Alte știri din fotbal
Nelu Varga îi răspunde violent și-l acuză public: „Cine e Mafalda ăsta? Escrocherii, el e deștept, toți sunt proști”
0
Valeriu Iftime pune presiune pe Marius Croitoru înaintea meciului cu FCSB: „Vreau să văd asta” » Cine va absenta contra roș-albaștrilor
0
Veste de impact pentru Dinamo! Premieră după 9 ani
0
FCSB, speranțe spulberate! CCR i-a respins „ultimul cartuș” contra Stelei: urmează dosarul prejudiciului!
0
Știri din fotbal internațional
Squadra Azzura, în colaps! Fostul idol italian din Ștefan cel Mare, fără milă: „Și dacă ne-am fi calificat, n-am fi stat mult acolo”
0
Reacție acidă din România la adresa Squadrei Azzurra: „Trage ăla ca un cioban. Parcă nu mai e Italia, ci Andorra”
0
Triplul campion al Superligii, despre calificarea țării lui la Mondiale: „O săptămână se petrece! Veți vedea o surpriză”
2
6 schimbări majore care vor fi implementate la Campionatul Mondial 2026
2
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Fiscul a controlat 46 de companii petroliere după scumpirea carburanților, ...
Libertatea
Medic din Capitală, găsit înjunghiat în urma incendiului izbucnit în ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Țara din lume care are suficient plutoniu pentru 5.500 de arme atomice și ...
Libertatea
pe Dinamo a bagat-o in carantina cu tot cu baza sportiva catei pisici si ce mai erau pe acolo NU NEA LASAT SA JUCAM a premeditatla insistentele infectatului covid ca Dinamo sa retrogradeze ..nu a tinut pt ca su[orterii sunt puternici facea abuz mergeam la TAS cu ei si desfiintam si frf si liga PCH E O FORTA IN LIGA1 PT CA SUPORTERII SUNT UITI ..le-a fost frica ..au incercat cu manarie dar se frigea cfr si lua campionatl craiova si cfr mrgea si ea la ts si frf burleanu o lua de marineanu si platea daune ..a vazut ca nu e loc de intors a facut ce a facut f multe campionate ,a marit nr de echipa in prima liga ..dar pe voi o echipa care nu a trecut prin etpale normale liga 5-a paa ;iga1 pt ca dumitru dragomir a ajutat pe *** *** cioban sa fure steaua acum se numeste fcsb pt ca e o echipa ANONIMA NASCUTA DIN FURT FRAUDA
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Fapte nu bazaconii! Meciul Tomola-Steaua transmis de Look a adus un record istoric de audiență postului tv și l-a plasat, pt prima data, pe locul 2 la nivel național, după ProTv! De ce? Simplu pt ca Steaua a fost, este și va fi cea mai buna și iubita echipa din România și asta in pofida tavalelilor, zbaterilor disperate și văicărelilor fanilor de echipe minuscule, nesemnificative! Cu toate atacurile mârșave ale MApN, ajutate de o justiție obedienta, a confiscării abuzive a numelui, a apariției din nimic a facaturii oribile a CSA in 2017 și a cioclilor și casandrelor care poluează orice știre despre Steaua, Steaua continua sa fie cea mai iubita și încă detașat, zdrobitor, de 52% dintre suporterii de fotbal romani! Asta este realitatea! Deci fapte nu bolboroseli!
Si straton a zis ca steaua e cea din liga 1, nu ? deja aici 75 % dintre comm sunt despre dezbaterea asta.. cei care zic ca steaua e in liga 3..si cei care invoca ca a zis balint, rachita, etc..ca steaua e in liga 1 ! eu zic ca pur si simplu doar faptul ca se discuta asta, este o rusine ptr steaua, oricare ar fi ea !
Daca jucatorul s-a antrenat si a jucat in ultimul meci de campionat tot lotul trebuie sa faca test la o clinica omologata de UEFA, nu la clinica lui Gigi Becali. Asta este procedura. La clinica lui Becali te testezi doar pt meciurile din campionat desi nici asta nu e in regula si trebuie schimbata, o clinica omologata, prin concurs, pentru toate meciurile din Ligile I si II. LPF si FRF trebuie sa devina foruri conducatoare, asta inseamna organisme drastice cu orice forma susceptibila de a merge pe blat cu pandemia. Mai terminati odata cu cocoloseala asta ca va faceti de ras!!!
fcsb NU E CLONA pt ca e FCSB nu exista si nici NU A EXISTA ECHIPA CU ACESTE DIACRITICE ..e *** .
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
E foarte rau pentru Romania, nu stiu cum poate invinge Steaua cu asemenea absente.
carantinatii baaaaa ca infecteaza tot bucurestiu plus pe cei cu care intrain contact sportiv ..baza de la berceni e focar de infectie si astia ii lasa sa joace in continuare ..cat ba va rabda Dumnezeu ?o sa platiti ,asta e plata pt fcsburleanu pt ce a facut in final decampionat 2020 ..cine are ochi sa vada si urechisa auda invata cone nu se frige din nou
Clona e cea din Liga 1 !!!
In atac??... gigi becali!
Ma asa ai yis si cu topola .e bata de fotbal
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.