Alte știri din fotbal
U Cluj, anunț important: doi tineri promițători merg în Liga 2
0
Anderlecht și-a luat gândul de la Ștefan Baiaram » Unde s-au blocat definitiv negocierile cu Craiova
0
Cum se prezintă gazonul de pe „Arcul de Triumf” cu o zi înainte de Dinamo - Universitatea Craiova
0
„Poate că e mai bine că s-a întâmplat așa” » Pancu, tranșant după ce FCSB a pierdut cu Auda: „Ei au mai pățit”
0
Știri din fotbal internațional
Revenit cu gol după accidentare, fostul atacant de la FCSB și Craiova și-a prelungit contractul: „Visez tot timpul”
0
Noua perlă a Europei » La doar 16 ani, a avut nevoie de doar trei atingeri pentru a înscrie și a devenit cel mai tânăr marcator din istoria clubului
0
După ce a scris istorie la Mondial, Harry Kane intră la negocieri
0
Seism pe piața transferurilor?! Liverpool „atentează” la Vinicius jr
1
Lifestyle
Multe echipe și-ar dori așa ceva » Formația care nu poate promova în Superligă se laudă o bază sportivă modernă
0
Soția lui Andrei Ivan a încins Instagramul din Vietnam. Apariția provocatoare care a atras toate privirile
6
Ce au furat hoții din locuința Wandei Nara: „Direct în dormitor, șocul vieții mele!”
3
O oră cu șalupa până într-o altă lume » Reportaj GSP din Mila 23, satul care l-a dat României pe Ivan Patzaichin
3
George Simion, obligat să achite daune morale pentru un clip difuzat în ...
Libertatea
Planul secret pentru „Santinela NATO” la Marea Neagră. Obstacolul ...
Adevărul
O oră cu șalupa până într-o altă lume » Reportaj GSP din Mila 23, satul ...
GSP SPECIAL
Angajații au aflat în concediu că rămân șomeri: ultimul producător de ...
Libertatea
sper sa castige Craiova nu de alta sa cam saturat lumea de Ciobani,Piturci si Memetouri !!
E gresit comentariul !!! Napoli are o victorie contra Stelei acum 1 an cand antrena Astra !!! Deci punctul 3 de la ''Avantajele Stelei '' este gresit , fals , neadevarat !!!
Bine ca dai tu pe dinafara de inteligenta sau, cum spune un banc, "Bine ca esti tu destept!".
Ce faci ba? Dai copy paste la toate articolele.Fi mai baiatule mai originar si mai schimba din cand in cand.
Sa castige cine joaca mai bine si aia e :) eu zic ca sansele sunt Craiova-Steaua 40%-60% dar o sa vedem :)
Fortza Steaua!
A, nu uita ca seful tau Atotstivuitorul e neam cu Jiji ,deci nu sunteti departe...:)
pai cine a zis ca steaua are sanse la titlu ?:)poate la anul ...
Asa conducatori ,asa jucatori asa suporteri ...De ce ar fi suporterii altfel ?:)
Eu cred ca nici Dinamo nu mai are sanse la titlu.... Insa voi stelistii sunteti incredibil de ingimfati, fara rost! Ma rog, e treaba voastra sa va mai considerati contracandidata la titlu de pe locul 8!?? Eu cred ca este si problema voastra a stelistilor. Tine de inteligenta voastra in a aprecia corect fotbalul caraghios practicat de steaua si de tupeul de neam prost, promovat in special de indivizi ca Gigi Becali, Mache sau Me Mee Stoica...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.