Alte știri din fotbal
CFR Cluj - FC Argeș » Clujenii sunt cu gândul la vacanță, piteștenii speră la locul 5. Echipele de start
0
Florin Niță, prezent la antrenamentul echipei din Liga 2
0
Prima echipă care îl vrea pe Ricardo Matos, fotbalistul-revelație de la FC Argeș
0
Rapidistul Bogdan Ungureanu, dorit de altă formație din Superligă
0
Știri din fotbal internațional
Încă o vedetă și-a anunțat plecarea de la Real Madrid: „Bernabeu va fi mereu casa ta”
0
L-a vrut Inter pe Patrick Vieira înaintea lui Chivu? » „Am avut discuții, pot să confirm... dar eu am ales să rămân”
0
Cristi Chivu, desemnat antrenorul sezonului în Serie A! » Cel mai bun jucător vine tot de la Inter
0
Ce echipă ar urma să antreneze Andres Iniesta
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
0
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
5
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Doi analiști politici explică ce opțiuni mai are Nicușor Dan după ...
Libertatea
Cum a schimbat creșterea TVA pentru locuințe noi piața imobiliară. „Oamenii ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Vijelii, ploi torențiale și grindină: 18 județe sunt vizate de avertizări ...
Libertatea
Nu ne invitai mă Virgile aseară la Safta in canal ca sa luam lumina de la “nea Vio”!? Acum l-ati scos din ASS!? :-))))) *** de ipocriți! :-)))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Virgile, de ce mințeai bre aseară, io văd ca omul v-a umilit in direct, nu a fost deloc ambiguu și neclar: „Am mai vorbit despre acest subiect, demult. Steaua adevărată nu este în Liga 1. Acolo este Fcsb, Fcsb nu e Steaua!“ - fostul conducător al clubului din Ghencea, Viorel Păunescu.
Inafara de mario_rdfe, puteam sa jur ca ai recunoscut ca mai ai un cont cu "mario". Nu e mario78a? O fi altul. In rest, esti paranoic, iti zic sa o lasi mai usor cu ***, ca nu ma leg intentionat de tine. In schimb, recunosc, adriann e o placere vinovata, de 2 saptamani ma leg de acest postac pesedist cu fiecare ocazie, la fiecare aberatie pe care o posteaza! :))))))
Mos securila se suceste dupa cum bate vantul! In mod normal, locul lui era la pastrare, alaturi de Piti si generalii care au adus echipa in pragul falimentului!
O fi gigi? Ca el e singurul atacant valoros....
In atac ar putea juca Straton. E mai bun decat tot ce are FCSB pe acel post... :o)
Stiu, stiu, tu joci in alta liga. Liga ***. Cu randoom, iosif, valahul, sadiku...
Stiu ca ***..toate comm tale sunt despre mine , destinate mie..eu am doua conturi, mario_rdfe si asta, de pe care intru ptr ca am luat cartonas aseara pe cel de baza. deci, cand ma cauti.. sa nu ma mai vezi in oricine, eu sunt pe unul dintre astea 2 !
Hai ca n-am timp de pierdut cu toate ghioarlele. Esti un *** *** care se baga in seama cu forta. Nu dau ***
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.