Comentarii (609)
anti.cioban
anti.cioban  •  22 Septembrie 2020, 18:29

De fapt era si culmea ca echipa cu patron puscarias, manager puscarias si sef de galerie puscarias sa nu aiba si postac puscarias. Putina consecventa, ce naiba!

saviola3_4
saviola3_4  •  22 Septembrie 2020, 18:29
Postat de saviola3_4 pe 22 Septembrie 2020, 18:28

Hai ma lasa ne c

Cu wcsa 2017 regal zero palmares. Beji pe pagina celor de la 'stiaua libera':)

roja.azul
roja.azul  •  22 Septembrie 2020, 18:29
Postat de moshu.cu.sacul.. pe 22 Septembrie 2020, 18:27

Atât să (mai) apuc să-ți spun până nu mă urcă ăștia în „Mașina timpului”, despre efectele cenzurării unui „anumit” lac din America de Sud. La școală, deja se fac bancuri pe seama celor de la ”Trio Valoroșii”. Mai mult, unii profesori le-au atras atenția elevilor spunându-le: „copii, puneți mâna serios pe carte că, altfel, veți ajunge să cenzurați cuvântul...școală (considerându-l jignitor / vulgar /... inutil)!!

:)) Asta da sfat! Nu de alta, dar asta-i cruda realitate!

anti.cioban
anti.cioban  •  22 Septembrie 2020, 18:28
Postat de saviola3_4 pe 22 Septembrie 2020, 18:25

Adi, esti penibil dupa toate conturile. In continuare mi o iei ingura:))

Ai dusmani imaginari? Ai impresia ca dai cand de fapt iei? Nu-i nici o surpriza, unii au luat-o razna dupa doua luni de carantina, tu cine stie cati ani ai stat la ... izolare.

saviola3_4
saviola3_4  •  22 Septembrie 2020, 18:28
Postat de utilizator șters pe 22 Septembrie 2020, 18:26

Sunt și zile din astea, mingea refuza sa intre in poarta. Însă nu-i bai, așa le mai vine la băieți “mintea de pe urma”, deja bătând pe toți cu 5-0 li se cam urcase la cap. In plus am jucat practic fără portar, cel din poarta azi fiind rezerva rezervei ...

Hai ma lasa ne c

roja.azul
roja.azul  •  22 Septembrie 2020, 18:27
Postat de utilizator șters pe 22 Septembrie 2020, 18:26

Sunt și zile din astea, mingea refuza sa intre in poarta. Însă nu-i bai, așa le mai vine la băieți “mintea de pe urma”, deja bătând pe toți cu 5-0 li se cam urcase la cap. In plus am jucat practic fără portar, cel din poarta azi fiind rezerva rezervei ...

Da, un fel de Ducan! Dar ala cel putin a aparat penalty-ul decisiv cu Topola!:))

saviola3_4
saviola3_4  •  22 Septembrie 2020, 18:27

Iiiiii ce bucurie meltenii au castigat cupa:))) ti ai dreaq de grajdari.

moshu.cu.sacul..
moshu.cu.sacul..  •  22 Septembrie 2020, 18:27
Postat de roja.azul pe 22 Septembrie 2020, 18:21

:)) corect!

Atât să (mai) apuc să-ți spun până nu mă urcă ăștia în „Mașina timpului”, despre efectele cenzurării unui „anumit” lac din America de Sud. La școală, deja se fac bancuri pe seama celor de la ”Trio Valoroșii”. Mai mult, unii profesori le-au atras atenția elevilor spunându-le: „copii, puneți mâna serios pe carte că, altfel, veți ajunge să cenzurați cuvântul...școală (considerându-l jignitor / vulgar /... inutil)!!

utilizator șters
utilizator șters  •  22 Septembrie 2020, 18:26
Postat de roja.azul pe 22 Septembrie 2020, 18:20

Vecine, unde esti, mah? Vai mama voastra! Penalty ratat in prelungiri!:))))))))))

roja.azul
roja.azul  •  22 Septembrie 2020, 18:26
Postat de saviola3_4 pe 22 Septembrie 2020, 18:24

Nu urmaresc meciul unor neica nimeni fara istorie si palmares dar totusi intreb pentru prieteni. Ce minut e si cat e scorul?:)))

E gata, s-a terminat 1-0 pentru Popesti! *** au ratat 11 m in min.92!:)) Am avut o fereastra deschisa tot timpul si mai aruncam cate un ochi! A iesit bine!:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

• 1
  • •••
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • •••
  • 61
Comentează