Alte știri din fotbal
Ioan Varga l-a contrat imediat pe Daniel Pancu: „Zici că a câștigat Champions League”
0
Raul Rusescu a ales Dream Team-ul Superligii: „E surpriza sezonului!”
0
Ultima notă primită de Ciprian Deac ca jucător » Cine e repetentul pentru antifotbal în CFR Cluj - FC Argeș
0
Daniel Pancu și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „Mi se îndeplinesc toate condițiile în altă parte!”
2
Știri din fotbal internațional
Delegația echipei calificate la Mondial, băgată în carantină din cauza epidemiei de Ebola
0
Cesc Fabregas, reacție tăioasă față de obiectivul lui Chivu: „E o lipsă de respect. Sigur nu va juca la Inter!”
0
Șarmanta prezentatoare TV a fost cucerită de stilul lui Cristi Chivu: „Mi-a plăcut ce a încercat el să transmită”
0
Barcelona îi prelungește contractul fundașului: nu a mai prins minute din 2025
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
1
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
5
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Doi analiști politici explică ce opțiuni mai are Nicușor Dan după ...
Libertatea
SURSE Leafa lui Nicușor Dan crește cu peste 1.000 de euro. Cât vor încasa ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Măsuri de siguranță fără precedent la concertul lui Max Korzh: 90% dintre ...
Libertatea
Tu crezi ca mă cobor la nivelul unui painter luat cu ziua din fata de la Home Depot!? :-))))
nu exista fani wcsa2017! exista doar anti stelisti, majoritatea postacilor care se dau pro talpan pe net, sunt fie catei fie shaori, cum e cazul acestor doua gaini, adi1 si adi2:)
am spus ca a luat 2 milioane in 2 ani din preliminarii,deci un milion pe an.esti prost sau te faci? atata iei pentru cele 4 tururi,un milion pe an,2 pentru 2 ani. iar de la uefa,uite aici linkul,a luat 12 milioane de euro in 2018: https://www.telekomsport.ro/oficial-suma-impresionanta-pe-care-fcsb-a-incasat-o-anul-trecut-de-la-uefa-cati-bani-a-castigat-real-madrid-18615094 Prezenţa în grupele Europa League şi performanţele reuşite acolo au adus în bugetul clubului încă 6,88 milioane de euro. Ceea ce înseamnă că STEAUA şi-a făcut bugetul de anul trecut, în jur de 12 milioane de euro, aproape în totalitate din bonusurile UEFA. te-am umilit,yuppppy7. adriann este umilitul de serviciu. nu ma mai poti contrazice cu nimic.
Vedeți!? Asta după ce 6 luni a negat ca el era Vansoitan! :-)))))) Acum ca ai dat cărțile pe fata cu toți de fata, ce e înseamnă Vansoitan!? :-)))
pai stii care e smecheria? talpa de galos e obligat sa raspunda la toate cererile alea, chiar el personal, ca el e juristu` wcsa-ului, iti dai seama, l-a dat dreaq de tot pe lgbt-ist:))))
Hai, luați de la Randoom, ăștia care mă credeați fcsbist doar pt ca am fost de acord cu Ilie Dumitrescu! :-))))
nu stiu ce am recunoscu eu dar sa dai un link cu un pariu care este respins de tibi iq 33 denota faptul ca ai iq subunitar. deci din ce pot vedea toti acolo pariul a fost respins de tibi iq 33. deci nu a fost niciun pariu,macar eu vin cu pariui valabile si valerii gaozaev nu se tine de el.
Am văzut, dar se zvonea că a declarat Talpanel ceva și am intrat de curiozitate! E fiert ***:cică li s-a blocat mailul de la atâtea cereri trimise de către steliști!:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
dar in seara asta vede tot siteul cum te umilesc eu inuman si de mine nu scapi. cum este aia,termina clona fc r pe 5 si prinde barajul: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html ha ha ha. cum bah sa spui as aceva? nici sa te uiti pe clasament nu stii. ce umilinta inumana. ma bucur ca vad toti cum te umilesc.
eu sigur ma ascund bine de tot de tine, chiar si nevasta me a e geloasa, prea mult ai stat cu mine in gura, tu care esti atat de transparent adi1, folosesti numele tau real, ne-ai spus totul despre tine, chiar insist sa nu ne mai zici nimic, esti ca o carte deschisa:)) bai shaore, retine, moderatorii sunt cu noi, stii de ce? nu pentru bani, le place cum o s0oceti! gata, talk to the hand, te las pe peula lui randoom!:)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.