Alte știri din fotbal
„Transferul” vizat de Dinamo » Nicolescu confirmă discuțiile
0
Dinamo are în vizor doi fundași centrali pentru la vară: jucători de națională pentru „haită”!
0
Încă 5 persoane audiate și puse sub control judiciar de la CS Păulești, în cazul de trucare de meciuri pentru pariuri
0
În sfârșit! » Hagi devine selecționerul României și poate alinia „11”-le la care doar a visat!
8
Știri din fotbal internațional
Bayern „tremură” pentru Kane » Englezul, incert pentru meciul cu Real Madrid
0
Antrenorul lui Ionuț Radu a luat decizia, chiar în pauza competițională » A semnat contractul
0
La loc comanda! Starul de 150.000.000€ revine după trei luni
0
Fiasco la vânzarea biletelor pentru Cupa Mondială » Gafa făcută de FIFA „i-a blocat” pe fani
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
De ce ar putea alege Trump weekendul prelungit de Paște pentru o operațiune ...
Adevărul
CS Dinamo, buget mai mic decât CSA Steaua! Ce sumă COLOSALĂ a încasat ...
GSP SPECIAL
Vladimir Putin avertizează o țară care i-a fost aliată că se apropie prea ...
Libertatea
„Am mai vorbit despre acest subiect, demult. Steaua adevărată nu este în Liga 1. Acolo este Fcsb, Fcsb nu e Steaua!“ - fostul conducător al clubului din Ghencea, Viorel Păunescu. Sursă: ProSport
Nu exista astfel de preocupari la fc fcsb. Si sunt putine cluburi care ar proceda asa, din pacate.
Asa rău cum e, tot cu Adi Petre au noroc și o sa vedeți ca băiatul va înscrie și cu Slovan
pe Dinamo a bagat-o in carantina cu tot cu baza sportiva catei pisici si ce mai erau pe acolo NU NEA LASAT SA JUCAM a premeditatla insistentele infectatului covid ca Dinamo sa retrogradeze ..nu a tinut pt ca su[orterii sunt puternici facea abuz mergeam la TAS cu ei si desfiintam si frf si liga PCH E O FORTA IN LIGA1 PT CA SUPORTERII SUNT UITI ..le-a fost frica ..au incercat cu manarie dar se frigea cfr si lua campionatl craiova si cfr mrgea si ea la ts si frf burleanu o lua de marineanu si platea daune ..a vazut ca nu e loc de intors a facut ce a facut f multe campionate ,a marit nr de echipa in prima liga ..dar pe voi o echipa care nu a trecut prin etpale normale liga 5-a paa ;iga1 pt ca dumitru dragomir a ajutat pe *** *** cioban sa fure steaua acum se numeste fcsb pt ca e o echipa ANONIMA NASCUTA DIN FURT FRAUDA
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ba, tu esti cel mai prost user de pe aici...toata lumea face mereu misto de tine, dar tu continui sa te ratoiesti pe aici !
altul care habar nu are de nimic
Eu nu vad reactie oficiala Si asa sa intelegeti daca maine buziuc iese negativ joaca
Fcsb trebuie sa intre in carantina totala, sa renunte la meciul european si sa isi amane 1-2 meciuri din campionat..daca este posibil ! Nu iti poti bate joc de jucatori, de familiile lor, de cei cu care intra in contact, de adversari, etc ! doar ptr ca vrea gigi bani ! eu daca eram jucator acolo, nu ma mai prezentam o perioada..pentru familia mea !
Fapte nu bazaconii! Meciul Tomola-Steaua transmis de Look a adus un record istoric de audiență postului tv și l-a plasat, pt prima data, pe locul 2 la nivel național, după ProTv! De ce? Simplu pt ca Steaua a fost, este și va fi cea mai buna și iubita echipa din România și asta in pofida tavalelilor, zbaterilor disperate și văicărelilor fanilor de echipe minuscule, nesemnificative! Cu toate atacurile mârșave ale MApN, ajutate de o justiție obedienta, a confiscării abuzive a numelui, a apariției din nimic a facaturii oribile a CSA in 2017 și a cioclilor și casandrelor care poluează orice știre despre Steaua, Steaua continua sa fie cea mai iubita și încă detașat, zdrobitor, de 52% dintre suporterii de fotbal romani! Asta este realitatea! Deci fapte nu bolboroseli!
Maine se face se vede ca habar nu ai de subiect
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.