Alte știri din fotbal
Ședință de urgență! Ciprian Ciucu vrea ca Primăria să scape de Arena Națională » Planul de acțiune: „Gaura va crește de la an la an”
24
Decizia Comisiei Tehnice FRF » Numele de selecționer care au ajuns pe masa lui Burleanu
0
Mihai Stoichiță a dezvăluit ce îi oferise ieri FRF lui Mircea Lucescu: „Ăsta era planul lui Burleanu”
0
Dramă la U Cluj » Macalou a plecat de urgență din România și nu joacă cu Rapid
0
Știri din fotbal internațional
Joan Laporta atacă FIFA din cauza lui Raphinha: „Este șocant!”
0
Joachim Low, aproape de a prelua o națională calificată la Campionatul Mondial
0
Fostul arbitru de top Björn Kuipers, despre fiica sa grav bolnavă: „Eu fluieram undeva în lume, iar ea…”
0
Fostul atacant al lui Real și Bayern, internat de urgență în spital! » Mondial în pericol
0
Lifestyle
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Un pompier a făcut infarct, după ce a aflat că va fi concediat de Ciprian ...
Libertatea
Cutremur la Pentagon în plin război cu Iranul: șeful Armatei SUA, forțat de ...
Adevărul
Comunicatul primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, după investigația publicată de ...
GSP SPECIAL
Ucraina cumpără o fabrică strategică din România, veche de 75 de ani, cu ...
Libertatea
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ati iesit clonatilor. V a scos popesti iiiiiiii ce bucurie:))))))
Ce vRoiai adi1 ? Fac schimbare cu adi doi. Hai scuip o si preda stafeta:)))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nu inteleg ce vRoiai tu de fapt? vRoiaiai sa o iei si pe lu Silvio?:)) esti ca dornic porombelule:))
Comentariul anului postat de altcineva pe alt articol: Deja Slovan Liberec e obișnuita sa câștige la masa verde in România... dacă sunt buni câștiga in retur ca Dinamo.
Daca mai o musti chiar plang adi1:)) ia o usor cu limba. Si nu mai vorbi cu gura plina ca e sensibila adi2:)))
Ce ma? Eu sunt pe televon, vai de norocul tau. Zi asa, cum e cu rasul ala? Mai suporti?
Ii imparti aceleasi cunostinte gramaticale. "Nicio surpriza". Dar tu 'vroiai' sa scrii legat, doar ca.. typo, asa-i? :)))))))))))))). E urat cum ti-au aratat astia cartonasul galben prea usor, e cumparat 'arbitrul' de jiji, e clar! :))))))))
Nu doarme al de sus Gheorghe! :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.