Alte știri din fotbal
Momente delicate în direct » Victor Angelescu, întrebat frontal: „De ce Bilașco și nu Săpunaru director sportiv?”. Fostul căpitan rapidist aștepta răspunsul în studio
0
Daniel Oprița, despre victoria cu Chindia și anunțul ministrului Apărării: „Sunt vești bune, dar nu mă entuziasmez”
0
Florin Gardoș: „Steaua ar fi de neoprit în fotbalul românesc, dacă se întâmplă asta!”
4
Ilie Poenaru, după înfrângerea din Ghencea: „Nu au avut curaj. E vorba de mental la noi”
0
Știri din fotbal internațional
Au folosit curele, torțe și pumni » Haos în interiorul arenei
2
Thibaut Courtois a devenit investitor într-un sport total neașteptat » Urmează primul campionat din istorie
0
Soția internaționalului Spaniei a spus ce o ține în formă maximă: „Fetelor, 3 ore pe săptămână!”
0
Gianluigi Buffon a decis și el să demisioneze, după gestul șefului Federației din Italia: „Așa este corect”
7
Lifestyle
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
Doliu în Oradea! Un medic a murit la 51 de ani după ce a suferit un ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
„Cozile de topor” ale Rusiei din Biserica Ortodoxă Română. Cum pătrund ...
Libertatea
De fapt era si culmea ca echipa cu patron puscarias, manager puscarias si sef de galerie puscarias sa nu aiba si postac puscarias. Putina consecventa, ce naiba!
Cu wcsa 2017 regal zero palmares. Beji pe pagina celor de la 'stiaua libera':)
:)) Asta da sfat! Nu de alta, dar asta-i cruda realitate!
Ai dusmani imaginari? Ai impresia ca dai cand de fapt iei? Nu-i nici o surpriza, unii au luat-o razna dupa doua luni de carantina, tu cine stie cati ani ai stat la ... izolare.
Hai ma lasa ne c
Da, un fel de Ducan! Dar ala cel putin a aparat penalty-ul decisiv cu Topola!:))
Iiiiii ce bucurie meltenii au castigat cupa:))) ti ai dreaq de grajdari.
Atât să (mai) apuc să-ți spun până nu mă urcă ăștia în „Mașina timpului”, despre efectele cenzurării unui „anumit” lac din America de Sud. La școală, deja se fac bancuri pe seama celor de la ”Trio Valoroșii”. Mai mult, unii profesori le-au atras atenția elevilor spunându-le: „copii, puneți mâna serios pe carte că, altfel, veți ajunge să cenzurați cuvântul...școală (considerându-l jignitor / vulgar /... inutil)!!
Sunt și zile din astea, mingea refuza sa intre in poarta. Însă nu-i bai, așa le mai vine la băieți “mintea de pe urma”, deja bătând pe toți cu 5-0 li se cam urcase la cap. In plus am jucat practic fără portar, cel din poarta azi fiind rezerva rezervei ...
E gata, s-a terminat 1-0 pentru Popesti! *** au ratat 11 m in min.92!:)) Am avut o fereastra deschisa tot timpul si mai aruncam cate un ochi! A iesit bine!:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.