Alte știri din fotbal
S-a întors oficial în Superliga cu „bagajul” plin: „Am deja jucători pe care vreau să-i aduc”
1
Marius Niculae pariază pe jucătorul lui Dinamo: „Nu și-a spus ultimul cuvânt”
0
CFR Cluj a scăpat de ultima mare problemă! Anunț chiar înainte de derby-ul cu U Cluj
2
Mesaj de forță în vestiar! Aproape de retrogradare, liderul a ieșit în față: „N-avem nicio șansă dacă vom arăta la fel”
1
Știri din fotbal internațional
Mirel Rădoi, după startul nereușit la Gaziantep: „Trebuie să ne corectăm cât mai repede!”
0
„Nici nu mai mâncam” » Fostul „tunar” a rămas falit după divorț: „Aveam 3 case și multe mașini în Anglia. Am pierdut tot!”
0
Getafe - Barcelona, duel în runda 32 din La Liga » Catalanii se pot distanța la 11 puncte de Real Madrid
0
Mesajul cifrat al lui Cristi Chivu: „Rămân surprins de întrebări. Nu știu dacă o să mai antrenez peste 10 ani”
0
Lifestyle
Noul model Dacia a fost surprins pe stradă! Imagini-spion cu mașina care urmează să fie lansată
0
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
5
„O să îmi pun o poză în lenjerie și o să îmi bubuie Instagramul” » Gluma sportivei numită „cea mai frumoasă din România”
19
MApN explică de ce avioanele Eurofighter nu au doborât drona rusească ...
Libertatea
Scandal între Italia și Elveția: Roma refuză să plătească spitalizarea ...
Adevărul
Banca Națională a României, decizie spectaculoasă la 40 de ani de la ...
GSP SPECIAL
Un bărbat din Galați a filmat exploziile atacului din Ucraina: „Motorul s-a ...
Libertatea
Edy a gandit-o bine,doar ca nu i-a iesit socoteala....cu 3-4 suspendati pt meciul cu Dinamo si o infrangere la Cluj altfel ar fi aratat sansele Astrei in ultima runda.A jucat la 0-0 cu minim de risc,oricum ,90% sunt in play-off...Carnatii astia care viseaza blaturi sa se mai duca si pe stadioane caci la Tv se vede totul in rosu-albastru!!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Antrenorii ca Petrescu sunt detestati peste tot in lume. Nimeni nu mai vrea sa vada autobaza
Nu ma supar ca ma cenzurezi,e normal,dar ce sa-i raspund la ala !!?
Nu e vorba de scor aici. Sunt enumerate in articol chestiunile dubioase facute de Astra. Ce o fi oare atat de neclar? Si mai mult decat atat, sunt doar semne de intrebare, nu acuzatii. Pana la urma, e treaba celor de la Astra daca au decis sa se menajeze pentru meciul cu dinamo
Acu cinstit vorbind am ajuns sa fiu incantat cu Contra antrenor la nationala .Ca daca Petrescu a bauta apa dupa Cartu cu autobaza in poarta .CFR joaca un fotbal pragmatic ,antijoc si care distruge fotbalul .Posibil sa castige campionatul dar nu vor ajunge in CL.Nu au cum cu un asemenea joc . FCSB ,Dinamo ,Craiova ca sa nu mai vorbesc de viitorul incearca sa mai faca si spectacol pentru oamenii din tribune .Imi dau seama de ce a plecat Dan Petrescu din Rusia .Pai rusiii mai vor si ei o caterinca ,putin spectacol ca de aia au investit atatia bani .La sah sunt foarte buni si stiu asta dar a transforma o partida de fotbal intr-o partida de sah este nasol.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.