FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

5 cazuri noi de COVID-19 la FCSB! Fotbaliștii s-au reinfectat

FCSB se confruntă cu 5 noi cazuri de COVID-19 în rândul fotbaliștilor.
FCSB se confruntă cu 5 noi cazuri de COVID-19 în rândul fotbaliștilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 11:04 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 14:26

FCSB se confruntă cu 5 noi cazuri de COVID-19 în rândul fotbaliștilor.

  • FCSB urmează s-o întâlnească pe Academica Clinceni luni, 19 octombrie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 7 din Liga 1.

Jucătorii care au fost depistați pozitiv vineri, 9 octombrie, la FCSB:

  • Ovidiu Popescu (26 de ani, mijlocaș central)
  • Andrei Miron (26, stoper)
  • Iulian Cristea (26, stoper)
  • Valentin Crețu (31, fundaș dreapta)
  • Andrei Pandele (17 ani, mijlocaș central)

5 cazuri noi de COVID-19 la FCSB

Informația a fost dezvăluită de Prosport, iar surse autorizate din cadrul clubului au confirmat ulterior pentru GSP.ro rezultatul analizelor.

Cei 5 au fost depistați pozitiv și în urmă cu două săptămâni, însă între timp testele lor au devenit negative.

FCSB. MM Stoica, detalii despre lupta jucătorilor cu COVID-19:

Moruţan și Cristea au fost negativi cu două zile înainte de meciul cu Dinamo (n.r. 3-2). Am primit târziu veştile că din cinci jucători doi au devenit negativi. Ei erau în bază, în izolare. Am chemat preparatorul de la Academie şi a făcut antrenament cu amândoi, pe rând.

Cristea facea antrenamente singur, pe bandă, și când era pozitiv. Eu aşa i-am dat vestea. Mă sunase Gigi să îmi spună că a ieşit Cristea negativ şi el alerga pe bandă. E emoţionant. Banda şi-au pus-o pe hol şi ieşea fiecare din cameră şi făcea bandă, unul după celălalt, ca să nu-şi piardă total pregătirea.

Pe Tănase îl durea nasul de cât îşi băgase betadină şi apă oxigenată, să îşi cureţe căile respiratorii. A zis că îl doare atât de tare că nici când se operase nu îl durea aşa. Băieţii ăştia au făcut nişte sacrificii imense, lumea nu le înţelege 

Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Dorinel Munteanu, scandal cu FCSB: „Cluburile din România nu plătesc taxele jucătorilor”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (92)
cornelconasu
cornelconasu  •  10 Octombrie 2020, 22:13

NU S-AU ....REINFECTAT , AU FOST INFECTAȚI ......TOT TIMPUL !!!!!! Autorități corupte.......fotbal mincinos , echipă în fraudă tot timpul !

Silvio
Silvio  •  10 Octombrie 2020, 19:28
Postat de reddogs pe 10 Octombrie 2020, 18:00

simplu.....asa-zisii fotbalisti vindecati , in fapt erau pozitivi in continuare! Daca cumva cei de la Dinamo vor avea infectii, atunci cei de la fcsb ar trebui sactionati drastic atat de DSP cat si de LPF!

"Ei au ramas pozitivi, cu siguranta e vorba de persoane care elimina mai mult timp virusul sau fragmente din virus sau celule care fusesera infectate cu virus si nu are niciun fel de relevanta din punct de vedere epidemiologic cu astfel de situatii. A fost un test negativ dupa care au fost eliminate, sa spunem, niste celule care fusesera distruse. Nu are relevanta, nu inseamna ca mai infecteaza pe altii sau au vreo problema legata de reinsertia in activitatea normala. Ei (n.r. jucatorii de la FCSB) nu mai trebuie sa stea in izolare. Daca ei sunt vindecati dupa boala, nu. Nu mai ai niciun fel de simptomatologie din punct de vedere al investigatiilor radiologice sau paraclinice. Asta inseamna ca s-au vindecat si asa se considera si de catre centrul de control al bolilor si de catre OMS, ca dupa o perioada de 14 ziile in care devii asimptomatic, pot sa isi reia in mod normal activitatile, indiferent de cum este rezultatul testului care se face", a declarat Rafila

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  10 Octombrie 2020, 18:46

Bai bajeti doar LPF si FRF sunt vinovate ptr ca prin protocoalele facute au permis asa ceva. Au permis FCSB sa faca in continuare teste la *** a lui Becali dupa ce s-a dovedit clar ca a fost si este o Manerie,o Facatura. Pozitivul Lemntanase s-a negativat brusc iar Man era bnegaativ la Aprozarul lui Becali, iar si dupa 2 zile ambii au iesit pozitivi la Clinica agreata de Uefa. Justinel stie de ce!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează