emoționant la despărțirea de Lazio: „Priveam în sus și admiram cu mândrie”
0
Lifestyle
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
3
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
11
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
1
Marea Britanie ia o decizie fără precedent privind sancțiunile Rusiei, ...
Libertatea
Filmul tragediei din Bacău, unde un elev s-a înecat și a murit în pauză. ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Reprezentanții firmei care a făcut revizia susțin că liftul din Palatul CFR ...
Libertatea
Atata vreme cat la acest club nu exista stabilitate, profesionalism si disciplina, dar mai ales o delimitare clara intre patron si antrenor, nu vor fi nici rezultate! Retrogradarea in conditiile de fata pare doar o chestiune de timp! *** a devenit prea senil ca sa mai poata gestiona corect aceasta echipa de fotbal! Cu cat va imbatrani cu atat dezastrul va fi mai mare! Din pacate omul a luat-ope cai gresite! Cum sa produci rezultate pozitive doar cu niste figuranti pe teren?! Cum sa aduni public jucand un meci la Pitesti, unul la Bucuresti si altul la Giurgiu?! Asa catastrofa de manageriat nu exista nici la liga a 5 a!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Cred ca pentru toata lumea este evident declinul clubului si motivele acestui declin. Mai putin pentru Gigi. Sau nu-l intereseaza.
Vom vedea.
Sigur ,asta trebuie sa fie !!! NU ca nu mai ai tu argumente...
Faptul ca Becali a fost condamnat nu este cel mai nociv lucru...Mai nociv este ca 20 de procurori,sefi de servicii secrete,decizii judecatoresti ....toate astea sa arate ca sunt forte ale raului in fotbal...Becali a gresit ,a platit,s-a reabilitat ....,,Cinstitii,,nu patesc nimic,nici macar nu sunt judecati....Pentru ca vorbiti de terenuri...Stiti ca CFR a primit stadion in concesiune si Rapidul nu desi erau la acelasi minister,stiti ca CFR a primit gratuit 140 hectare in Cluj????
Esti infantil rau cu prostioare gen "Minamo", e clar ca nu poti sa sustii un punct de vedere cu ceva argumente.
" dramatica și de neînțeles decădere a unui mare club" ????? Nu ati tot scris ca Becali e de vina ???? Iar cautati doar cuvinte mari ????
Ce inseamna Minamo?
La Minamo cred ca nici cainele de pe emblema nu o duce bine cu sanatatea...Deci...lasa coada jos....
Nu compara *** Ciobanul este un infractor dovedit si a facut puscarie, ca a inselat armata cu terenuri. A crezut in mintea lui schizogrenica, ca daca i-a mers o data inselatoria, ii merge si a doua oara cu echipa de fotbal...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.