Comentarii (145)
xclx
xclx  •  28 August 2019, 10:07
Postat de carol_k pe 28 August 2019, 10:04

Nu l-a ingropat in ultimii 5 ani, l-a ingropat in momentul in care s-a implicat, chiar in 2003. Sa ai un asemenea club inseamna sa ai o mare responsabilitate, sa nu-l tratezi ca pe o fabrica de dat tunuri, ca pe o jucarie care sa-ti ocupe timpul. Pentru timpul tau liber e suficient un Clinceni. Atat timp cat l-a avut pe Olaroiu lucrurile au mers. Inertial au mai miscat o vreme, pana s-a implicat "atotstiutorul". Din acel moment totul a mers spre dezastru. Treaba lui, este clubul lui, FCSB. Problema suporterilor stelisti este de ce clubului lor i s-a confiscat locul in prima Liga si a fost trimis in a 4-a. Iar hotul, sta confortabil in prima Liga si da lectii de moralitate. Asta e dezbaterea pe care o astept de la GSP sau de la oricare alt site.

Cum i sa consfiscat locul in Liga 1 odata ce CSA Steaua este club infiintat in 2017? Iti confirma AMFB daca nu ma crezi pe mine...

carol_k
carol_k  •  28 August 2019, 10:04

Nu l-a ingropat in ultimii 5 ani, l-a ingropat in momentul in care s-a implicat, chiar in 2003. Sa ai un asemenea club inseamna sa ai o mare responsabilitate, sa nu-l tratezi ca pe o fabrica de dat tunuri, ca pe o jucarie care sa-ti ocupe timpul. Pentru timpul tau liber e suficient un Clinceni. Atat timp cat l-a avut pe Olaroiu lucrurile au mers. Inertial au mai miscat o vreme, pana s-a implicat "atotstiutorul". Din acel moment totul a mers spre dezastru. Treaba lui, este clubul lui, FCSB. Problema suporterilor stelisti este de ce clubului lor i s-a confiscat locul in prima Liga si a fost trimis in a 4-a. Iar hotul, sta confortabil in prima Liga si da lectii de moralitate. Asta e dezbaterea pe care o astept de la GSP sau de la oricare alt site.

florar
florar  •  28 August 2019, 10:03

Inca un articol mobilizator pentru meciul din Portugalia!!!!Atat poate GSP!!!!Ca logica....ce treaba are Becali ca joaca acum la Pitesti sau la Giurgiu?Conjunctura de acum i se datoreaza????----Desigur pentru GSP este performanta sa intrii in faliment sau insolventa sau sa te nimiceasca niste luxemburghezi!!!!Daca ieri GSP a putut spune ca este mai bine ca Becali sa nu se califice ce mai este de spus....?Poate doar ca Becali si anul acesta pana in acest moment iarasi contribuie cel mai mult la coeficientul tarii...O nimica toata...

pugliesi
pugliesi  •  28 August 2019, 10:01
Postat de flipkens pe 28 August 2019, 09:51

Nu e bine cum gandesti. Dasta am si ajuns ca natie cum am ajuns. Fiindca suntem usor de manipulat. Trecem cu vederea usor lucurile importante si dam prioritate nimicurilor si lucrurilor false. Infractorii si coruptii profita de asta. Judecatorii aia au ani grei de carte, nu de parnaie.

''Judecatorii aia au ani grei de carte, nu de parnaie.'' Aha, am inteles. Dar oare nu judecatorii l-au eliberat vineri pe Bunea Stancu din inchisoare dupa ce a ispasit mai putin de doua luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni? Oare nu judecatorii au pensii speciale? Mai usor ca pute rau.

vladutz13
vladutz13  •  28 August 2019, 10:00

Articolul asta pleaca de la premisa ca procesul si pierderea numelui, istoriei e cauza problemelor.... ceea ce nu e adevarat deloc. Pentru perioada de dinainte de 2014 prezentati doar ce este bun, dar ia puneti si lucrurile urate??? 5-6 antrenori in anumite sezoane, razboaie cu suporteri, mii de abonati interzisi pe stadion, etc, etc, etc. O groaza de anonimi pus ca antrenori sau transferati... Decaderea a fost treptata, in valuri, s-ar fi intamplat oricum. Cat despre problemele financiare... eu nu le vad, inca transfera pe o groaza de bani in afara.

mariuss72
mariuss72  •  28 August 2019, 10:00
Postat de xclx pe 28 August 2019, 09:58

Da mah :))) Ca daca o instanta din Bukina Faso ii atribuie lui Dinamo palmarsul lui Real Madrid, UEFA o sa tina cont si o sa moifice :))))) Voi credeti ca la TAS merge pe povesti gen " echipa infiintata in 2017 a castigat ceva in 86' ?:))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xclx
xclx  •  28 August 2019, 10:00
Postat de flipkens pe 28 August 2019, 09:51

Nu e bine cum gandesti. Dasta am si ajuns ca natie cum am ajuns. Fiindca suntem usor de manipulat. Trecem cu vederea usor lucurile importante si dam prioritate nimicurilor si lucrurilor false. Infractorii si coruptii profita de asta. Judecatorii aia au ani grei de carte, nu de parnaie.

De aia peirdem peste 80% din procesele care ajung la CEDO?:)))) De aia avem 512 pedofili dovediti liberi?:)))) De aia ciobanul a fost achitat la CEDO in dosarul terenurilor pe motiv ca "fapta nu exista"?:)))))

xclx
xclx  •  28 August 2019, 09:58
Postat de mariuss72 pe 28 August 2019, 09:54

Vorbesti prostii ca de obicei, ia mergi si cauta pe orice site, inclusiv Uefa, sa vezi ca scrie Fcsb, nu Steaua. In ce priveste palmaresul, deocamdata nu este o decizie definitiva, dupa ce va fi, vei vedea ca inclusiv Uefa va modifica statistica.

Da mah :))) Ca daca o instanta din Bukina Faso ii atribuie lui Dinamo palmarsul lui Real Madrid, UEFA o sa tina cont si o sa moifice :))))) Voi credeti ca la TAS merge pe povesti gen " echipa infiintata in 2017 a castigat ceva in 86' ?:))))))))))))))))))))))))

mariuss72
mariuss72  •  28 August 2019, 09:54
Postat de alexbibirica1 pe 28 August 2019, 09:48

deciziile instantelor din romania nu reprezinta mare lucru si atata vreme cat UEFA nu le ia in serios , chiar n-am de ce sa ma gandesc la sentintele favorabile statului roman in orice speta.

Vorbesti prostii ca de obicei, ia mergi si cauta pe orice site, inclusiv Uefa, sa vezi ca scrie Fcsb, nu Steaua. In ce priveste palmaresul, deocamdata nu este o decizie definitiva, dupa ce va fi, vei vedea ca inclusiv Uefa va modifica statistica.

flipkens
flipkens  •  28 August 2019, 09:51
Postat de alexbibirica1 pe 28 August 2019, 09:48

deciziile instantelor din romania nu reprezinta mare lucru si atata vreme cat UEFA nu le ia in serios , chiar n-am de ce sa ma gandesc la sentintele favorabile statului roman in orice speta.

• 1
  • •••
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • •••
  • 15
Comentează