FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB-SEPSI, AZI, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK PLUS, GSP.RO

5 informații despre FCSB înainte de duelul cu Sepsi » Un titular e out + La casele de bilete e pustiu

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2018 09:00

FCSB - Sepsi se joacă azi de la ora 18, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

Iată cele mai importante informații din tabăra steliștilor, înainte de duelul cu echipa din Sfântu Gheorghe:

1. Tănase e out
Florin Tănase nu va fi oprit în lot pentru meciul cu Sepsi, după ce s-a accidentat în timpul returului cu Hajduk. "Nu va juca! Are o problemă la gambă", a anunțat Dică. Tănase va lipsi și joi, la turul cu Rapid Viena, când e suspendat.

2. I-au fracturat nasul
Dragoș Nedelcu va fi obligat să joace pentru următoarele două săptămâni cu o mască de protecție nazală. Totul după ce la manșa secundă cu Split a suferit o fractură, fiind lovit cu o bucată de scaun rupt aruncat din tribună de un fan al propriei echipe!

3. L-au vrut pe Briceag
Becali a dezvăluit că a vrut să facă o ofertă celor de la Craiova pentru Marius Briceag, dorit la în ianuarie și de Ludogoreț. "MM mi-a spus că a vorbit cu Dică şi jucătorul care le place cel mai mult e Alexandru Stan. Am bătut palma și gata", a spus patronul.

4. Pustiu la case
Dacă la duelul cu Hajduk au fost 30.000 de fani în tribune, astăzi, cu Sepsi, se va juca într-o atmosferă dezolantă. Puțin peste 1.500 de tichete se vânduseră până ieri. Oficialii steliști speră să aibă în tribune măcar 10.000 de fani.

5. A studiat adversarul
Dică abia așteaptă "dubla" cu Rapid Viena din play-off-ul EL: "Nu am avut stare, m-am uitat la jocul lor cu cei de la Bratislava. Rapid e o echipă puternică, mai bună decât Hajduk, însă cu un joc diferit. Vom avea confruntări foarte dificile".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  19 August 2018, 17:58

dati de dracu dutedica,poate v-o da si sepsi,asa de control..........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează