Comentarii (609)
crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:27
Postat de tatastrumf pe 23 Septembrie 2020, 01:25

Esti praf, ignori toate cifrele publicate de toata lumea, plus ca ignori si banii incasati de Steaua pentru preliminariile Champions League, peste 2 milioane de euro.... In mintea ta numai Tzefere-ul castiga 12 milioane cand se califica in EL ( are e calificari in 20 de ani, in 2009 si in 2019 ) uite aici articolul : https://www.eurosport.ro/fotbal/europa-league/2019-2020/cfr-s-a-imbogatit-in-acest-sezon-european-cati-bani-a-incasat-pana-acum-campioana-romaniei_sto7529645/story.shtml

ala crede ca Steaua a luat pentru grupe bani de tigari si cfr un an mai tarziu a luat sute de milioane. asa de prost esti. cam tot atat au luat ambele. singura diferenta ca Steaua a batut in primavara europeana si cfr cluj aka the blatistii nu.

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Septembrie 2020, 01:26
Postat de saviola3_4 pe 23 Septembrie 2020, 01:16

pai stii care e smecheria? talpa de galos e obligat sa raspunda la toate cererile alea, chiar el personal, ca el e juristu` wcsa-ului, iti dai seama, l-a dat dreaq de tot pe lgbt-ist:))))

Asta mă și bucura, ***! Se plângea ***! Mi-a plăcut și răspunsul prompt al lui Virgil: decent, profesionist...ca la carte! Isteț băiatul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:25

repet,eu te umilesc non stop,nu eu am scris cu litere mari ca la socola ci tu. ti-ai pierdut complet mintile,asa de rau te-am umilit. repet,fa-ti curaj si sari. sinucide-te. o data cu disparitia ta de pe acest pamant lumea o sa fie mai buna.

catalynn
catalynn  •  23 Septembrie 2020, 01:25
Postat de roja_azul76 pe 23 Septembrie 2020, 01:03

Ce părere ai despre ***? Am intrat azi pe SL și mi s-a părut cam supărat! Apoi am intrat pe ASS și am văzut ce a răspuns ăla micu', Virgil! ***

Cât de prost e Virgil sa nu știe ca nu Talpan fusese amendat ci CSA Steaua!? Deci SL au plătit 200 de lei degeaba, nici vorba de mita. In plus, mita pt ce!? Ce a cerut Talpan și a promis la schimb!?

tatastrumf
tatastrumf  •  23 Septembrie 2020, 01:25

Esti praf, ignori toate cifrele publicate de toata lumea, plus ca ignori si banii incasati de Steaua pentru preliminariile Champions League, peste 2 milioane de euro.... In mintea ta numai Tzefere-ul castiga 12 milioane cand se califica in EL ( are e calificari in 20 de ani, in 2009 si in 2019 ) uite aici articolul : https://www.eurosport.ro/fotbal/europa-league/2019-2020/cfr-s-a-imbogatit-in-acest-sezon-european-cati-bani-a-incasat-pana-acum-campioana-romaniei_sto7529645/story.shtml

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:24
Postat de tatastrumf pe 23 Septembrie 2020, 01:21

intelege, oamenii n-au nici o treaba cu steaua! cunosc foarte bine ambele peluze, am fost la meciuri impreuna cu ambele peluza, nu la meciuri la zeci de meciuri! nu au retrazii de genu printre ei, au retrazii lor, dar nu de felul astora:) aia care sustin cu adevarat echipa, sunt maxim 2 sute de insi, o parte din sud, vechiul sud, isi vad de treaba lor, e alegerea lor, sa fie sanatosi, aia nu ar injura niciodata steaua sau stelistii ma rog sau fcsb cum zic ei! adi1 si adi2, astia care pronunta `stiaua`, astia-s doar agitatori de profesie, n-au nici in clin nici in maneca cu steaua! ei doar urasc steaua. atat.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:24

realiateta este ca trebuie sa te sinucizi adrianne. te umilesc si te batjocoresc oameni si in viata reala si in online. nu te iubeste nimeni,toti te scuipa. bah,intelege ca si daca ar fii premile nu 12 ci 6 milioane de euro tot mult de tot pe plus este Steaua in ultimi 4 ani. numai din vaznari de jucatori a luat vreo 23 de milioane de euro. cum bah sa spui ca in sezonul 2017-2018 bugetul pentru grupele e.l. a fost mc iar in 2019 brusc s-ad dublat. wtf? esti chiar asa de prost sau te faci? https://www.telekomsport.ro/oficial-suma-impresionanta-pe-care-fcsb-a-incasat-o-anul-trecut-de-la-uefa-cati-bani-a-castigat-real-madrid-18615094

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Septembrie 2020, 01:22
Postat de tatastrumf pe 23 Septembrie 2020, 01:16

Pai vad ca eu i-am scris ce umilinta istorica a patit azi CSA, ca a fost eliminata de SC Popesti Leordeni din Cupa Romaniei, cu 1-0 , si el se face ca nu aude :)))))))))))))) Inclin sa cred ca ai dreptate, si de fapt nici macar nu e fac CSA, ci este doar hater contra FC Steaua Bucuresti, pe scurt ( stie toata lumea ) = FCSB.....

Greu de digerat, dar până la urmă, ce pretenții sa ai? E o echipa de *** care a furat desenul lui MM!:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:20

de ce scrii cu litere mari si de ce nu raspunzi la intrebarea asta cu clona fc r la baraj de pe locul 5? https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html de ce esti nervos? epntru ca te-am umilit inuman? dar stii ca o meriti. toata viata ta ai fost un gunoi in viata reala toti isi bateau joc de tine si te umileam,acum si in mediul virtual toti de umilesc si isi bat joc de tine. iti place? chiar o meriti. hai sinucide-te. stiu ca poti. daca locuiesti(in chirie ,ca nu ai tu bani de apratament) mai sus de etajul 3,arunca-te de la balcon in seara asta. stii de ce,pentru ca nu meriti sa traiesti. nimeni nu te iubeste,nimeni nu te place,toti te scuipa si te umilesc. repet,nu te las pana nu te sinucizi.

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:19

sadikule iar te-ai ratacit?:))

• 1
  • •••
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • •••
  • 61