Comentarii (145)
10211687200958144
Serban Dumitru Gabriel  •  28 August 2019, 09:51

Cel mai important e punctul 10 din prima parte a articolului.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  28 August 2019, 09:49
Postat de mariuss72 pe 28 August 2019, 09:46

Ok, voi faceti analiza asta din care reiese ca Fcsb nu e Steaua, asa ca va intreb: de ce folositi in continuare in multe ocazii termenul "stelisti" atunci cind va referiti la jucatorii Fcsb? O faceti din rea intentie, din prostie, din lipsa de respect pentru meserie, sau cu un scop anume, acela de a provoca dispute intre useri? Oricare varianta ar fi, e rusinos pentru publicatia voastra.

dupa logica celor care scriu articole , nici fcdb 1948 sa nu este "dinamo" .

alexbibirica1
alexbibirica1  •  28 August 2019, 09:48

deciziile instantelor din romania nu reprezinta mare lucru si atata vreme cat UEFA nu le ia in serios , chiar n-am de ce sa ma gandesc la sentintele favorabile statului roman in orice speta.

flipkens
flipkens  •  28 August 2019, 09:48
Postat de khal_37 pe 28 August 2019, 09:34

La aceasta situație neverosimilă ați pus umul serios și voi. Au curs tone de cerneala ca să se ajungă aici. Și acum ce faceți...vă analizați munca?

Ai dreptate, calule. Ar fi putut pune pe site stema FC FCSB-ului si nu s-ar mai fi produs atata dezorientare. Uite, cazul tau, spre exemplu: un gigist fecesebist care se credea stelist. Off-off!

mariuss72
mariuss72  •  28 August 2019, 09:46

Ok, voi faceti analiza asta din care reiese ca Fcsb nu e Steaua, asa ca va intreb: de ce folositi in continuare in multe ocazii termenul "stelisti" atunci cind va referiti la jucatorii Fcsb? O faceti din rea intentie, din prostie, din lipsa de respect pentru meserie, sau cu un scop anume, acela de a provoca dispute intre useri? Oricare varianta ar fi, e rusinos pentru publicatia voastra.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  28 August 2019, 09:45
Postat de khal_37 pe 28 August 2019, 09:34

La aceasta situație neverosimilă ați pus umul serios și voi. Au curs tone de cerneala ca să se ajungă aici. Și acum ce faceți...vă analizați munca?

Kala , ce s-a intamplat cu contul de fb ? nu trebuia sa-l inchizi. chiar daca am ajuns pe ultimul loc,nu trebuia sa-l inchizi. lui nea cici nu-i pasa de Steaua, dar noua ne pasa.Stima !

lucibenid
lucibenid  •  28 August 2019, 09:45

Marius, cum adica nu-l suporta pe Gigi, cand zilnic ziarul ii plin de articole despre el?

lucibenid
lucibenid  •  28 August 2019, 09:44
Postat de Marius Ovidiu pe 28 August 2019, 09:20

Hai ca voi o dați în prosteala cu articolele astea ca nu îl suportați pe jiji ok dar mai opriți-vă și scrieți ceva interesant

Marius, cum adica nu-l suporta pe Gigi, cand zilnic ziarul ii plin de articole despre el?

flipkens
flipkens  •  28 August 2019, 09:43
Postat de xclx pe 28 August 2019, 09:37

Eu am vazut o decizie TAS (stii, aia care conteaza) pe care scria asa : FC FCSB (FCSB, ex. Steaua Bucuresti)... Cand o sa zica aia altceva, o sa te cred... Cu instantele din Romania is convins odata ce avem 512 pedofili dovediti liberi pe strada...

Ok! Time will tell. Pana atunci insa tare imi e ca Gigi will tell the INSOLVENTA dupa eliminarea de maine seara. FC FCSB e dusa. Ia-ti gandul ca va mai fi vreodata Steaua sau ca va mai avea performante. FC FCSB are metastaze multiple: nu au antrenor, e haos, nu au stadion, nu mai au suporteri, nu au rezultate. Plus problema banilor, prioritate absoluta pt Jiji. Maine e 'Game Over' pt FC FCSB. Cred ca nici nu mai apucati deciziile finale ale tribunalelor... A tinut maneaua destul. E timpul sa fie pusa in cosul de gunoi. Dar cu voi, gigistii, cum ramane?? Eee, ia cauta un link si pt problema asta...

malkin71
malkin71  •  28 August 2019, 09:41

Fcsb nu a fost niciodata Steaua, niciodata LEGAL Vad ca sunt baieti aici care tasteaza de durere dar nu e vina noastra ca ei sustin *** care mai e si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

• 1
  • •••
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Comentează