Alte știri din fotbal
Eugen Trică și-a găsit cu greu cuvintele după decesul lui Gabi Mureșan: „Credeam că e fake. I-am dat și mesaj”
0
Ionuț Rada, în stare de șoc după moartea lui Gabi Mureșan: „Nu am cuvinte...”
0
Reacție tulburătoare de la CFR Cluj, după moartea prematură a lui Gabi Mureșan: „Ne lipsești deja”
0
Apropiatul lui Gabi Mureșan are informații tulburătoare: „A sărit în lac după saună. Au încercat să-l resusciteze, chiar a răspuns un pic” + „Deac plânge întruna”
0
Știri din fotbal internațional
Anunț despre titularul Franței înaintea „sfertului” cu Maroc » Ce a decis lui Real Madrid pentru Tchouameni
0
Dat afară de portughezi, Roberto Martinez are deja o ofertă! » Ce echipă ar putea prelua antrenorul spaniol
0
Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ultimul meci la Campionatul Mondial
0
Dinamo Kiev - U Cluj, start de aventură europeană pentru „studenți” » Echipele probabile + cele mai tari cote
1
Lifestyle
Le mai recunoști? Fostele prezentatoare ale știrilor sportive au atras toate privirile la evenimentul lui Cătălin Botezatu
7
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
35
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
10
Un mecanic român a demontat jumătate de mașină electrică și a descoperit ...
Libertatea
Tulburarea neștiută de care suferă Matt Damon. Dieta severă pentru filmul ...
Adevărul
Arena din România pe care a jucat Arsenal a ajuns o junglă!
GSP SPECIAL
Mitul „bunului samaritean” versus realitatea crudă a azilelor din Bihor. ...
Libertatea
După postarea de mai sus, dacă vedeți că am dispărut...vă aștept în 1970, la Gambrinus! Preventiv, rezerv o masă întreagă.
Gargara ieftina fay. Fapte nu vorbe Hai curaj puisor:)) oricum esti jenibila si dupa contul asta!
Radem, glumim, însă Steaua joaca slab de tot, iar Oprița face ca și cu FC fcsb tot felul de experimente. După ce am ratat in prostie și am controlat meciul cap-coada am luat un gol in min 77 :-( Așa am pățit și anul trecut cu Concordia însă nu aveam lotul de acum.
100% adevarat. Toate "articolele" sunt ticluite pentru a spori traficul! Calitate..ioc!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Bai sa fie!! Au luat gol ***?:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Relicva stalinisto -securistă CSA Steaua uite că momentan scapă de COVID 19.Lasă că o să apără COVID 20 TALPAN foarte curând.
E mai complicat, treaba asta se stricase de prin anii 80 iar dupa ce a aparut Becali s-a terminat definitiv cu sustinerea oricarei echipe romanesti. Oricum fcsb nu e echipa romaneasca, de fapt nu e nici echipa, e ceva ce nu are legatura cu sportul.
O groza de stiri false, mosule! Cele adevarate sunt "preluate" de la altii!:))
Gooool Popesti-Leordeni!!! =)))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.