Alte știri din fotbal
Reacția celor de la U Cluj după o nouă reprogramare cu CFR Cluj: „Noi am transmis clar”. Care este obiectivul „Șepcilor roșii” în play-off
0
Are vreo șansă contestația depusă la TAS contra lui Răzvan Burleanu? A trăit o situație identică și explică
0
Doar DOUĂ cluburi din Superliga au respectat în totalitate regula „5+6” impusă de FRF
0
Cum se simte Alex Musi după ce a ajuns rezervă la Dinamo: „Trebuie să înțelegem”
0
Știri din fotbal internațional
Eden Hazard face o predicție halucinantă despre starul lui Real Madrid: „Săracul, își va încheia cariera devreme!”
0
Cel mai vârstnic antrenor din istoria Ligue 1 » La 73 de ani a venit să salveze echipa de la retrogradare
0
Reacția impresionantă a fanilor după rușinea cu Bayern » „Nu poți juca împotriva lor. Vor merge până la capăt!”
0
Un anunț surprinzător a venit de la Casa Albă: „Donald Trump m-a asigurat că Iran este binevenit la Mondial!”
1
Lifestyle
Forbes a publicat topul miliardarilor pe anul 2026 » Pe ce loc se clasează Ion Țiriac după ce averea lui a crescut
1
Cadou de 500.000 de dolari pentru Jutta Leerdam » Reacție ei, de milioane
0
Fără inhibiții la 35 de ani » Fizicul cu care i-a lăsat pe toți mască: „Ai 3 copii și arăți așa?! Oh, Doamne, este nebunesc!”
1
Formau cel mai frumos cuplu din fotbal, dar s-au despărțit » Viktoria, apariție de senzație după divorț: „Picioarele tale par fără sfârșit!”
1
Cu cine ar vota românii la parlamentare. Diferență mică între locurile trei ...
Libertatea
Celulele adormite ale Iranului, gata de activare. Cum funcționează rețelele ...
Adevărul
Cine dă all-in pentru titlu? Avantajele și dezavantajele echipelor din ...
GSP SPECIAL
ULTIMA ORĂ: Escaladare majoră: Israel și Iran în pragul unui război total
Libertatea
Si bate Iasiul pe Viitorul si Dinamo pe Astra si se face clasament in trei, Dinamo, Astra si Viitorul ar avea toate 41!
Daca Viitorul si Iasiul bat atunci Viitorul face 41 iar Iasi 39 si au meci intre ele ultima etapa. Deci Astra merge mai departe. Singurul mod in care Astra ramane pe dinafara e cel de mai jos. Daca Astra e out si Viitorul e out.
Inainte sa o dati pe scenarita trebuia sa puneti statistica confruntarilor directe dintre cele doua formatii.Poate cu aceasta unealta ati fi reusit mai mult decat cu niste insinuari penibile.CFR a batut mai tot timpul Astra indiferent ca aceasta era mai sus in clasament.
Analiza mea a fost pe Astra.....nu pe Dinamo. Da.... posibilitatile ca Dinamo sa rateze playoff-ul sunt mult mai mari decat ale Astrei. Dar o scot ei la capat cred. Oricum nu cred ca bate Botosani pe Viitorul. Sper sa nu fie adevarat feeling-ul meu in legatura cu Avram....
Iar daca bat Steaua, Iasiul si Viitorul etapa asta, Dinamo e obligata sa bata la Astra in ultima etapa! Si Astra ramane pe dinafara si in cazul asta...
Mai porti inca tricoul de la congres imprimat cu Victor Viorel Ponta? HAHAHAHAHAHAHA
sa nu se intample asa ceva
Te-ai gandit mult pana sa ajungi la o asa concluzie (prosteasca)?
Acum mi-am dat seama. E o posibilitate sa ramana Astra pe dinafara. Astra pierde cu Dinamo iar Botosani si Iasi castiga amandoua ambele meciuri pe care le mai au au. Si asa raman si Astra si Viitorul sunt out....sanse sunt insa astronomice
Chiar ma intrebam, cand o sa scrie si gesepe un articol corect..
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.