Alte știri din fotbal
Campion cu Dinamo la titlul din 2007, acum e angajat la bancă » Povestește în premieră episodul tensionat din vestiar, imediat după returul cu Lazio: „I-au reproșat”
0
Moment tensionat la Csikszereda - Dinamo: oficialii „câinilor”, mutați de la masa presei » Mesajul instigator al lui Mihai Bendeac: „Își căutau dinții pe jos”
0
A divulgat mesajele! » Ce compromis a făcut Răzvan Burleanu ca să ajungă președintele FRF: „E prima oară când o zic public”
0
Veste proastă pentru Dinamo » Cât va lipsi Alexandru Musi: „Este nevoie de operație”
1
Știri din fotbal internațional
Descătușare! Cu Drăgușin integralist și Mastantuono în zi de grație, Fiorentina a obținut prima victorie a sezonului
0
Rubem Amorim, gafă la 25 de ani de la atentatele din SUA: „Vreau să învețe ca după un accident aviatic!”
0
Avertisment pentru Ruben Amorim: „Ai grijă, ei cred că pot fi campioni în fiecare an! Nu antrenorul e problema”
0
Liverpool a semnat un parteneriat-record: va încasa 60 de milioane de euro în fiecare sezon!
0
Lifestyle
Jutta Leerdam a schimbat gheața cu soarele » Apariție incendiară pe insula de basm din Italia
0
Sydney Sweeney, cea mai în vogă imagine de la Hollywood, reclamă la limită pentru o casă de pariuri
7
Moment istoric în Turcia » O fostă fotbalistă de 22 de ani a fost numită antrenoare principală: „Această eră va fi de bun augur”
0
Fosta atletă a devenit ispită: „Nu sunt doar o femeie-trofeu”
6
Nereguli grave în proiectul reactoarelor mici de la Doicești, găsite de ...
Libertatea
Mălina Irimia, la „Trends”: „Gelozia justifică inclusiv crime”. Critici ...
Adevărul
Răzvan Lucescu, cerere de protecție pentru numele tatălui său: sunt 1.027 ...
GSP SPECIAL
Omar Hayssam a ieșit din Penitenciarul Jilava. Sirianul a fost preluat de o ...
Libertatea
Citeste ce am scris.Am scris ca "mai putin important" nu neimportant.Nu sunt in lupta directa cu CFR-ul pentru accederea in "plei of" ci cu Dinamo.Aveau 7 jucatori pasibili de suspendare daca luau galben.Sansele sa faca puncte cu CFR-ul erau mici.Urko nu avea drept de joc din cauza intelegerii cu CFR-ul fiihd imprumutat.Din aceste cauze a jucat Iordanescu cu o echipa inedita.Sper ca ai inteles ,desi daca esti *** pentru tine este greu.Capacitatea de procesara a informatiilor fiind redusa la cei ca tine.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
pentru mine foarte bun! am anticipat bine, aranjamentul lor, si am pariat 1000 lei pe 1 solist, cota 1.6. castigat 600 de lei.
Se pare ca scorul final nu a fost pe placul jurnalistului .
Foarte suspect si foarte corect, la felul cum a jucat Astra mai bine nu se prezentau la meci, oricum fotbalul de la noi ar trebui desfintat..
Sunt doar două explicații posibile: cel care postează caricaturile astea de articole anonime, fie nu se pricepe deloc la fotbal, fie este rău-intenționat. Oricare ar fi cazul, concluzia poate fi numai una: hârtie de împachetat pește. Ba e arbitrul, ba e blat, data viitoare ce o să mai fie, Soros? 13 meciuri acasă, 10 victorii și 2 goluri primite, numai retardații pot crede că se pot cumpăra toții arbitrii sau toți adversarii. Obișnuiți-vă: Dan Petrescu va bate tot în Liga 1.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ba esti dus grav.Ai o logica de te doare capul.Adica pe aia de la Astra Gugu nu ii interesa sa joace sa castige meciul.Nu avea nici un rost.Tu nu gandesti inainte sa incepi sa tastezi.
Oare după victoria lui Dinamo din seara asta, câte observații vor fi?:))
”Ziaristi care nu STIE”?... Vezi sa nu cumva sa citeasca doamna ce ai scris...
Va cam sta in git ca "mareata" fcsb va ramine si in acest an vice.
Bine ca esti pentru ..FCSB.Am crezut ca esti pentru Craiova. Oare de ce sunt toti anti -FCSB?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.