Alte știri din fotbal
Emil Săndoi o avertizează pe Universitatea Craiova, înaintea meciului cu Farul: „Poate pune probleme”
0
Incredibil! Câți suporteri sunt așteptați la FCSB - Csikszereda
1
Farul - Universitatea Craiova » Oltenii se pot desprinde în fruntea Superligii! Echipele probabile
2
Cine este femeia care l-a cumințit pe fostul atacant dinamovist și i-a spus „DA” în Bahamas! Urmează să devină părinți
0
Știri din fotbal internațional
Demitere de antrenor în Serie A! Reușise doar o victorie în 23 de etape
0
Liverpool - Newcastle 4-1 » „Cormoranii” bifează primul succes din campionat în 2026!
0
Ce meci pe Stamford Bridge! Condusă cu 0-2 în derby-ul londonez, Chelsea a revenit și a câștigat în prelungiri
0
Final în Elche - Barcelona » 4 goluri și ocazii mari: cum arată clasamentul din La Liga
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
Când poate criminalul de la Perla să ceară din nou eliberarea condiționată. ...
Libertatea
Căsătorită, fosta tenismenă de elită și-a făcut publică relația amoroasă cu ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Anton Samoilenko, adjunct al Administrației Militare din Herson: „De ...
Libertatea
Aveți meci greu în Suedia. Hai sa nu Râdem pana nu trecem lacul!
Se amana ptr sambata. Nici nu stiu daca sa ma bucur:)) macar mai facem transferuri.
Ce veselie pe aici! De de oare? Pentru ca suntem Steaua si crapa inima in hateri de ciuda! Forza STEAUA!!!
Desfiintzarea fcfcsb,(***)apoi mai vedem
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Stiu dar in situatia asta tanase e aur:)
Deh, fără panaramă nu pot să stau. Dacă vreau să citesc un articol meseriaș, intru sus, la „Editoriale”. Aici, jos (la „demisol”), ce altceva să fac, că articole...canci!
Te astept la adresa 'falsa' viteazule. Hai curaj. Oricum esti penibila si de pe contul asta:))
Eu imi aduc aminte ca Adriann_ a zis ca e dubios ce face fundasul sarb care a fost eliminat primul si apoi n-a mai postat in seara aia. Era 2-1 pentru sarbi. Pe urma a venti a doua zi cu niste faze din care el sustinea ca a fost smen la pariuri si a zis ca i s-a dat cartonas imediat dupa mesajul ala, ceea ce pare plauzibil. Tu Silvio esti postac 100%, astia care intram des aici cam stim cine-i cine.
Nu Tanaseee!! Orice jucator, dar nu Tanasee! :))))).
Eu înțeleg rivalitatea din tara însă când se joaca în Europa în primul rand trebuie să fim romani. Noi, defapt mai bine spus, echipele românești, nu ajung an de an în fazele finale ca să avem o rivalitate și în Europa. Echipele românești, ies incorpore pana sa ajungă în grupe. Am ajuns în lumea a treia fotbalistica, tari precum Cipru, Azerbaidjan, Israel etc, sunt peste România în clasamentul coeficienților. Am ajuns sa spunem ca echipe din Macedonia sau Georgia, sunt echipe puternice.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.