Alte știri din fotbal
Rapid l-a transferat în ultima zi de mercato, apoi l-a trimis în Liga 2
0
Raul Rusescu, despre un scenariu incredibil la FCSB: „Antrenor până la finalul săptămânii. M-a alergat de mi-au sărit ochii din cap”
0
Uluitor! De ce ar fi picat transferul lui Andrei Cordea în ultimele minute: „Cluburile erau înțelese”
1
Le-a eliminat complet din alimentația zilnică și și-a schimbat radical viața: „Știi ce pățeam?”
3
Știri din fotbal internațional
Neobișnuit! » Leverkusen a creat trei locuri „de doliu” pe stadion
0
Soția românului dat afară în Turcia a ieșit la atac: „Cartonaș roșu!”
5
Jose Mourinho, fără 8 jucători importanți la duelul cu Cristi Chivu din Liga Campionilor
1
L'Equipe a publicat cel mai bun „11” din istoria Ligii Campionilor și a provocat o controversă uriașă: „Rea-voință. Alegere de hipster”
5
Lifestyle
Soția românului dat afară în Turcia a ieșit la atac: „Cartonaș roșu!”
5
Surpriză: România, ignorată! Unde au ales să fabrice noua Dacia Spring + cum arată și preț
0
Apariție inedită la meciul lui Cristi Chivu: 10 femei l-au însoțit pe celebrul rapper
1
Toți ochii pe ea! » Reporterița care a „înnebunit” fanii din Formula 1: „Iată de ce Leclerc a terminat cursa de la Monza atât de repede”
3
Un șofer de BMW a tras cu mitraliera și un pistol pe șosea: când au deschis ...
Libertatea
Ajunge România la mâna lui Putin dacă AfD ia Germania? Politolog: „E un ...
Adevărul
Răzvan Lucescu, cerere de protecție pentru numele tatălui său: sunt 1.027 ...
GSP SPECIAL
Cât va costa Dacia Spring care va fi fabricată și în Europa, dar nu în ...
Libertatea
Noncampioana fcsb, mândria becalizaţilor.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Insiri porcarii cu o lejeritate iesita din comun .Eu nu pot fi de acord cu un antrenor *** suporterilor indiferent ca sunt Stelisti sau Dinamovisti ,asta o putem face eventual intre noi.Cum poti afirma ca Steaua a fost ajutata in acest sezon de deciziile arbitrilor ? Ok ,de acest "ajutor " inzecit sa se bucure Dinamo in campionatul viitor ,ce zici te bagi? In privinta faptului ca Sumudica este nascut *** *** ne-o demonstreaza la fiecare aparitie ,tine el la acest lucru .
Q.e.d.
Sumulica, poate cat 3 titluri ale FCSB, tot atatea cate goluri ai furat de la FCSB in tur....
"Un titlu al nostru face cât 10 ale FCSB-ului, zice fudulul. Prostul nu-i prost destul pana nu e si fudul.....:)
Bine ca toata ziua aceleasi articole cu steaua si ce-o *** becali nu`s plictisitoare.Trebuiau si mai multe scrise despre Astra.
Ce sa faci taticu dar nu sunt toti geniali ca Reghe si Mm sau savanti de renume mondial ca d-na Cap de Mop. Voi va mandriti cu ***, cu Virgil, Mache si Trahanache, Petrica da-i pe gsp. Ati pierdut primele 2 competitii intr-o saptamana cu tot cu sprijinul fluierasilor. E mare fustrarea cand investesti sume colosale in terminati ca Maricica care joaca turca 30 min. apoi sta pe bara 3, 4 meciuri. Cu infatuare ati tratat acest campionat, tot asa primiti innapoi. Trist e ca acest tratament il primiti de la unul nascut sub Podul Grant! Incercati cu Anticarcel!
Hai ca deja miroase a plictiseala Sumudica, Astra, Lovin, Oros, Niculae si cine-o mai fi. OK, e campioana, dar nu intereseaza pe nimeni articolele despre Astra cu exceptia catorva de prin Giurgiu, nu prea numerosi, si a catorva al caror unic scop in viata e sa-njure Steaua si sa sarbatoreasca unica performanta de interes european al clubului pe care-l sustin. Aceasta fiind incendierea peluzei din Ghencea, pe care o sarbatoresc regulamentar an de an.
Are dreptate MM care si-a reluat locul pe banca atunci cand spune ca nu mai exista nicaieri galerii si nici ultrasi si este adevarat ca am avut o intalnire ca sa revenim pe stadion dar nu am discutat despre asa ceva si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.