Comentarii (609)
parpalache
parpalache  •  22 Septembrie 2020, 19:21

Ei au fost printre primii contaminati din Liga I-dar au mers pe blat!Inca de la sfarsitul play off!Acum cred ca s-au lamurit berbecutii, de ce baskan-ul a relansat in presa aservita gogoasa aia cu noncombatul Craiovei(hotarat in cadrul cooperativei),ca sa justifice de ce dintr-o data se hotarase sa bage juniori in echipa!

creus_6
creus_6  •  22 Septembrie 2020, 19:21
Postat de napocarrepublic pe 22 Septembrie 2020, 19:17

Gigi fenteaza.. fcfcsbSA este contagioasa in masa .. cineva trebuie Sa ia masuri.. chiar nu se sesizeaza nimeni,trebuie ca fcfcsbSA sa imbolnaveasca toata liga 1 ..

nu vezi ca toata lumea tace ? eu nu inteleg cum cei de la fc arges au avut curaj sa joace impotriva celor 4 nou infectati !

creus_6
creus_6  •  22 Septembrie 2020, 19:19

Daca fcsb nu avea meciurile europene..erau bagati demult in carantina ! asta e clar ! distrugi jucatorii, familiile lor, adversarii, ptr ca asa vrea gigi ! si nu intervine nimeni ! Chestia asta o sa se sfarseasca urat tare de tot...

napocarrepublic
napocarrepublic  •  22 Septembrie 2020, 19:17
Postat de creus_6 pe 22 Septembrie 2020, 19:10

Eu nu mai inteleg nimic..adica cei de la fc arges care au jucat acum 2 zile impotriva lui Cretu, Morutan buziuc si briceag..nu au nimic ? cum este posibil ? nu inteleg cum adversarii au curaj sa joace contra lor...! Ce este cu atata inconstienta ? De ce nu intervine nimeni sa ii bage in carantina..vor sa imbolnaveasca toata liga 1 ?

Gigi fenteaza.. fcfcsbSA este contagioasa in masa .. cineva trebuie Sa ia masuri.. chiar nu se sesizeaza nimeni,trebuie ca fcfcsbSA sa imbolnaveasca toata liga 1 ..

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Septembrie 2020, 19:15

Deci cel putin cu Argesul au jucat desi erau covidoshi?

sxzy
sxzy  •  22 Septembrie 2020, 19:12
Postat de creus_6 pe 22 Septembrie 2020, 19:10

Eu nu mai inteleg nimic..adica cei de la fc arges care au jucat acum 2 zile impotriva lui Cretu, Morutan buziuc si briceag..nu au nimic ? cum este posibil ? nu inteleg cum adversarii au curaj sa joace contra lor...! Ce este cu atata inconstienta ? De ce nu intervine nimeni sa ii bage in carantina..vor sa imbolnaveasca toata liga 1 ?

ai inteles gresit mario ... d-aia n-are sene !! de fapt de la arges au luat covidu' ... doar ca aia or sa iasa peste doua saptamani .. cand sunt programate testele in campionat !!

sxzy
sxzy  •  22 Septembrie 2020, 19:10

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creus_6
creus_6  •  22 Septembrie 2020, 19:10

saviola3_4
saviola3_4  •  22 Septembrie 2020, 19:10

Nu mai pot mi a lasat o fara piele catayna. Sa vina maine:))

roja.azul
roja.azul  •  22 Septembrie 2020, 19:09
Postat de sxzy pe 22 Septembrie 2020, 19:06

cum baaa paratilor ... pacalicilor care sunteti ... papagalilor .. v-a batut popesti leordeni ??!!

Au ratat si "palitura de osanda" in prelungiri!:)

• 1
  • •••
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • •••
  • 61
Comentează