FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ / STEAUA - CS U CRAIOVA 2-0

5 lucruri pe care le-am aflat după primul meci al lui Reghe în noul mandat la Steaua

"Vreau să le dați două!", parcă arată Reghe în timpul meciului de la Pitești. foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2015 12:20

Comparația parametrilor publicată azi în ediția tipărită a Gazetei nu lasă loc nici unui dubiu: primul meci cu Reghe pe bancă, prima evoluție convingătoare a Stelei în acest sezon. 

GSP.ro prezintă alte 5 lucruri pe care ni le-a arătat debutul în noul mandat al lui Reghe: 

1. Arbitrii par mai prietenoși cu Steaua.

Șicanele cu casca lui Ivan dinaintea meciului și faptul că Tudorie a scăpat de eliminare în finalul primei reprize au subliniat cota de "1" solist a campioanei la meciul cu CS U Craiova (2-0).

PS: Steaua era cea mai defavorizată de arbitraje înaintea acestei etape. În sezoanele în care a ieșit campioană, a fost prima în topul erorilor comise în favoarea ei.

2. Tade la locul potrivit face golul.

Fostul golgeter al Ligii 1 parcă n-a mai alergat bezmetic pe tot terenul. A rămas la fel de rudimentar și nu se prinde de multe combinații, dar pus la locul lui poate fi o "unealtă" bună de gol.

3. Papp a fost răpit de extratereștri.

Reghe l-a mutat pe Toșca pe stînga. Papp a jucat din nou în centru, acolo unde o făcuse de nota 1 cu Partizan. Mai țineți minte cum întorcea tirul în fața lui Zivkovici, nu? În rest, Rîpă, Varela... Și parcă apărarea Stelei s-a ermetizat brusc dintr-o defensivă care încasa aproape meci de meci. În fața lui CS U Craiova s-a prezentat o echipă care fusese ciuruită anterior în 7 meciuri consecutiv!

4. Continuă experimentul Tudorie.

Rădoi l-a retras în stînga, Reghe l-a băgat undeva în spatele lui Tade pe ex-gălățeanul adus pentru meseria de vîrf împins. Vă dați seama ce-o fi în sufletul lui Enceanu? Băiatul nu joacă nici măcar înaintea unui "Brătianu II" reprofilat pe postul lui.

5. Steliștii au condiție fizică.

Pressing sus, pressing tot meciul. Și să scrii de atîta pressing devine obositor, dar să-i mai și reziști cum au fost nevoiți craiovenii! Cert e că roș-albaștrii puteau să alerge și să fie așa de agresivi și pe vremea lui Rădoi. Cine nu le-o fi dat voie?

Citește și:
Nemaivăzut la TV! Pancu a început să țipe și l-a distrus pe Bergodi: „Eu eram arestat! Să-mi vină străin în țară să-mi bată jucătorul pe teren?!”
Superliga
Nemaivăzut la TV! Pancu a început să țipe și l-a distrus pe Bergodi: „Eu eram arestat! Să-mi vină străin în țară să-mi bată jucătorul pe teren?!”
Scene HALUCINANTE după derby-ul câștigat de CFR Cluj » Bergodi își iese din minți, sare să-i bată pe Cordea și Muhar » Antrenorul DĂ CU PUMNII în adversari
Superliga
Scene HALUCINANTE după derby-ul câștigat de CFR Cluj » Bergodi își iese din minți, sare să-i bată pe Cordea și Muhar » Antrenorul DĂ CU PUMNII în adversari
Chipciu l-a distrus, după CFR - U Cluj: „Dacă ești tare, nu mai sări atât în piscină”
Superliga
Chipciu l-a distrus, după CFR - U Cluj: „Dacă ești tare, nu mai sări atât în piscină”
Andrei Nicolescu, anunț-bombă pentru Dinamo: „Am făcut eforturi inimaginabile”
Superliga
Andrei Nicolescu, anunț-bombă pentru Dinamo: „Am făcut eforturi inimaginabile”
EXCLUSIV SURPRIZĂ Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, vând și ies de pe o piață
Profit.ro
EXCLUSIV SURPRIZĂ Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, vând și ies de pe o piață
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Studiu șocant citat de Guardian: „Aceste alimente sunt atât de nocive încât ar trebui tratate mai degrabă ca țigările, nu ca hrană!”

Comentarii (46)
karnivol
karnivol  •  08 Decembrie 2015, 16:34

Domnule jurnalist, poți sa imi spui te rog momentele alea in care arbitrajul a fost prietenos? Cand a fost fault Adi Popa la marginea careului lateral dreapta? Sau cand a împărțit Cartonașe galbene stelistilor la primul fault? Sau cand la iertat de nenumărate ori pe Kai(sau care o fi numele lui)....doar in prima repriza am numărat 3 faulturi ale sale asupra lui Stanciu. Cât despre faza cu Tudorie doar in redacția gsp sa vazut intrare de roșu, restul ziarelor de sport si comentatorii meciuri au spus ca nu se impunea nici măcar fault in atac( comparam acea faza cu primul gol a luk Dinamo in meciul cu petrolul?)

mitroi2008
mitroi2008  •  08 Decembrie 2015, 15:36

Oare ce se fumeaza in redactia voastra!? Vorbiti de arbitraje favorabile Stelei in ultimele 3 campionate castigate, cand in primul campionat luat de Reghe, Steaua a fost cu 2 clase peste orice alta echipa si a luat titlul cu vreo 15 puncte avans fata de locul 2. In al doilea campionat luat de Reghe, Steaua a fost ajutata de Tudor in meciul tur cu Astra, cand nu l-a eliminat pe Kapetanos, dupa care, la meciul retur cu Astra, a fost clar defavorizata, lucrurile compensandu-se. In al treilea campionat, cel luat de Galca, s-a tras in Steaua cu toata artileria fluierasilor, iar in campionatul acesta stim toti ce a patit Steaua cu Astra. Hai s-o lasam mai moale cu "arbitrajele favorabile Stelei"!

alexmirona
alexmirona  •  08 Decembrie 2015, 14:04

Nu cred că e normal să facem referiri la orientarea sexuală a lui Reghe. Fiecare are dreptul să-și folosească propriul corp cum crede de cuviință! Dar nici să-l ridicam in slăvi după primul meci, și ăla chinuit, când au marcat cu 7 minute înainte de final. De două zile GSP se intrece în laude, comentarii elogioase, comparații, analize pe pagini întregi.E, deja, prea mult! Cred că niște controale antidoping ar fi indicate acum, că s-a intors "doctorul" Neubert ls FCSB!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează