Alte știri din fotbal
„Transferul” vizat de Dinamo » Nicolescu confirmă discuțiile
0
Dinamo are în vizor doi fundași centrali pentru la vară: jucători de națională pentru „haită”!
0
Încă 5 persoane audiate și puse sub control judiciar de la CS Păulești, în cazul de trucare de meciuri pentru pariuri
0
În sfârșit! » Hagi devine selecționerul României și poate alinia „11”-le la care doar a visat!
8
Știri din fotbal internațional
Bayern „tremură” pentru Kane » Englezul, incert pentru meciul cu Real Madrid
0
Antrenorul lui Ionuț Radu a luat decizia, chiar în pauza competițională » A semnat contractul
0
La loc comanda! Starul de 150.000.000€ revine după trei luni
0
Fiasco la vânzarea biletelor pentru Cupa Mondială » Gafa făcută de FIFA „i-a blocat” pe fani
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
De ce ar putea alege Trump weekendul prelungit de Paște pentru o operațiune ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
Vladimir Putin avertizează o țară care i-a fost aliată că se apropie prea ...
Libertatea
Iar ai apărut mă 007 de Videle!? Cum poți sa pui asemenea întrebare prosteasca mă nefericitule!? Tu, “care ne știi pe toți”, ar trebui sa ne publici IPurile și atunci ne-ai dovedi irefutabil. Te-a umilit Adriann acum 2 zile ca pe ultimul fraier bai ... James Bond de Țigănești . :-))))
Inutilii, fără echipe care sa conteze, obișnuiți sa ceara pomana de la stat pe la porți de cazarma sau de partide politice, continua sa-si expună stupizenia, poluand cu sârg știrile despre Steaua, singura care contează cu adevărat in România. Dovezi irefutabile o mulțime! Ultima: televiziunea Look a înregistrat recordul sau istoric de asistenta la meciul Tomola-Steaua, fiind pe locul doi la nivel național după ProTv, pe acel interval de timp, pt prima data! De ce? Simplu pt ca juca Steaua, indiscutabil cea mai iubita echipa din țara (52%), indiferent de cât s-ar zvârcolii in spasme dependenții de cazanul Cazarmii sau de pomana PSD !
Esti si jurist magroane? De fcR nu ne zici nimic??? Banuiesc ca acum vei migra spre liga a 4 a din moment ce fcR a pierdut marca in detrimentul afc ului din liga a 4 a! Sau??? Sa nu imi spui ca sustii o echipa fara marca!!! :)))
Tutankamon Suru un jurist oșean :-))))) Așa ceva!? :-))) Tataie vezi-ti bre de problemele de la tine din urbe, n-ai tu treaba cu Steaua! :-)))
Ai schimbat contul adriene?:)))
Apăi, să ne fie de bine această veste...pozitivă! Așteptăm și altele.
FCSB =Fotbal Club Sportiv Berceni cu sediul în ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ba, valabil ptr tine in primul rand..dar nu numai. cu mine daca vrei sa vorbesti serios, despre fotbal..e ok...fiecare cu parerile lui, nu oblig pe nimeni sa zica ca mine..daca vrei sa faci caterinca, iar e ok..stiu si de gluma, dar gluma buna...nu *** si injuraturi ! daca vrei vorbim si de filme sau femei..iar e ok...dar nu suport cand o ardeti in stil randoom..si vorbiti urat tuturor celor ce nu sunt de acord cu voi ! si nu am alt cont, decat asta si mario_rdfe..deocamdata ! sper sa nu fiu blocat pe ambele !
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nu, e Teodor Avramescu. Gabi nu era un comentator rău mai ales ca acum 20 de ani era doar audio, comenta gen Ilie Dobre. :-)
cum cine :) randoom si ala cu cercul au si ei
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.