Alte știri din fotbal
Momente delicate în direct » Victor Angelescu, întrebat frontal: „De ce Bilașco și nu Săpunaru director sportiv?”. Fostul căpitan rapidist aștepta răspunsul în studio
0
Daniel Oprița, despre victoria cu Chindia și anunțul ministrului Apărării: „Sunt vești bune, dar nu mă entuziasmez”
0
Florin Gardoș: „Steaua ar fi de neoprit în fotbalul românesc, dacă se întâmplă asta!”
4
Ilie Poenaru, după înfrângerea din Ghencea: „Nu au avut curaj. E vorba de mental la noi”
0
Știri din fotbal internațional
Au folosit curele, torțe și pumni » Haos în interiorul arenei
2
Thibaut Courtois a devenit investitor într-un sport total neașteptat » Urmează primul campionat din istorie
0
Soția internaționalului Spaniei a spus ce o ține în formă maximă: „Fetelor, 3 ore pe săptămână!”
0
Gianluigi Buffon a decis și el să demisioneze, după gestul șefului Federației din Italia: „Așa este corect”
7
Lifestyle
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
Doliu în Oradea! Un medic a murit la 51 de ani după ce a suferit un ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
„Cozile de topor” ale Rusiei din Biserica Ortodoxă Română. Cum pătrund ...
Libertatea
Ei au fost printre primii contaminati din Liga I-dar au mers pe blat!Inca de la sfarsitul play off!Acum cred ca s-au lamurit berbecutii, de ce baskan-ul a relansat in presa aservita gogoasa aia cu noncombatul Craiovei(hotarat in cadrul cooperativei),ca sa justifice de ce dintr-o data se hotarase sa bage juniori in echipa!
nu vezi ca toata lumea tace ? eu nu inteleg cum cei de la fc arges au avut curaj sa joace impotriva celor 4 nou infectati !
Daca fcsb nu avea meciurile europene..erau bagati demult in carantina ! asta e clar ! distrugi jucatorii, familiile lor, adversarii, ptr ca asa vrea gigi ! si nu intervine nimeni ! Chestia asta o sa se sfarseasca urat tare de tot...
Gigi fenteaza.. fcfcsbSA este contagioasa in masa .. cineva trebuie Sa ia masuri.. chiar nu se sesizeaza nimeni,trebuie ca fcfcsbSA sa imbolnaveasca toata liga 1 ..
Deci cel putin cu Argesul au jucat desi erau covidoshi?
ai inteles gresit mario ... d-aia n-are sene !! de fapt de la arges au luat covidu' ... doar ca aia or sa iasa peste doua saptamani .. cand sunt programate testele in campionat !!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Eu nu mai inteleg nimic..adica cei de la fc arges care au jucat acum 2 zile impotriva lui Cretu, Morutan buziuc si briceag..nu au nimic ? cum este posibil ? nu inteleg cum adversarii au curaj sa joace contra lor...! Ce este cu atata inconstienta ? De ce nu intervine nimeni sa ii bage in carantina..vor sa imbolnaveasca toata liga 1 ?
Nu mai pot mi a lasat o fara piele catayna. Sa vina maine:))
Au ratat si "palitura de osanda" in prelungiri!:)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.