FOTBAL  »  Superliga  »  POVEȘTI

5 povești memorabile: cum s-a pus Adi Minune în poala lui Semeghin, idila Ilie Stan-Elena Udrea sau cum s-a pierdut o geantă de 60.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 21:02

Fotbalul are povești de colecție, unele amuzante, altele incredibile. Ilie Stan, Flavius Stoican sau perechea Dorin Semeghin-Daniel Bălan au povestit pentru GSP întâmplările senzaționale prin care au trecut. Am reamintit câteva. 

1. Ilie Stan și relația cu Elena Udrea

Prezent la GSP LIVE, Ilie Stan a fost întrebat despre o posibilă relație cu Elena Udrea, pe care ar fi avut-o în tinerețe, și a răspuns evaziv: „Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București”.

„În 2011, Corneliu Vadim Tudor a fost cel care a dezvăluit că atunci când juca la Steaua Ilie Stan ar fi avut o relație cu Elena Udrea. „Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau", a declarat fostul politician, în octombrie 2011

2. Cum și-a pierdut Comin Bărcăuan geanta cu 60.000 de euro

Flavius Stoican și Daniel Florea au povestit un moment memorabil cu Cosmin Bărcăuan, petrecut când cei trei jucau în Ucraina la Șahtior Donețk.

„Vă povestesc eu exact cum a fost. Am avut o dublă cu Bruges, i-am eliminat pe belgieni și a doua zi ni s-au dat primele, în funcție de numărul minutelor jucate de fiecare. Bărcăuan și-a pus banii într-un rucsac. Am plecat amândoi cu mașina, el la volan și eu în dreapta. I-am spus «băi Bărcă, dă-mi banii să ți-i țin eu!». «Nu, frate, că vreau să-i simt!». Îi ținea între piciorul stâng și ușă, ca să-i simtă. La un moment dat, a oprit la o trecere de pietoni și traversa o domnișoară. Bărcăuan a coborât imediat: «Devușka! Devușka!». Fata a trecut, Bărcă s-a urcat înapoi în mașină că se făcuse verde la semafor. Nu observase că-i căzuse rucsacul cu banii

Bărcăuan nu-mi mai răspundea la telefon, nu pricepeam ce era cu el. Când a răspuns a zis «Lasă-mă! Lasă-mă» și mi-a închis. Am insistat și mi-a răspuns iar: «Băi, am pierdut banii!». «Care bani, mă? Ești nebun?». «Toți banii! Toți banii! M-am întors aici, la trecerea de pietoni!». 

Am mers acolo cu Daniel Florea. Banii nu mai erau pe stradă, unde căzuseră. Ne-am învârtit noi un pic, până la urmă ne-am așezat pe o bancă într-un parc. Bărcă repeta încontinuu «să moară mama, banii mei! Banii mei! Voiam să-mi cumpăr un apartament!». Florea s-a ridicat în picioare și s-a sprijinit de un coș de gunoi. Coșul nu era fix, s-a bălăngănit și a bătut lumina aia de seară direct în gunoi. «Bărcă, să moară viața mea, uite rucsacul tău!». Era un rucsac Nike inscripționat cu argintiu. Argintiul ăla îi sărise în ochi lui Florea. 

Când s-a ridicat Bărcă, n-a luat rucsacul de acolo, a ridicat coșul cu totul, l-a rupt de unde era prins! A scos banii și s-a apucat să-i calculeze. Nu mai erau 60.000 de dolari, cât fusese prima, rămăseseră 45.000. 

