Alte știri din fotbal
CFR Cluj - U Cluj, derby la cote maxime în lupta la titlu! Echipele de start
3
Marius Croitoru, după Botoșani - Oțelul 1-1: „Cel mai slab de când sunt eu!”
1
Cine arbitrează Dinamo - Rapid, derby-ul etapei #6 din play-off
0
„E din ce în ce mai aproape” » Drona prăbușită la Galați l-a speriat și pe fostul lider al vestiarului
0
Știri din fotbal internațional
Arsenal - Newcastle » Gol senzațional!
0
Gest antologic! Cum a ajuns magazionera Carla eroina unei scenografii memorabile în prima ligă
0
Barcelona se desprinde decisiv în La Liga! Victorie cu Getafe și avantaj de 11 puncte față de Real Madrid
0
Un gol în prelungiri a readus-o pe Tottenham pe loc retrogradabil! + „Boxerul” Radu Drăgușin
0
Lifestyle
Noul model Dacia a fost surprins pe stradă! Imagini-spion cu mașina care urmează să fie lansată
0
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
5
„O să îmi pun o poză în lenjerie și o să îmi bubuie Instagramul” » Gluma sportivei numită „cea mai frumoasă din România”
19
MApN explică de ce avioanele Eurofighter nu au doborât drona rusească ...
Libertatea
Gătitul ca în Epoca de Piatră a devenit o modă globală: bucătari din ...
Adevărul
Banca Națională a României, decizie spectaculoasă la 40 de ani de la ...
GSP SPECIAL
Un general român, fost comandant NATO, critică dur neinterceptarea dronei ...
Libertatea
Noncampioana fcsb, mândria becalizaţilor.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Insiri porcarii cu o lejeritate iesita din comun .Eu nu pot fi de acord cu un antrenor *** suporterilor indiferent ca sunt Stelisti sau Dinamovisti ,asta o putem face eventual intre noi.Cum poti afirma ca Steaua a fost ajutata in acest sezon de deciziile arbitrilor ? Ok ,de acest "ajutor " inzecit sa se bucure Dinamo in campionatul viitor ,ce zici te bagi? In privinta faptului ca Sumudica este nascut *** *** ne-o demonstreaza la fiecare aparitie ,tine el la acest lucru .
Q.e.d.
Sumulica, poate cat 3 titluri ale FCSB, tot atatea cate goluri ai furat de la FCSB in tur....
"Un titlu al nostru face cât 10 ale FCSB-ului, zice fudulul. Prostul nu-i prost destul pana nu e si fudul.....:)
Bine ca toata ziua aceleasi articole cu steaua si ce-o *** becali nu`s plictisitoare.Trebuiau si mai multe scrise despre Astra.
Ce sa faci taticu dar nu sunt toti geniali ca Reghe si Mm sau savanti de renume mondial ca d-na Cap de Mop. Voi va mandriti cu ***, cu Virgil, Mache si Trahanache, Petrica da-i pe gsp. Ati pierdut primele 2 competitii intr-o saptamana cu tot cu sprijinul fluierasilor. E mare fustrarea cand investesti sume colosale in terminati ca Maricica care joaca turca 30 min. apoi sta pe bara 3, 4 meciuri. Cu infatuare ati tratat acest campionat, tot asa primiti innapoi. Trist e ca acest tratament il primiti de la unul nascut sub Podul Grant! Incercati cu Anticarcel!
Hai ca deja miroase a plictiseala Sumudica, Astra, Lovin, Oros, Niculae si cine-o mai fi. OK, e campioana, dar nu intereseaza pe nimeni articolele despre Astra cu exceptia catorva de prin Giurgiu, nu prea numerosi, si a catorva al caror unic scop in viata e sa-njure Steaua si sa sarbatoreasca unica performanta de interes european al clubului pe care-l sustin. Aceasta fiind incendierea peluzei din Ghencea, pe care o sarbatoresc regulamentar an de an.
Are dreptate MM care si-a reluat locul pe banca atunci cand spune ca nu mai exista nicaieri galerii si nici ultrasi si este adevarat ca am avut o intalnire ca sa revenim pe stadion dar nu am discutat despre asa ceva si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.