Alte știri din fotbal
Mobilizare pentru jucătoarea lui FC Argeș diagnosticată cu leucemie » Are nevoie urgentă de sânge
0
Au câștigat titluri cu FCSB și reacționează după verdictul instanței: „Copiii n-o să mai știe de Steaua”
0
Fostul atacant UEFAntastic știe ce îl poate determina pe Denis Drăguș să accepte oferta de la FCSB: „Acesta e marele atu în aducerea sa”
0
Prima reacție a lui Marian Aioani după gafa colosală de la debutul său la echipa națională: „Orice detaliu contează”
0
Știri din fotbal internațional
Jurnalistul italian a trăit o experiență neobișnuită la Zenica: „Trebuie să vă povestesc ce mi s-a întâmplat”
0
Suporteri irakieni atacați pe aeroportul din Dallas înainte de Campionatul Mondial: „Nu veniți! Aici e America”
0
Ratarea calificării la Mondial a provocat un cutremur în Italia: președintele federației a demisionat!
0
Everton îl vrea pe Jack Grealish definitiv, dar pentru o sumă mult mai mică
0
Lifestyle
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
Video viral din Seattle: un bărbat încearcă să împingă un pasager în fața ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
„Cozile de topor” ale Rusiei din Biserica Ortodoxă Română. Cum pătrund ...
Libertatea
nu imi trebuie nimic,imi face placere sa umilesc asemenea prosti. hadriann ala deja scrie cu litere mari ca este in pragul apoplexiei. nu mai stie cum sa scape. dar nu scapa de mine. nu-i stres. cum il prind cum ii pun linkul de la articolul asta. cel mai tare este ca faptul ca imi copiaza un comment de-al meu si practic imi da dreptate,coman apare de 2 ori o data cu 2,5 milioane si a doua oara cu 400 de mii.este clar ca am scris coman in loc de man a doua oara. este clar pentru orice om normal,dar hadrainn vrea sa se umileasca. si imi face placere mare,cum bah sa te umilesc as ade rau ca scrii cu litere mari non stop? ha haha
normal mai ales ca oeru e calic, nu e generos cum e psd-ul cu voi! adi1 pune-mi o vorba buna la partid ca imediat intorc armele!:))))
Stelist sunt din ... leagăn :-))) fcsbist ca tine, niciodată! Nici chiar in 2015, însă recunosc bărbătește ca Ilie Dumitrescu a produs confuzie, mea culpa ca l-am crezut om serios si am fost de acord cu el. Te-ai întâlnit cu Virgil!? Văd ca sunteți vecini de periferie, însă ai mare grija, ăla cum te prinde cum te bagă in ASS! E rapid și unsuros, pe nea Imi l-a păcălit și pana sa se dumireasca s-a trezit cu onoarea violată, președinte de onoare in ASS! :-))))
random iti predau stafeta, adminstreaza-i inca o umilinta inumana lui adi 1 ca vad ca adi 2 iese:)) oricum daca te ocpui bine de p0rumb3l iti prmit ca te voi ridica la rangul de ornitolog sef:D
Zi mah,cum este cu clona fc r si locul 5 de baraj din liga a 2-a? https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html ha ha ha. ce imi place ca te umilesti singur.
citeste cu atentie,citez fix din commentul meu pe care l-ai pus tu aici:CITESTE CE AM SCRIS CU LITERE MARI) da,a dat 2,5 milioane pe coman(APARE NUMELE COMAN O DATA). 1,5 pe tanase. a iesit in minus cu 1 milion cu alibec. a dat vreo 2 milioane pe nedelcu. 400 de mii pe coman(SI MAI APARE NUMELE COMAN A DOUA OARA,TI88AGEN,TE-AM UMILIT INUMAN,DE FAPT TU TE-AI UMILIT INUMAN,APARE COMAN DE 2 ORI DAR PRETURILE SUNT CORECTE). pe benzar a dat 700 de mii dar a incasat 2 milioane anul trecut.
lasa ca ii vin eu de hac in seara asta avo99rtonului hadriann. deja isi pierde mintile. turbeaza acolo cum il umilesc non stop.acum vad ca vrea sa fie facut si posta. auzi la elc,lona fc r a terminat pe locul 5 de baraj. ha ha ha. si aia au terminat pe 6 aka ultimul loc. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html
ti88gane,tu ai spus asta,uite aici: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html hadriann:Ai vazut ca esti prost? :))) Tu si Randoom :))) Acum sa vedem ce se decide maine, am reusit sa urcam pe 5 si la acel ipotetic baraj am prinde ultimul loc disponibil :))) da,ati urcat pe locul 5. ha ha ha. tu te umilesti singur bah,nici macar sa citesti un clasament nu stii,ati terminat pe 6 nu pe 5.
eu nu cred ca adi 1 are clone, desigur are drepturile comerciale ale tuturor userilor incepand de la adi1 pana la adi999, nu inseamna ca are clone, e doar policomentator cu 999 de sectii, exact ca wcsa:))
repet,esti prost sau te faci? https://www.gsp.ro/international/europa-league/fcsb-slovan-liberec-amanat-pentru-sambata-ultima-varianta-aparuta-pentru-meciul-din-europa-league-610923-comentarii.html chiar primule ste commentul meu si scrie clar :da,a dat 2,5 milioane pe coman. 1,5 pe tanase. a iesit in minus cu 1 milion cu alibec. a dat vreo 2 milioane pe nedelcu. 400 de mii pe coman. pe benzar a dat 700 de mii dar a incasat 2 milioane anul trecut. chiar cu coman am inceput si am scris 400 de mii inca o data la coman. te-am umilit inuman si bine ca vad toti. daca vrei ramane si pe treaba cu coman man,mai citeste inca o data si spune ca nu am scrsi coman 2,5 milioane si dupa in loc de man am scris inca o data coman 400 de mii,dar nu schimba cu nimic calculele. ca pui coman 2,5 milioane plus coman 400 de mii tot una este cu coman 2,5 plus man 400 de mii. nu schimba calculele. acum intelegi de ce te-am umilit inuman. iar treaba cu 2018 este destul de clara.banii de la uefa ii incasezi dupa ce ai jucat meciurile nu inainte,nu poti incasa banii de la uefa pentru sezonul 2017-2018 in 2017 ci evident ca in 2018,mai ales ca ai si jucat in 2018 cu lazio in primavara europeana si i-ai batut. ai inteles acum de ce te-am umilit inuman?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.