Cineva găsise rucsacul, se speriase că erau atât de mulți bani și a luat cât a putut. Probabil se gândea că se va întuneca și va putea reveni după restul banilor. La Donețk nu exista pătura de mijloc, erau doar săraci și bogați. Săracul, când a văzut atâția bani, nici n-a putut să-i ia pe toți. Și, peste 30 de minute, ce credeți că se întâmplă? A apărut în parc o femeie cu un container imens, în care strângea toate pungile cu gunoi din coșulețele alea. Dacă noi n-am fi găsit rucsacul cu banii atunci, într-o jumătate de oră ar fi dispărut în container. I-am zis «Bărcăuane, trăi-ți-ar mama ta, tu ești cel mai prost om și cel mai norocos din lume!»”, a povestit Stoican,

„ E adevărat că am luat o primă de calificare. Acolo luam banii cash. De la bază până acasă erau vreo 5-6 kilometri. Noi mergeam toți acasă, fiecare cu mașina lui. Dar stăteam în coloană. Bărcăuan s-a oprit la un semafor, iar când a ajuns acasă a sesizat că nu mai are banii. Am refăcut traseul. El se oprise la semafor acolo, era o trecere de pietoni. Nu s-a dat jos, a deschis portiera, cred că a vrut să comunice. Ținea banii în portieră, într-o geană Nike de ghete, și cred că i-a căzut când a deschis ușa. Ne-am adunat toți să căutăm. Am fost printr-un parc aproape de trecerea de pietoni. Am găsit geanta într-un coș. Îi lipsea un teanc. Cred că 10 sau 15.000 de dolari. Probabil cel care a găsit banii, a luat un teanc și restul i-a aruncat în coș. Cred că s-a speriat”
Daniel Florea  

3. „Adrian Minune s-a pus în poala lui Semeghin”  

Claudiu Drăgan, triplu campion cu Dinamo, a povestit o întâmplare amuzantă cu jucătorii alb-roșii și Adi Minune, la un restaurant din București.  „

Cea mai amuzantă întâmplare a fost cu Dorin Semeghin, când a intrat cu mașina în hotelul Erbașu. Terminasem un meci de campionat și am fost la restaurantul „Doi Cocoși”. Eram eu, Semeghin, Adrian Iordache, Tamaș, trupa noastră.  Acolo cânta Adrian Minune, Semeghin era înnebunit după el.  Adi Minune s-a pus în poala lui Semeghin și, după 10 minute, Semeghin a rămas fără bani. I-am zis că îi dăm noi bani, dar a spus «Nu vreau! Mă duc eu să scot». Și așa a intrat în hotel.  A fost fenomenal. Da, putea fi o tragedie, dar totul s-a terminat bine. Doar mașina a avut probleme. Acum, din ce știu, Dorin e în Anglia. Mi-a zis un prieten că e la muncă acolo, dar nu pot confirma. Nu am mai vorbit cu el”, a declarat Claudiu Drăgan la GSP LIVE.   

4. 20.000 de euro cheltuiți într-o lună 

Daniel Bălan descris în 2017 nebuniile făcute cu o parte din prima de instalare încasată de la Steaua, în 2001: „Am ars-o vreo lună împreună cu Dorin Semeghin pe la o cabană din Gura Humorului, de unde e Dorin. Am topit rapid 20.000 de euro. Patronul de acolo şi-a tras apoi nişte modernizări super din banii ăia, dar nu vreau să vă povestesc ce-am spart pe-acolo! A zis omul că nu mai găzduieşte fotbalişti în viaţa lui. După aia s-a dus frate-miu să se cazeze, a văzut că-l cheamă Bălan, l-a întrebat dacă e rudă cu mine şi când a auzit răspunsul i-a zis că nu mai are niciun loc disponibil!”.

 5. Cursă cu taxiul de 5.000 de lei 

Primii bani câştigaţi din fotbal de Daniel Bălan și Dorin Semeghin, 5.000 de lei, s-au dus pe o «aroganţă»: „L-am luat pe Seme, ne-am urcat în cel mai şmecher taxi din Suceava, un Cielo care făcea prăpăd prin oraş, şi i-am zis şoferului să ne plimbe de tot bugetul. Jumătate de zi ne-a învârtit omul prin Suceava! Ne-am dus apoi la hotel şi ne-am culcat. A doua zi, fără lovele în buzunar, am plecat pe jos spre stadion, printre blocuri, cu pingelele rupte. Dar făcusem o şmecherie cu taxiul, nu mai era nimeni ca noi!”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează