Comentarii (609)
napocarrepublic
napocarrepublic  •  22 Septembrie 2020, 19:33
Postat de mario_rdfe pe 22 Septembrie 2020, 19:29

Proba de microfon..mai am cartonas ? Sa vina fbi-ul..ceea ce face fcsb ii depaseste si pe cei de la dna

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario_rdfe
mario_rdfe  •  22 Septembrie 2020, 19:29

Proba de microfon..mai am cartonas ? Sa vina fbi-ul..ceea ce face fcsb ii depaseste si pe cei de la dna

creus_6
creus_6  •  22 Septembrie 2020, 19:28

Auzi la ei, cica suntem ipocriti ofticati. Ba , ceea ce face patronul vostru este unic in lume...frate, zici ca suntem in urma cu 200 de ani, iar fotbalistii astia care sunt obligati sa joace de catre gigi***

parpalache
parpalache  •  22 Septembrie 2020, 19:27
Postat de sxzy pe 22 Septembrie 2020, 19:24

wow .. pisicut .... cutremuratoare revelatii !! .. ti-ai dat seama inainte ... sau dupa meciul cu gaz metan ??!!

Nu berbecel!Am zis-o mereu- inca de atunci-mai ales ca Mitica Dragomir batea apropo-uri destul de stravezii!Iar Mitica, e destul de informat!

napocarrepublic
napocarrepublic  •  22 Septembrie 2020, 19:26

Mo tu esti in Groapa si vii cu sotii.. vai stiaua ta..cred ca plec,n am chef sa ma imbolnavesc de la tine.. si nu mai folosi expresiile mele(aia cu mo sau vocsatule).. vezi daca stai pe Gsp vocabularul tau e la pamant...va doresc Desfiintzare usoara))

creus_6
creus_6  •  22 Septembrie 2020, 19:26
Postat de johnwick pe 22 Septembrie 2020, 19:22

Hai zău, care-a murit? Ipocrit ofticat

Tu asta astepti ma, sa moara cineva ? pai trebuie sa moara cineva ca fcsb sa fie oprita din ceea ce face ?Ba, daca era oricare alta echipa in situatia voastra si era lasata sa joace...voi sareati in sus, explodati ! Fiti ba oameni...ganditi omeneste ! aici nu mai este vorba de simpatii, ura si asa mai departe...e vorba de sanatatea oamenilor ! imi bag *** in cupele voastre europene, daca ptr meciurile alea trebuie sa se imbolnaveasca atati oameni !

sxzy
sxzy  •  22 Septembrie 2020, 19:24
Postat de parpalache pe 22 Septembrie 2020, 19:21

Ei au fost printre primii contaminati din Liga I-dar au mers pe blat!Inca de la sfarsitul play off!Acum cred ca s-au lamurit berbecutii, de ce baskan-ul a relansat in presa aservita gogoasa aia cu noncombatul Craiovei(hotarat in cadrul cooperativei),ca sa justifice de ce dintr-o data se hotarase sa bage juniori in echipa!

wow .. pisicut .... cutremuratoare revelatii !! .. ti-ai dat seama inainte ... sau dupa meciul cu gaz metan ??!!

johnwick
johnwick  •  22 Septembrie 2020, 19:23
Postat de parpalache pe 22 Septembrie 2020, 19:21

Ei au fost printre primii contaminati din Liga I-dar au mers pe blat!Inca de la sfarsitul play off!Acum cred ca s-au lamurit berbecutii, de ce baskan-ul a relansat in presa aservita gogoasa aia cu noncombatul Craiovei(hotarat in cadrul cooperativei),ca sa justifice de ce dintr-o data se hotarase sa bage juniori in echipa!

Nu va merge cu fake news-ul, bai foști 'băieți'

johnwick
johnwick  •  22 Septembrie 2020, 19:22
Postat de creus_6 pe 22 Septembrie 2020, 19:19

Daca fcsb nu avea meciurile europene..erau bagati demult in carantina ! asta e clar ! distrugi jucatorii, familiile lor, adversarii, ptr ca asa vrea gigi ! si nu intervine nimeni ! Chestia asta o sa se sfarseasca urat tare de tot...

Hai zău, care-a murit? Ipocrit ofticat

sxzy
sxzy  •  22 Septembrie 2020, 19:21
Postat de napocarrepublic pe 22 Septembrie 2020, 19:17

Gigi fenteaza.. fcfcsbSA este contagioasa in masa .. cineva trebuie Sa ia masuri.. chiar nu se sesizeaza nimeni,trebuie ca fcfcsbSA sa imbolnaveasca toata liga 1 ..

la gara ... la schimbat macazu' franare .. la gara!!

• 1
  • •••
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • •••
  • 61
Comentează