Alte știri din fotbal
Noi plecări în Giulești » Fiul fostului antrenor de la FCSB, cedat de Rapid
0
Denis Alibec, prezentat oficial la noua echipă
4
Dinamo - Petrolul, duel de tradiție pe „Arcul de Triumf” » Echipele probabile
1
ȘOC în Gruia: CFR Cluj - Metaloglobus. Oaspeții conduc! » Gol după o gafă de poveste a portarului
2
Știri din fotbal internațional
Marius Șumudică, o nouă înfrângere în Arabia Saudită
0
Programul play-off-ului Ligii Campionilor: când va juca Interul lui Chivu pentru optimi
0
A refuzat-o pe Atletico pentru a mai juca 6 luni la Bayern! Apoi va pleca, după 8 ani la club
0
Probleme la transferul jucătorului dorit de Cristi Chivu » Prima ofertă a fost refuzată: Inter va trebui să pluseze!
0
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
„Trebuia să am protecție, în… mea!”. Toate numele grele vehiculate de ...
Libertatea
Duetul celebru al vocalistelor profesioniste, catalina și adriana, care își fac veacul pe la porțile cazamii stsliniste și ale PSD sect.1 (prietenii știu de ce), se da din nou in spectacol cu aceeași melodie obosita, prafuita, expirata, despre cum lupta ele cu vitejie tevolutionara și entuziasm proletar împotriva capitalismului salbatic din fotbal! Penibile ca întotdeauna și oricând, vocalistele catalina și adriana, atât separat cât și in duet!
Ce teleormanean mahalagiu.
Hai sa lasam postacii ca e groasa. Alti 4 au fos depistati pozitiv. Nu stiu cu cine ne mai aparam si fara cretu sau briceag...de data asta e nasol rau.
S a napustit adrien cu fruntea n buricul meu iar tu te grabesti sa i te alaturi:))
Da Mario, nu te jigneste nimeni in stil random si n-are nimeni nimic cu tine, prea le iei personal! Si nu ma mai confunda cu xlcx sau mai stiu eu cine, doar pentru ca primesti cateodata reply-uri mai acide de la mine! Hai, fii barbat, si nu te mai supara asa usor! Pace!
Iar ai apărut mă 007 de Videle!? Cum poți sa pui asemenea întrebare prosteasca mă nefericitule!? Tu, “care ne știi pe toți”, ar trebui sa ne publici IPurile și atunci ne-ai dovedi irefutabil. Te-a umilit Adriann acum 2 zile ca pe ultimul fraier bai ... James Bond de Țigănești . :-))))
Ai aparut napoleoane? Sau azi te crezi alexandru macedon?
Inutilii, fără echipe care sa conteze, obișnuiți sa ceara pomana de la stat pe la porți de cazarma sau de partide politice, continua sa-si expună stupizenia, poluand cu sârg știrile despre Steaua, singura care contează cu adevărat in România. Dovezi irefutabile o mulțime! Ultima: televiziunea Look a înregistrat recordul sau istoric de asistenta la meciul Tomola-Steaua, fiind pe locul doi la nivel național după ProTv, pe acel interval de timp, pt prima data! De ce? Simplu pt ca juca Steaua, indiscutabil cea mai iubita echipa din țara (52%), indiferent de cât s-ar zvârcolii in spasme dependenții de cazanul Cazarmii sau de pomana PSD !
Esti si jurist magroane? De fcR nu ne zici nimic??? Banuiesc ca acum vei migra spre liga a 4 a din moment ce fcR a pierdut marca in detrimentul afc ului din liga a 4 a! Sau??? Sa nu imi spui ca sustii o echipa fara marca!!! :)))
Pe valentina n-ai adus-o mosule?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.