Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
14
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
2
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
2
Știri din fotbal internațional
Cei doi remarcați ai lui MM Stoica la egalul cu Fenerbahce: „I-am spus și patronului: el merită să joace!”
0
Ștefan Târnovanu se ia de ultrașii din Peluza Nord: „Banner la mișto” + Reacție după ce Becali l-a scos din poartă: „Domnul patron a venit la bază...”
0
Domenico Tedesco, neimpresionat: „FCSB? Nu ne-a surprins cu nimic”
0
Elias Charalambous, întrebat direct despre conflictul de la vestiare: „La pauză au fost nervi”
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Teancuri de euro în scara blocului: momentul în care avocata Adriana ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Armistițiu energetic între Rusia și Ucraina: „I-am cerut personal lui ...
Libertatea
Mai bine ai spune ca ati încercat sa îl prostiti ca pe nea Imi cu care va lăudați apoi ca a fost de acord sa fie președinte de onoare in ASS. Doar ca “nea Vio” e ceva mai tanar și e “uns cu toate alifiile”, nu îl duci ușor cu vorba și ... te umilește! :-))))
Îl avem și pe Enceanu in teren acum, Pacionel a trimis un fcsbist la spital sâmbăta :-))) Pe ăștia doi ii știi!? :-))) Cat despre Oprița omul evita de fiecare data elegant subiectul, e profesionist, a venit la Steaua sa își facă meseria de antrenor (deocamdată e in grafic), restul nu e treaba lui.
Poate era mai linistit la "racoare"!:) Dar daca nu l-a intrebat nimeni despre cele 12.7 milioane de dolari datorii la stat, acum isi da cu parerea la telefon!:))
asta nu e GabiS care comenteaza?
Ipocriti? Voi stiti ce 'stelist' aveti pe banca tehnica a CSA-ului? Oprita, care in noiembrie 2018 declara "Steaua pentru mine e Steaua care e acum in liga 1!". Ce maa?? Cum??? Cine-i ipocrit??? Voi, care folositi o stema pe care jiji a scos-o proaspata, remodelata, in 2003, la 'FCSB'??? :))))))))
si eu am auzit la fel aseara, putin cit am vazut din emisiune. Mustata in schimb altceva.))) "saracu" nea Vio nici batrineatea nu o are linistita... alo. alo. nu va aud, pai vorbiti)))
Nu ne invitai mă Virgile aseară la Safta in canal ca sa luam lumina de la “nea Vio”!? Acum l-ati scos din ASS!? :-))))) *** de ipocriți! :-)))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Virgile, de ce mințeai bre aseară, io văd ca omul v-a umilit in direct, nu a fost deloc ambiguu și neclar: „Am mai vorbit despre acest subiect, demult. Steaua adevărată nu este în Liga 1. Acolo este Fcsb, Fcsb nu e Steaua!“ - fostul conducător al clubului din Ghencea, Viorel Păunescu.
O fi gigi? Ca el e singurul atacant valoros....
In atac ar putea juca Straton. E mai bun decat tot ce are FCSB pe acel post... :o)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.