Comentarii (609)
caligulaciash
caligulaciash  •  22 Septembrie 2020, 23:37
Postat de skins_berceni pe 22 Septembrie 2020, 23:34

Tu iti dai seama ca lumea te desconsidera si rade de tine cand vede ca esti din berceni, nu? Chiar nu ai pic de rusine? Cum sa te mandresti cu faptul ca esti din berceni? :)))))))))))) Ba, tu gandesti? :))))))))

skins_berceni
skins_berceni  •  22 Septembrie 2020, 23:36

Toți haterii, toți trolli antiromani si-au dat întâlnire pe acest articol dar, nu uitați, noi suntemun popor care nu iartă și nu uită iar voi, sunteți pe lista și ca bonus, Steaua se va califica în grupele EL...

skins_berceni
skins_berceni  •  22 Septembrie 2020, 23:34
Postat de caligulaciash pe 22 Septembrie 2020, 23:30

Lasa cersitul, ca destul primiti pomana in campionat. 0-3, pa si la revedere, nu stam la discutii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caligulaciash
caligulaciash  •  22 Septembrie 2020, 23:30
Postat de crownwell pe 22 Septembrie 2020, 23:28

sunt tare curios daca testele facute la clinica lui becali care au iesit pozitive o sa iasa pozitive si maine la clinica uefa. important este sa isi revina macar 4-5 jucatori din cei care au fost bolnavi saptamana trecuta. ca uefa sigur accepta amanarea meciului pana sambata cum au facut si inc azul meciului macabi sarajevo,acum mai putin de o luna.

Lasa cersitul, ca destul primiti pomana in campionat. 0-3, pa si la revedere, nu stam la discutii!

caligulaciash
caligulaciash  •  22 Septembrie 2020, 23:28

Pa si la revedere!

crownwell
crownwell  •  22 Septembrie 2020, 23:28

sunt tare curios daca testele facute la clinica lui becali care au iesit pozitive o sa iasa pozitive si maine la clinica uefa. important este sa isi revina macar 4-5 jucatori din cei care au fost bolnavi saptamana trecuta. ca uefa sigur accepta amanarea meciului pana sambata cum au facut si inc azul meciului macabi sarajevo,acum mai putin de o luna.

dinamofever
dinamofever  •  22 Septembrie 2020, 23:16
Postat de adriann_ pe 22 Septembrie 2020, 22:52

Ba da, Adrian Petre AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ***

:))

adriann_
adriann_  •  22 Septembrie 2020, 22:52
Postat de dinamofever pe 22 Septembrie 2020, 22:51

Până dimineață nu mai rămâne niciul neinfectat. :))

Ba da, Adrian Petre AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ***

dinamofever
dinamofever  •  22 Septembrie 2020, 22:51

Până dimineață nu mai rămâne niciul neinfectat. :))

adriann_
adriann_  •  22 Septembrie 2020, 22:49
Postat de 0.palmares.csa pe 22 Septembrie 2020, 19:01

Vezi ca userul anti.cioban este adriann.Sunt unul si acelasi.

Parca eram Catalinn, acum te-ai razgandit? :))) Nu zic ca nick-ul anti.cioban nu mi se pare excelent dar din pacate nu e al meu. Poate imi fac anti_cioban sau ceva de genu' :))) Realitatea e ca toata lumea a sesizat in ce hal l-am umilit pe postacul *** (sau cam asa ceva), ala care isi crease o intreaga identitate falsa :))) Ghinion, identitatea lui se baza pe o adresa in apropierea careia locuisem ani de zile, l-am prins imediat ca nici n-a calcat pe acolo :)))

• 1
  • •••
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • •••
  • 61
Comentează