Alte știri din fotbal
Metaloglobus a vândut PRIMUL jucător din istorie! Suma e infimă
0
Mesajul lui Darius Olaru la o zi după eliminarea din Europa League: „Mulțumim pentru sprijin”
0
Ce a afișat PCH în memoria suporterilor decedați ai celor de la PAOK: „Rămâneți puternici!”
0
Andrei Cordea s-a lăudat singur: „Eu am făcut lucrurile perfect de când am venit”
0
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo, golul #961: cum a înscris astăzi, în campionat
0
Câți bani a obținut FCSB din participarea în grupa unică Europa League
1
Mărturia chirurgului care l-a operat pe unul dintre fanii lui PAOK rănit în accidentul din Timiș: „E un miracol că a supraviețuit, dar...”
0
Chivu face „hattrick-ul” la Inter » „Conduce cu claritate, entuziasm, determinare și arată perspicacitate tactică”
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Volodimir Zelenski a vorbit cu Nicușor Dan despre energia din Ucraina: ...
Libertatea
ala crede ca Steaua a luat pentru grupe bani de tigari si cfr un an mai tarziu a luat sute de milioane. asa de prost esti. cam tot atat au luat ambele. singura diferenta ca Steaua a batut in primavara europeana si cfr cluj aka the blatistii nu.
Asta mă și bucura, ***! Se plângea ***! Mi-a plăcut și răspunsul prompt al lui Virgil: decent, profesionist...ca la carte! Isteț băiatul!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
repet,eu te umilesc non stop,nu eu am scris cu litere mari ca la socola ci tu. ti-ai pierdut complet mintile,asa de rau te-am umilit. repet,fa-ti curaj si sari. sinucide-te. o data cu disparitia ta de pe acest pamant lumea o sa fie mai buna.
Cât de prost e Virgil sa nu știe ca nu Talpan fusese amendat ci CSA Steaua!? Deci SL au plătit 200 de lei degeaba, nici vorba de mita. In plus, mita pt ce!? Ce a cerut Talpan și a promis la schimb!?
Esti praf, ignori toate cifrele publicate de toata lumea, plus ca ignori si banii incasati de Steaua pentru preliminariile Champions League, peste 2 milioane de euro.... In mintea ta numai Tzefere-ul castiga 12 milioane cand se califica in EL ( are e calificari in 20 de ani, in 2009 si in 2019 ) uite aici articolul : https://www.eurosport.ro/fotbal/europa-league/2019-2020/cfr-s-a-imbogatit-in-acest-sezon-european-cati-bani-a-incasat-pana-acum-campioana-romaniei_sto7529645/story.shtml
intelege, oamenii n-au nici o treaba cu steaua! cunosc foarte bine ambele peluze, am fost la meciuri impreuna cu ambele peluza, nu la meciuri la zeci de meciuri! nu au retrazii de genu printre ei, au retrazii lor, dar nu de felul astora:) aia care sustin cu adevarat echipa, sunt maxim 2 sute de insi, o parte din sud, vechiul sud, isi vad de treaba lor, e alegerea lor, sa fie sanatosi, aia nu ar injura niciodata steaua sau stelistii ma rog sau fcsb cum zic ei! adi1 si adi2, astia care pronunta `stiaua`, astia-s doar agitatori de profesie, n-au nici in clin nici in maneca cu steaua! ei doar urasc steaua. atat.
realiateta este ca trebuie sa te sinucizi adrianne. te umilesc si te batjocoresc oameni si in viata reala si in online. nu te iubeste nimeni,toti te scuipa. bah,intelege ca si daca ar fii premile nu 12 ci 6 milioane de euro tot mult de tot pe plus este Steaua in ultimi 4 ani. numai din vaznari de jucatori a luat vreo 23 de milioane de euro. cum bah sa spui ca in sezonul 2017-2018 bugetul pentru grupele e.l. a fost mc iar in 2019 brusc s-ad dublat. wtf? esti chiar asa de prost sau te faci? https://www.telekomsport.ro/oficial-suma-impresionanta-pe-care-fcsb-a-incasat-o-anul-trecut-de-la-uefa-cati-bani-a-castigat-real-madrid-18615094
Greu de digerat, dar până la urmă, ce pretenții sa ai? E o echipa de *** care a furat desenul lui MM!:)
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
de ce scrii cu litere mari si de ce nu raspunzi la intrebarea asta cu clona fc r la baraj de pe locul 5? https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html de ce esti nervos? epntru ca te-am umilit inuman? dar stii ca o meriti. toata viata ta ai fost un gunoi in viata reala toti isi bateau joc de tine si te umileam,acum si in mediul virtual toti de umilesc si isi bat joc de tine. iti place? chiar o meriti. hai sinucide-te. stiu ca poti. daca locuiesti(in chirie ,ca nu ai tu bani de apratament) mai sus de etajul 3,arunca-te de la balcon in seara asta. stii de ce,pentru ca nu meriti sa traiesti. nimeni nu te iubeste,nimeni nu te place,toti te scuipa si te umilesc. repet,nu te las pana nu te sinucizi.
sadikule iar te-ai ratacit?:))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.