Alte știri din fotbal
Ioan Varga l-a contrat imediat pe Daniel Pancu: „Zici că a câștigat Champions League!”
0
Raul Rusescu a ales Dream Team-ul Superligii: „E surpriza sezonului!”
0
Ultima notă primită de Ciprian Deac ca jucător » Cine e repetentul pentru antifotbal în CFR Cluj - FC Argeș
0
Daniel Pancu și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „Mi se îndeplinesc toate condițiile în altă parte!”
2
Știri din fotbal internațional
Delegația echipei calificate la Mondial, băgată în carantină din cauza epidemiei de Ebola
0
Cesc Fabregas, reacție tăioasă față de obiectivul lui Chivu: „E o lipsă de respect. Sigur nu va juca la Inter!”
0
Șarmanta prezentatoare TV a fost cucerită de stilul lui Cristi Chivu: „Mi-a plăcut ce a încercat el să transmită”
0
Barcelona îi prelungește contractul fundașului: nu a mai prins minute din 2025
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
1
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
5
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Doi analiști politici explică ce opțiuni mai are Nicușor Dan după ...
Libertatea
SURSE Leafa lui Nicușor Dan crește cu peste 1.000 de euro. Cât vor încasa ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Măsuri de siguranță fără precedent la concertul lui Max Korzh: 90% dintre ...
Libertatea
Da, un fel de Ducan! Dar ala cel putin a aparat penalty-ul decisiv cu Topola!:))
Iiiiii ce bucurie meltenii au castigat cupa:))) ti ai dreaq de grajdari.
Atât să (mai) apuc să-ți spun până nu mă urcă ăștia în „Mașina timpului”, despre efectele cenzurării unui „anumit” lac din America de Sud. La școală, deja se fac bancuri pe seama celor de la ”Trio Valoroșii”. Mai mult, unii profesori le-au atras atenția elevilor spunându-le: „copii, puneți mâna serios pe carte că, altfel, veți ajunge să cenzurați cuvântul...școală (considerându-l jignitor / vulgar /... inutil)!!
Sunt și zile din astea, mingea refuza sa intre in poarta. Însă nu-i bai, așa le mai vine la băieți “mintea de pe urma”, deja bătând pe toți cu 5-0 li se cam urcase la cap. In plus am jucat practic fără portar, cel din poarta azi fiind rezerva rezervei ...
E gata, s-a terminat 1-0 pentru Popesti! *** au ratat 11 m in min.92!:)) Am avut o fereastra deschisa tot timpul si mai aruncam cate un ochi! A iesit bine!:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Adi, esti penibil dupa toate conturile. In continuare mi o iei ingura:))
Hai Progresul Spartac! :))))))))
Nu urmaresc meciul unor neica nimeni fara istorie si palmares dar totusi intreb pentru prieteni. Ce minut e si cat e scorul?:)))
Am impresia ca am nimerit la fix, de fapt Saviola isi dadea adresa flasa in Bucuresti pentru ca aici a locuit doar pe banii statului. Din pacate intr-o garsoniera care avea gratii la ferestre desi nu era la parter.
Chipirliuleeee, ce facusi maaaa! Mi-ai suparat vecinul! Rusine!! Cum mai iese el acum de sub pat? Cica Steaua!:( Cine, *** astia? ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.