Alte știri din fotbal
Nana Boateng, prezentat la Petrolul Ploiești! Urmează atacantul
0
Încurcată de Petrolul, Dinamo umblă la „pușculiță”: „Suntem în discuții pentru apărare, mijloc și atac”
0
Zeljko Kopic l-a scos din lot: 99% pleacă de la Dinamo!
1
Șeful VAR a fost „reactivat” pe post de secund! » A avut mai multe meciuri în țările arabe decât în Superligă
0
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo, golul #961: cum a înscris astăzi, în campionat
0
Câți bani a obținut FCSB din participarea în grupa unică Europa League
2
Mărturia chirurgului care l-a operat pe unul dintre fanii lui PAOK rănit în accidentul din Timiș: „E un miracol că a supraviețuit, dar...”
0
Chivu face „hattrick-ul” la Inter » „Conduce cu claritate, entuziasm, determinare și arată perspicacitate tactică”
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Mobilizare pentru Autostrada Bucureștiului: circulăm la vară pe A0 între A2 ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Ministrul de Externe maghiar, intervenție la două cluburi din Ungaria, ...
Libertatea
deci voi nu ati jucat efectiv meciurile cu juniorii cum era normal si sa pierdeti cu vreo 5-0mai mult ati fost salvati de mafia de la frf si lpf sa nu retrogradati si tu spui ca cersetse Steaua din liga 1 ceva dupa ce a jucat cu juniorii in meciul cu topola si tot i-am eliminat pe aia? fu88ti gura mamei tale de cretin prost. esti mai prost decat noaptea. bah nebunule,Steaua din liga 1 are dreptul legal sa amane meciul 3 zile fara probleme,fiind echipa organizatoare. dar si daca nu ar amana,tot l-am aveam pe straton in poarta si pe man in atac. plus perianu si pustii cu minunea de la topola.
cum nici acum? Noi avem echipă mai bună numărându-i pe degete, Ia-i pe posturi. :))
Ala a fost un lucru las din partea voastra (v-am mai spus-o si altadata), trebuia sa-l faceti cand erau galeriile prezente, asa n-a avut nicio valoare! Numai niste cowards fac asa ceva...
Numai dacă purtați vesta, altfel nu discutăm. :))
Daca ne prindeți în situația de acum, dar nici măcar așa!:)
Articol despre cine mai are coronavirus la FCSB -> 400+ comentarii. Articol despre mare meci mare csa regal talpan 2017 in Cupa Romaniei (cica obiectivul lor :)))))) moor :)))) ) -> 35 comentarii. Va las pe voi sa decideti care-i adevarata Steaua Bucuresti :))))
Aleo, aleo, Steaua bate Dinamooo...0-3 (cu under 18) si 0-1, game over!:)
ASTA CU COVRIGUL LA FICISIBI...SA FIE O IESIRE DISCRETA DIN SCENA A SF GHIO-JIJI..RAZBOINICUL LUMINII? CAM TACUT DUPA INCEPEREA CAMPIONATULUI...SE IA CEVA BANI DE LA STAT PT...INFECTATII INCHIPUITI?...PAI BINE BAH JIJI..NU TIPAI TU LA SF CAMPIONATULUI CA IZOLEZI TOT..PANA SI IZOLETA? :)))))))) RUSINICA...HAI SA VA VEDEM CU NUMELE -CLINCENI... LMRP-ASAP
știi că Dinamo bate pe Steaua! :))
Pai si eu tot la Steaua (care n-a retrogradat niciodata) ma refeream! :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.