Alte știri din fotbal
Basarab Panduru a spus ce răspuns îi va da Charalambous lui Gigi Becali: „Vă spun și de ce cred asta”
0
Ruptură la nivel de acționariat? Marica, deranjat de decizia lui Gică Popescu: „M-am simțit exclus, prost”
0
Cristi Săpunaru știe ce nu merge la Rapid: „Pe Pederzoli nu l-am auzit să vorbească! Uite, Mihai Stoica...”
0
Patronul din Superliga i-a confirmat lui Becali că se bagă peste antrenor: „Haideți să vă spun una tare de tot”
0
Știri din fotbal internațional
Clubul deținut de antrenorul lui Dan Șucu a promovat!
0
PSG - Bayern Munchen, turul semifinalelor Ligii Campionilor » Echipele de start
3
Arbitru aflat pe lista pentru Mondial, arestat după un meci european! » Acuzația adusă de poliția din Londra
1
Galatasaray, omagiu emoționant pentru Mircea Lucescu: „Nu te vom uita, Luce…”
0
Lifestyle
Diana Munteanu are un fotbalist favorit la CM: „Dacă m-ar da o tură cu trotineta nu mi-ar părea rău”
26
Noul model Dacia a fost surprins pe stradă! Imagini-spion cu mașina care urmează să fie lansată
0
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
6
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
5
Dimko Zhluktenko, soldat în serviciul activ în cadrul Forțelor de Sisteme ...
Libertatea
De ce nu sunt doborâte dronele rusești deasupra Ucrainei: explicațiile unui ...
Adevărul
Era idolul lui Dobrin! Cine a fost misteriosul Pericle Valeca, fotbalistul ...
GSP SPECIAL
Avocatul Cuculis, noi dezvăluiri în dosarul crimelor de la Spitalul ...
Libertatea
ok ! greu de contrazis si de ``ucis`` !
Mi-e scarba de tine!
ALT PAPAGAL LA ORIZONT..BAH..SUNT TZUSTI..DACA ESTI VECHI P;ACI..ACU..TOT GELU MA CHEAMA? :)))))))) CUM VA SUPORTATI BAH..***?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Scuze nu stiam ca SECURISTU badea sau infractorul psd-ist sunt procurori.
:))))))))) SI CINE SA-L ARESTEZE BAH..BADEA-TELEAGA.. NASTASE 7 CASE.?TU MAI AI DE *** TATA PANA SA INTELEGI CEEA CE SE INTAMPLA..APP STII CUI I-A TINUT PARTE NENTU CORNELUSH IN DISPUTA CU STADIONUL? OOPS LUI NEA NICU-TELEAGA..TANTALAULE ..DACA NU TE DUCE CAPUL..STAI IN BANCA TA CA ESTI..DEJABA..
Dom' Gelu, cu tot respectul pentru varsta matale, ce legatura au minusurile din viata lui Cornel Dinu cu ce afirma el acum? E Avram un arbitru foarte slab sau nu? A facut Hagi performanta cu tinerii sau nu? A plecat Mitrita la o echipa modesta sau nu? Daca Dinu nu bea alcool sau daca nu-i pupa mana lui Giovani, era Avram un arbitru mai bun, sau cum?
Lasa povestile, ai cumva dovezi, esti procuror, ai avut acces la stenograme? Pana una alta nu l-am vazut arestat sau condamnat.
***.SUNT N POVESTI CU PERSONAJUL ALA DE PROASTA FACTURA..E NEAM CU NICU GHEARA..PRIN ALIANTA..STII MACAR CINE E SI CU CE SE OCUPA PERSONAJUL ALA? ESTI CEEA CE FACI NU CEEA CE ***..RETINE EXPRESIA ASTA...SI NEN-TU CORNELUSH *** ***
Pai daca esti pe langa subiect stai in banca ta. De ce te deranjeaza pe tine cui luam noi dinamovisti apararea sau pe cine consideram simbol al clubului. Nu ar fi mai bine sa iti vezi tu de problemele tale.
:)))) BAI PAPAGALULE..FARA CUMETRIILE LUI BORCEA SAU VERII INFRACTORI CU *** LUI JIJI..DINAMO ERA ACUM NR 1 IN RO..DACA EU SUNT *** TU ESTI SF PETRU..COPCHIL *** CE ESTI..DACA ESTI NASCUT IN 94 ..NU AI NICI MACAR VARSTA COPIILOR MEI.. HAI VEZI DE ..PROBLEMELE TALE..
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.