Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Jucătorul din Premier League a declarat „război” propriului club
0
Luis Enrique, mesaj clar pentru două vedete: „Dacă nu sunt fericiți, găsim o soluție” » Liverpool stă la pândă
0
Manchester City, 100 de milioane de euro pentru starul de 18 ani care a impresionat la Mondial
1
Flick nu l-a convocat pe Balde! » Marca sugerează un transfer iminent
0
Lifestyle
Una dintre cele mai sexy cântărețe din România a făcut show, înainte de UTA - Corvinul: „Am avut emoții uriașe!”
0
„Tigroaica” Zoe a plecat în vacanță fără starul de la Mondial și a atras toate privirile: și-a etalat toate tatuajele
0
ȘOCANT! Ce s-a ales de vila de 2 milioane de euro a lui Vasile Turcu, în 9 ani de la decesul fostului acționar de la Dinamo
8
„Călăreața apocalipsei” » Și-a lăsat mască urmăritorii cu noile fotografii provocatoare
4
Salariile primarilor cresc, pas cu pas, pe noua lege. Cine va ajunge la o ...
Libertatea
Ce faci dacă te trezeşti brusc cu un pieton în faţa maşinii. Analiza ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
Sectorul A7 Adjud – Bacău va deveni a patra cea mai lungă inaugurare de ...
Libertatea
Ei au fost printre primii contaminati din Liga I-dar au mers pe blat!Inca de la sfarsitul play off!Acum cred ca s-au lamurit berbecutii, de ce baskan-ul a relansat in presa aservita gogoasa aia cu noncombatul Craiovei(hotarat in cadrul cooperativei),ca sa justifice de ce dintr-o data se hotarase sa bage juniori in echipa!
nu vezi ca toata lumea tace ? eu nu inteleg cum cei de la fc arges au avut curaj sa joace impotriva celor 4 nou infectati !
Daca fcsb nu avea meciurile europene..erau bagati demult in carantina ! asta e clar ! distrugi jucatorii, familiile lor, adversarii, ptr ca asa vrea gigi ! si nu intervine nimeni ! Chestia asta o sa se sfarseasca urat tare de tot...
Gigi fenteaza.. fcfcsbSA este contagioasa in masa .. cineva trebuie Sa ia masuri.. chiar nu se sesizeaza nimeni,trebuie ca fcfcsbSA sa imbolnaveasca toata liga 1 ..
Deci cel putin cu Argesul au jucat desi erau covidoshi?
ai inteles gresit mario ... d-aia n-are sene !! de fapt de la arges au luat covidu' ... doar ca aia or sa iasa peste doua saptamani .. cand sunt programate testele in campionat !!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Eu nu mai inteleg nimic..adica cei de la fc arges care au jucat acum 2 zile impotriva lui Cretu, Morutan buziuc si briceag..nu au nimic ? cum este posibil ? nu inteleg cum adversarii au curaj sa joace contra lor...! Ce este cu atata inconstienta ? De ce nu intervine nimeni sa ii bage in carantina..vor sa imbolnaveasca toata liga 1 ?
Nu mai pot mi a lasat o fara piele catayna. Sa vina maine:))
Au ratat si "palitura de osanda" in prelungiri!:)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.