Alte știri din fotbal
Șeful lui U Cluj a numit echipele cu care se luptă pentru play-off
0
Explicația lui Dobre pentru eșecul Rapidului: „Asta s-a întâmplat în această seară”
0
Cristi Săpunaru s-a speriat de ce a văzut în Rapid - U Cluj: „Nu ne-au lăsat să respirăm. Nu mai e timp!”
0
Gâlcă așteaptă transferul care va schimba fața Rapidului: „Îmi doresc să intre cât mai repede!”
6
Știri din fotbal internațional
Liverpool - Newcastle 4-1 » „Cormoranii” bifează primul succes din campionat în 2026!
0
Ce meci pe Stamford Bridge! Condusă cu 0-2 în derby-ul londonez, Chelsea a revenit și a câștigat în prelungiri
0
Final în Elche - Barcelona » 4 goluri și ocazii mari: cum arată clasamentul din La Liga
0
Iată echipa pentru care va juca Horațiu Moldovan până la finalul sezonului!
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
Când poate criminalul de la Perla să ceară din nou eliberarea condiționată. ...
Libertatea
Fundația lui Mihai Neșu, protejată de către stat. A scăpat de plata ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Omul de afaceri care își făcea reclamă cu excremente de urs vrea să ...
Libertatea
pai te-am umilit eu,am venit cu date clare. tu nici macar sa ma contrazici nu pot. asa te-am umilit ca incepi sa plangi. ha ha ha. https://www.telekomsport.ro/oficial-suma-impresionanta-pe-care-fcsb-a-incasat-o-anul-trecut-de-la-uefa-cati-bani-a-castigat-real-madrid-18615094
deci eu am venit cu date clare si am spus ca Steaua din liga 1 nu numai ca nu este pe minus cu 11 milioane de euro dar este si pe plus,am facut calcule clare si el spune ca de ce am scris coman de 2 ori cand evident m-am referit la man a doua oara. dar nu are absolut nicio legatura cu teme principala si calculele clare. da in 2018 Steaua a incasat 12 milioane de euro pentru sezonul european 2017-2018. eu vin cu argumente asa de rau l-am umilit pe hadrian ca si-a pierdut mintile,eu rad aci de pic jos. ha ha ha. uite aici si link: https://www.telekomsport.ro/oficial-suma-impresionanta-pe-care-fcsb-a-incasat-o-anul-trecut-de-la-uefa-cati-bani-a-castigat-real-madrid-18615094
cine laur? sadiku`? ala e un alt user fantoma, stai linistit ca nu rezolva pe nimeni ala:) eventual cu ave baincorossi puteai sa ne ameninti:)
Sincer sa fiu, nu prea merita! Am avut o perioada, dar am renunțat! Prefer sa le "lucrez" singur! Așa sunt tot timpul un pas înainte!
si ce legatura are asta cu faptul ca Steaua este pe profit urias in ultimi 4 ani:uite tot ce am scris: da,a dat 2,5 milioane pe coman. 1,5 pe tanase. a iesit in minus cu 1 milion cu alibec. a dat vreo 2 milioane pe nedelcu. 400 de mii pe coman(da,am scrsi coman de 2 ori dar evident ca la ultimul m-am referit la man). terbuie sa ai iq subunitar sa nu iti dai seama ca la man m-am referit. dar repet,ce legatura are asta cu faptul ca te-am umilit asa de rau cu faptul ca Steaua nu numai ca nu este pe minus,dar este rau de tot pe plus in ultimi 4a ni.
Cu ce anume l-a umilit?
E pe plus serios! Acum se alinta, nu a ajuns la fundul sacului!
De film vorbeam, pentru Netflix platesti si n-au toti...nu cred ca ma mai intreba daca avea Netflix!
in sezonul 2016-2017,Steaua a luat 12 milioane de euro de la uefa. in 2017-2018 a luat 12 milioane de euro de la uefa. pe stanciu,benzar,alibec,hamroun,brazilianul ala a lui sumudica etc. a luat cel putin 15 milioane de euro(dar sunt mai multi bani,100% am uitat ceva jucatori vanduti pe bani). din drepturile tv,sposori,bilete a luat cel putin 4 milioane de euro anual,adica 4x4-16 milioane de euro. din preliminarii in ultimi 2 ani a luat 2 milioane de euro. total,aproximativ 57 de milioane de euro venituri pe putin. iar cheltuielile 11-12 milioane cu jucatori cumparati gen coman,man,tanase,morutan etc. iar pe salarii si cheltuieli adiacente si daca am fii dat 500 de mii de euro pe luna(dar iti spun sigur ca nu au fost mai mult de 300 de mii,tot da 6 milioane ori 4 aka 24 milioane.si surpriza 57-35 de milioane,tot da un profit de 22 de milioane si cu salarile tale umflate. uite ce frumos te-am umilit hadriane,asa te-am umilit ca nu ma mai uiti niciodata.
Netflix in niciun caz, dar mă gândeam ca poate a fost lansat si in format digital pe un site cu VOD, Amazon gen. De când cu pandemia au mai făcut și așa, sau pur și simplu au decalat lansarea gen noul James Bond ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.