Alte știri din fotbal
UTA - Rapid, în etapa #23 din Superliga » Meci încrâncenat la Arad
2
Robert Ilyeș a reacționat după gafa lui Pap din Oțelul - Csikszereda: „Uneori nu greșește unul, greșește celălalt”
0
Laszlo Balint, după revenirea Oțelului în play-off: „M-am luat din nou cu mâinile de cap”
0
Golgheterul echipei din play-off s-a accidentat la început de 2026: când va reveni pe teren
0
Știri din fotbal internațional
Controverse după meciul echipei lui Dan Șucu » Italienii au contrazis UEFA: „E scandalos ceea ce s-a întâmplat”
0
Michael Carrick a trezit-o pe Manchester United: ce s-a schimbat față de perioada Ruben Amorim
0
Al doilea gol în Al-Ittihad - Al-Okhdood » Marius Șumudică, duel cu Benzema și Kante, chiar pe terenul campioanei Arabiei Saudite
0
Anunț despre viitorul lui Carlo Ancelotti: „Ambele părți sunt interesate”
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
10
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Femeia care nu poate munci din cauza sânilor imenși, 34GG: „Oamenii îmi ...
Libertatea
Alisha Lehmann, cea mai sexy fotbalistă a lumii, a schimbat și echipa, și ...
Adevărul
Stupoare în arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul ...
GSP SPECIAL
Rusia a numit primele trei țări pe care le-ar lovi cu arme nucleare dacă ...
Libertatea
Asa e,cu el si cu Haplea pe teren am reusit marea performanta de a fi eliminati de cei 17 Neutroni !!! Ma lasi ???
Este vreodata ???
Balaci ca jucator a fost superfotbalist , ..ca antrenor a antrenat in Golf cu rezultate remarcabile...opinia lui ...e si nu e corecta.... dar e punctul lui de vedere..... respect Balaci!!
balaci betivu,se contrazice singur,"meciurile sa se termine 10-10,doar asa se v-or umple din nou stadioanele si dupa "suporterii au fost bagati cam mult in seama" f/,m,m de betiv
mare fotbalist poate cel mai mare din romania avand in vedere perioada scurta in care a activat.
corect : respect balaci !
Si apropo... Pt. "destoinicul" care mi-a sters de 2 ori mesajul de mai jos: Ai putea sa-mi spui ce te-a deranjat ? Remarca cu cei din forurile responsabile de fotbalul romanesc ? Da ? In acest caz, sa-ti mai fac un frate, poate nu va avea IQ tot dintr-o cifra , ca tine....
Meciurile, sa se termine cu scoruri mari ?Asta e propunere sau dorinta ?Lasa bautura Ilie...
Ca jucator a fost superb,antrenor bun,dar "propunerile' lui sunt de-a dreptul penibile!Fotbalul nostru trebuie ridicat pe temelii noi,cu ajutorul guvernului,investit serios in stadioane si jucatori tineri,dupa urma carora vom cistiga cu totii.Bineinteles toate astea dupa ce nasu si mitica cu ceilalti gropari sunt in penitenciare,acolo unde le este locul.
Labaci a fost doar un sportiv, un pierde-vara pe terenurile de sport ! ce a facut asa deosebit ? e un mare savant care a descoperit leacul la boli incurabile? e mare cercetator la CERN, si a descoperit bosonul Higgs ? mai lasati temenelele, si idolatriile natinge de cretininism, idiotenia de a va inchina si uita ca la soarele timp de pe cer, in fata unui, sau fost sportiv.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.