Comentarii (171)
luisharcsa
luisharcsa  •  18 Februarie 2018, 15:54
Postat de banciuu pe 18 Februarie 2018, 12:12

Ba esti dus grav.Ai o logica de te doare capul.Adica pe aia de la Astra Gugu nu ii interesa sa joace sa castige meciul.Nu avea nici un rost.Tu nu gandesti inainte sa incepi sa tastezi.

Citeste ce am scris.Am scris ca "mai putin important" nu neimportant.Nu sunt in lupta directa cu CFR-ul pentru accederea in "plei of" ci cu Dinamo.Aveau 7 jucatori pasibili de suspendare daca luau galben.Sansele sa faca puncte cu CFR-ul erau mici.Urko nu avea drept de joc din cauza intelegerii cu CFR-ul fiihd imprumutat.Din aceste cauze a jucat Iordanescu cu o echipa inedita.Sper ca ai inteles ,desi daca esti *** pentru tine este greu.Capacitatea de procesara a informatiilor fiind redusa la cei ca tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doze
doze  •  18 Februarie 2018, 14:10

pentru mine foarte bun! am anticipat bine, aranjamentul lor, si am pariat 1000 lei pe 1 solist, cota 1.6. castigat 600 de lei.

121977924980296
Marinescu Johnny  •  18 Februarie 2018, 13:09

Se pare ca scorul final nu a fost pe placul jurnalistului .

drago_cip
drago_cip  •  18 Februarie 2018, 13:01

Foarte suspect si foarte corect, la felul cum a jucat Astra mai bine nu se prezentau la meci, oricum fotbalul de la noi ar trebui desfintat..

patrutreitrei
patrutreitrei  •  18 Februarie 2018, 12:48

Sunt doar două explicații posibile: cel care postează caricaturile astea de articole anonime, fie nu se pricepe deloc la fotbal, fie este rău-intenționat. Oricare ar fi cazul, concluzia poate fi numai una: hârtie de împachetat pește. Ba e arbitrul, ba e blat, data viitoare ce o să mai fie, Soros? 13 meciuri acasă, 10 victorii și 2 goluri primite, numai retardații pot crede că se pot cumpăra toții arbitrii sau toți adversarii. Obișnuiți-vă: Dan Petrescu va bate tot în Liga 1.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

banciuu
banciuu  •  18 Februarie 2018, 12:12
Postat de luisharcsa pe 18 Februarie 2018, 10:42

Cateva observații care ridică mari suspiciuni asuprra capacitatii intelectuale,moralitatii,bunului simt si simtul realitatii ,celui care a scris acest articol. Pentru Astra meciul cu CFR-ul era mai putin important si era normal sa-si protejeze jucatorii avertizati.Cu un egal (pot chiar sa si piarda in functie de jocul rezultatelor) in meciul cu Dinamo sunt 100% in "plei of".Asa ca domnule pseudojurnalist ,*** tie sclav al lui gigi.

Ba esti dus grav.Ai o logica de te doare capul.Adica pe aia de la Astra Gugu nu ii interesa sa joace sa castige meciul.Nu avea nici un rost.Tu nu gandesti inainte sa incepi sa tastezi.

ando89
ando89  •  18 Februarie 2018, 11:28

Oare după victoria lui Dinamo din seara asta, câte observații vor fi?:))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Februarie 2018, 11:13
Postat de Badica Tudor pe 18 Februarie 2018, 10:59

raul cel mai mare al tot sportului romanesc sunt acesti ziaristi de doi lei,niste aserviti ,fara coloana vertebrala,care nu stie sa foloseasca cuvintele decat pentru pupincurism si slugaricie ,rusine rusine rusine

”Ziaristi care nu STIE”?... Vezi sa nu cumva sa citeasca doamna ce ai scris...

983732924972315
Soos Vilmos  •  18 Februarie 2018, 10:55

Va cam sta in git ca "mareata" fcsb va ramine si in acest an vice.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 10:54
Postat de kyil pe 18 Februarie 2018, 10:26

CFR platit cat a platit nu doar pentru Ionita ....ce nu intelegeti? 9 puncte valoreaza destul de mult. plus ca toti sunt acum anti FCSB !

Bine ca esti pentru ..FCSB.Am crezut ca esti pentru Craiova. Oare de ce sunt toti anti -FCSB?

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 18
Comentează