Comentarii (609)
Silvio
Silvio  •  22 Septembrie 2020, 16:44
Postat de catalynn pe 22 Septembrie 2020, 16:37

Îl avem și pe Enceanu in teren acum, Pacionel a trimis un fcsbist la spital sâmbăta :-))) Pe ăștia doi ii știi!? :-))) Cat despre Oprița omul evita de fiecare data elegant subiectul, e profesionist, a venit la Steaua sa își facă meseria de antrenor (deocamdată e in grafic), restul nu e treaba lui.

Dar pe asta o stii? :)))) https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-csa-recunoaste-ca-fcsb-e-steaua-gafa-facuta-de-clubul-armatei-la-prezentarea-lui-daniel-oprita-571922.html . CSA: "Oprita a jucat 5 ani pentru Steaua, intre 2002 si 2007". Tot CSA: "FCSB, care exista intre 2003-prezent, nu e Steaua". :))))))))))))))))). UMILITOR

vikingul_vs
vikingul_vs  •  22 Septembrie 2020, 16:43

cum cine :) randoom si ala cu cercul au si ei

catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 16:41
Postat de roja_azul76 pe 22 Septembrie 2020, 16:37

Poate era mai linistit la "racoare"!:) Dar daca nu l-a intrebat nimeni despre cele 12.7 milioane de dolari datorii la stat, acum isi da cu parerea la telefon!:))

Mai bine ai spune ca ati încercat sa îl prostiti ca pe nea Imi cu care va lăudați apoi ca a fost de acord sa fie președinte de onoare in ASS. Doar ca “nea Vio” e ceva mai tanar și e “uns cu toate alifiile”, nu îl duci ușor cu vorba și ... te umilește! :-))))

catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 16:37
Postat de Silvio pe 22 Septembrie 2020, 16:30

Ipocriti? Voi stiti ce 'stelist' aveti pe banca tehnica a CSA-ului? Oprita, care in noiembrie 2018 declara "Steaua pentru mine e Steaua care e acum in liga 1!". Ce maa?? Cum??? Cine-i ipocrit??? Voi, care folositi o stema pe care jiji a scos-o proaspata, remodelata, in 2003, la 'FCSB'??? :))))))))

Îl avem și pe Enceanu in teren acum, Pacionel a trimis un fcsbist la spital sâmbăta :-))) Pe ăștia doi ii știi!? :-))) Cat despre Oprița omul evita de fiecare data elegant subiectul, e profesionist, a venit la Steaua sa își facă meseria de antrenor (deocamdată e in grafic), restul nu e treaba lui.

roja_azul76
roja_azul76  •  22 Septembrie 2020, 16:37
Postat de stoichkov10 pe 22 Septembrie 2020, 16:29

si eu am auzit la fel aseara, putin cit am vazut din emisiune. Mustata in schimb altceva.))) "saracu" nea Vio nici batrineatea nu o are linistita... alo. alo. nu va aud, pai vorbiti)))

Poate era mai linistit la "racoare"!:) Dar daca nu l-a intrebat nimeni despre cele 12.7 milioane de dolari datorii la stat, acum isi da cu parerea la telefon!:))

stoichkov10
stoichkov10  •  22 Septembrie 2020, 16:34
Postat de catalynn pe 22 Septembrie 2020, 16:29

Acum cu toții la meci (pe YouTube): ASTAZI JOACA STEAUA! :-)

asta nu e GabiS care comenteaza?

Silvio
Silvio  •  22 Septembrie 2020, 16:30
Postat de catalynn pe 22 Septembrie 2020, 16:17

Nu ne invitai mă Virgile aseară la Safta in canal ca sa luam lumina de la “nea Vio”!? Acum l-ati scos din ASS!? :-))))) *** de ipocriți! :-)))

Ipocriti? Voi stiti ce 'stelist' aveti pe banca tehnica a CSA-ului? Oprita, care in noiembrie 2018 declara "Steaua pentru mine e Steaua care e acum in liga 1!". Ce maa?? Cum??? Cine-i ipocrit??? Voi, care folositi o stema pe care jiji a scos-o proaspata, remodelata, in 2003, la 'FCSB'??? :))))))))

catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 16:29

Acum cu toții la meci (pe YouTube): ASTAZI JOACA STEAUA! :-)

stoichkov10
stoichkov10  •  22 Septembrie 2020, 16:29
Postat de catalynn pe 22 Septembrie 2020, 16:13

Virgile, de ce mințeai bre aseară, io văd ca omul v-a umilit in direct, nu a fost deloc ambiguu și neclar: „Am mai vorbit despre acest subiect, demult. Steaua adevărată nu este în Liga 1. Acolo este Fcsb, Fcsb nu e Steaua!“ - fostul conducător al clubului din Ghencea, Viorel Păunescu.

si eu am auzit la fel aseara, putin cit am vazut din emisiune. Mustata in schimb altceva.))) "saracu" nea Vio nici batrineatea nu o are linistita... alo. alo. nu va aud, pai vorbiti)))

roja_azul76
roja_azul76  •  22 Septembrie 2020, 16:25
Postat de catalynn pe 22 Septembrie 2020, 16:17

Nu ne invitai mă Virgile aseară la Safta in canal ca sa luam lumina de la “nea Vio”!? Acum l-ati scos din ASS!? :-))))) *** de ipocriți! :-)))

Si in 2017, ce spunea, mai, ametitule? Pai asta trebuie intrebat ce parere are? Trebuia bagat la parnaie cu tot cu Piti si generali! Dar asta-i "justitia" in Romania!

• 1
  • •••
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • •••
  • 61
Comentează