Alte știri din fotbal
Rapid l-a transferat în ultima zi de mercato, apoi l-a trimis în Liga 2
0
Raul Rusescu, despre un scenariu incredibil la FCSB: „Antrenor până la finalul săptămânii. M-a alergat de mi-au sărit ochii din cap”
0
Uluitor! De ce ar fi picat transferul lui Andrei Cordea în ultimele minute: „Cluburile erau înțelese”
1
Le-a eliminat complet din alimentația zilnică și și-a schimbat radical viața: „Știi ce pățeam?”
3
Știri din fotbal internațional
Neobișnuit! » Leverkusen a creat trei locuri „de doliu” pe stadion
0
Soția românului dat afară în Turcia a ieșit la atac: „Cartonaș roșu!”
5
Jose Mourinho, fără 8 jucători importanți la duelul cu Cristi Chivu din Liga Campionilor
1
L'Equipe a publicat cel mai bun „11” din istoria Ligii Campionilor și a provocat o controversă uriașă: „Rea-voință. Alegere de hipster”
5
Lifestyle
Soția românului dat afară în Turcia a ieșit la atac: „Cartonaș roșu!”
5
Surpriză: România, ignorată! Unde au ales să fabrice noua Dacia Spring + cum arată și preț
0
Apariție inedită la meciul lui Cristi Chivu: 10 femei l-au însoțit pe celebrul rapper
1
Toți ochii pe ea! » Reporterița care a „înnebunit” fanii din Formula 1: „Iată de ce Leclerc a terminat cursa de la Monza atât de repede”
3
Un șofer de BMW a tras cu mitraliera și un pistol pe șosea: când au deschis ...
Libertatea
Ajunge România la mâna lui Putin dacă AfD ia Germania? Politolog: „E un ...
Adevărul
Răzvan Lucescu, cerere de protecție pentru numele tatălui său: sunt 1.027 ...
GSP SPECIAL
Cât va costa Dacia Spring care va fi fabricată și în Europa, dar nu în ...
Libertatea
cvadruplu e jignitor????Pe ce criterii stabiliti asta?
FCSB ....si tot ce disjunge din ea ,,,nu este vina mea ca Statul Roman este profund corupt
Deci eşti fcsbist, felicitări, e bine măcar că recunoşti, alţii se ruşinează.
"Un titlu al nostru face cât 10 ale FCSB-ului. În fotbalul românesc, acum, ca joc, există Astra, urmează puncte-puncte, apoi ceilalți" Asta e dupa alea 50 de sticle de sampanie si nu stiu cate lazi de bere... Idolul lui Nea Broasca, al lui Visinel Legenda, al lui Otto cel Braun si al altor astristi de mici, ca toti boromanii...
FCSB
ATI DEMONSTRAT CA SUNTETI O ECHIPA DE *** IN FRUNTE CU *** DE SUMURLACI.NOI NU MERGEM LA EURO SA ARAM NICI SA PASTEM TERENUL ,CUM A FACUT BUHAIUL LA GIURGIU !!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Au trecut deja aproape 2 ani de când a apărut clona fcsb, nu ştiai ? Cu ce echipă ţíi, tot nu mi-ai răspuns.
Au ajuns de rasul lumii ***toti fac misto de ei.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Aia habar nu au unde le este palmaresul si cine este ADEVRATA Poli sau UTA ....asculta ce-ti spun .
Acum isi sustine si el echipa si nu este rau ,,condamnabila este insa URA de care da dovada ,atata tot .
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.