Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Surpriza uriașă din Alanya: ce am găsit acasă la Ianis Hagi » „Prințul” captiv în raiul pensionarilor
0
Ziua decisivă în Liga Campionilor » Aflăm toate echipele calificate în optimi și în play-off
0
Înainte de FCSB - Fenerbahce, Fred și-a amintit de Mircea Lucescu
0
Borussia Dortmund - Inter » Istvan Kovacs îl arbitrează pe Chivu: absență importantă pentru nemți
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
Da mah :))) Ca daca o instanta din Bukina Faso ii atribuie lui Dinamo palmarsul lui Real Madrid, UEFA o sa tina cont si o sa moifice :))))) Voi credeti ca la TAS merge pe povesti gen " echipa infiintata in 2017 a castigat ceva in 86' ?:))))))))))))))))))))))))
Nu e bine cum gandesti. Dasta am si ajuns ca natie cum am ajuns. Fiindca suntem usor de manipulat. Trecem cu vederea usor lucurile importante si dam prioritate nimicurilor si lucrurilor false. Infractorii si coruptii profita de asta. Judecatorii aia au ani grei de carte, nu de parnaie.
Cel mai important e punctul 10 din prima parte a articolului.
dupa logica celor care scriu articole , nici fcdb 1948 sa nu este "dinamo" .
deciziile instantelor din romania nu reprezinta mare lucru si atata vreme cat UEFA nu le ia in serios , chiar n-am de ce sa ma gandesc la sentintele favorabile statului roman in orice speta.
Ai dreptate, calule. Ar fi putut pune pe site stema FC FCSB-ului si nu s-ar mai fi produs atata dezorientare. Uite, cazul tau, spre exemplu: un gigist fecesebist care se credea stelist. Off-off!
Marius, cum adica nu-l suporta pe Gigi, cand zilnic ziarul ii plin de articole despre el?
Fcsb nu a fost niciodata Steaua, niciodata LEGAL Vad ca sunt baieti aici care tasteaza de durere dar nu e vina noastra ca ei sustin *** care mai e si ***.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
"palmaresul trebuie sa fie ceva palpabil"- Chiar aia este problema cu ce decid instantele din Romania. Palmaresul sportiv nu este ceva transferabil (conform definitiei lui). El este un statut recunoscut de organizatorul competitiei. Pot castiga 10000 de procese in Romania ca TAS se paote sterge cu ele la fund . Fotbalul este o competitie privata cu propriile legi...
La aceasta situație neverosimilă ați pus umul serios și voi. Au curs tone de cerneala ca să se ajungă aici. Și acum ce faceți...vă analizați munca?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.