Alte știri din fotbal
Farul și Csikszereda, eșecuri cu echipe din Bulgaria și Croația în amicale
0
Rapid, egalată de Kosice la ultima fază » Vulturar a înscris de la 60 de metri
3
Gest sfidător făcut de jucătorii Craiovei la debutul în preliminariile Ligii Campionilor
7
FCSB a învins-o pe Al Jazira, echipa lui Cosmin Olăroiu » Octavian Popescu a marcat unicul gol al meciului
10
Știri din fotbal internațional
Alex Cicâldău, după succesul obținut de Craiova în Liga Campionilor: „Este prima dată în carieră”
0
Craiova a făcut spectacol cu ML Vitebsk, în preliminariile Champions League » 4 goluri marcate de campioana României
19
Chelsea și-a prezentat oficial transferul de 47 de milioane de euro!
0
Arsene Wenger a numit singura echipă care poate opri Franța la Campionatul Mondial: „Acesta ar putea fi factorul decisiv”
0
Lifestyle
Le mai recunoști? Fostele prezentatoare ale știrilor sportive au atras toate privirile la evenimentul lui Cătălin Botezatu
6
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
35
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
10
Mărturia unei foste lucrătoare în azilele lui Viorel Pașca: „Au fost și ...
Libertatea
Eșec grandios: Rusia a încercat să copieze drona ucraineană „Baba Iaga”. ...
Adevărul
Arena din România pe care a jucat Arsenal a ajuns o junglă!
GSP SPECIAL
Cel mai lung proces de mare corupție din România. Prima sentință, cu ...
Libertatea
deci voi nu ati jucat efectiv meciurile cu juniorii cum era normal si sa pierdeti cu vreo 5-0mai mult ati fost salvati de mafia de la frf si lpf sa nu retrogradati si tu spui ca cersetse Steaua din liga 1 ceva dupa ce a jucat cu juniorii in meciul cu topola si tot i-am eliminat pe aia? fu88ti gura mamei tale de cretin prost. esti mai prost decat noaptea. bah nebunule,Steaua din liga 1 are dreptul legal sa amane meciul 3 zile fara probleme,fiind echipa organizatoare. dar si daca nu ar amana,tot l-am aveam pe straton in poarta si pe man in atac. plus perianu si pustii cu minunea de la topola.
cum nici acum? Noi avem echipă mai bună numărându-i pe degete, Ia-i pe posturi. :))
Ala a fost un lucru las din partea voastra (v-am mai spus-o si altadata), trebuia sa-l faceti cand erau galeriile prezente, asa n-a avut nicio valoare! Numai niste cowards fac asa ceva...
Numai dacă purtați vesta, altfel nu discutăm. :))
Daca ne prindeți în situația de acum, dar nici măcar așa!:)
Articol despre cine mai are coronavirus la FCSB -> 400+ comentarii. Articol despre mare meci mare csa regal talpan 2017 in Cupa Romaniei (cica obiectivul lor :)))))) moor :)))) ) -> 35 comentarii. Va las pe voi sa decideti care-i adevarata Steaua Bucuresti :))))
Aleo, aleo, Steaua bate Dinamooo...0-3 (cu under 18) si 0-1, game over!:)
ASTA CU COVRIGUL LA FICISIBI...SA FIE O IESIRE DISCRETA DIN SCENA A SF GHIO-JIJI..RAZBOINICUL LUMINII? CAM TACUT DUPA INCEPEREA CAMPIONATULUI...SE IA CEVA BANI DE LA STAT PT...INFECTATII INCHIPUITI?...PAI BINE BAH JIJI..NU TIPAI TU LA SF CAMPIONATULUI CA IZOLEZI TOT..PANA SI IZOLETA? :)))))))) RUSINICA...HAI SA VA VEDEM CU NUMELE -CLINCENI... LMRP-ASAP
știi că Dinamo bate pe Steaua! :))
Pai si eu tot la Steaua (care n-a retrogradat niciodata) ma refeream! :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.