Alte știri din fotbal
Ministrul Apărării a găsit PRĂPĂD la Steaua: „La CSA, avem de 2,4x colonei mai mulți ca la Infanterie”
0
Un „câine roșu” din Generația de Aur a pus gând rău dinamoviștilor: „Nu mai știi care e Dinamo și care e Steaua”
0
Singurele două soluții ca CSA Steaua să poată promova în Liga 1
0
Îl va înfuria Mirel Rădoi pe nașul Becali? Gata să nu mai respecte dorința numărul 1 a patronului: „Nu putem să continuăm la infinit”
0
Știri din fotbal internațional
Federico Valverde s-a temut că va fi dat afară de Real: „Am fost devastat după ce l-am accidentat”
0
„Aroganța” lui Montella, după ce l-a învins pe Lucescu: „Primul antrenor străin participant la Euro și la Mondial”
0
Tuchel avertizează » Starul lui Manchester City nu are locul asigurat în lotul pentru Campionatul Mondial
0
Oliver Bierhoff comentează dezastrul Squadrei Azzurra: „Italia a rămas blocată în anii '90”
0
Lifestyle
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
Video viral din Seattle: un bărbat încearcă să împingă un pasager în fața ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
„Cozile de topor” ale Rusiei din Biserica Ortodoxă Română. Cum pătrund ...
Libertatea
Tu iti dai seama ca lumea te desconsidera si rade de tine cand vede ca esti din berceni, nu? Chiar nu ai pic de rusine? Cum sa te mandresti cu faptul ca esti din berceni? :)))))))))))) Ba, tu gandesti? :))))))))
Toți haterii, toți trolli antiromani si-au dat întâlnire pe acest articol dar, nu uitați, noi suntemun popor care nu iartă și nu uită iar voi, sunteți pe lista și ca bonus, Steaua se va califica în grupele EL...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Lasa cersitul, ca destul primiti pomana in campionat. 0-3, pa si la revedere, nu stam la discutii!
Pa si la revedere!
sunt tare curios daca testele facute la clinica lui becali care au iesit pozitive o sa iasa pozitive si maine la clinica uefa. important este sa isi revina macar 4-5 jucatori din cei care au fost bolnavi saptamana trecuta. ca uefa sigur accepta amanarea meciului pana sambata cum au facut si inc azul meciului macabi sarajevo,acum mai putin de o luna.
:))
Ba da, Adrian Petre AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ***
Până dimineață nu mai rămâne niciul neinfectat. :))
Parca eram Catalinn, acum te-ai razgandit? :))) Nu zic ca nick-ul anti.cioban nu mi se pare excelent dar din pacate nu e al meu. Poate imi fac anti_cioban sau ceva de genu' :))) Realitatea e ca toata lumea a sesizat in ce hal l-am umilit pe postacul *** (sau cam asa ceva), ala care isi crease o intreaga identitate falsa :))) Ghinion, identitatea lui se baza pe o adresa in apropierea careia locuisem ani de zile, l-am prins imediat ca nici n-a calcat pe acolo :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.