Alte știri din fotbal
Mircea Rednic a urmărit din lojă victoria lui Dinamo de la Sepsi și a contestat spusele lui Nicolescu: „Nu cred că s-au făcut diferențe”
0
Mihai Stoica a citit în direct mesajele primite de la Marius Baciu și l-a contrazis la TV: „Nu s-a putut!”
0
Nicolescu a cerut să intervină în direct » Un mesaj adresat galeriei și unul pentru Laszlo Dioszegi: „Îl felicit că are brutărie, dar e o chestiune de minim respect”
0
Nuno Campos, după Sepsi - Dinamo: „Creăm ceva cu un stil frumos, cu o identitate clară”
0
Știri din fotbal internațional
Al Sadd - Al Arabi 2-3 » Cosmin Contra îi provoacă prima înfrângere din sezon lui Răzvan Lucescu
2
Mașina în care se afla și fiica lui Luis Enrique, implicată într-un accident în Spania » Un motociclist și-a pierdut viața
1
El e cel mai bine cotat fotbalist român: salt spectaculos la 24 de milioane de euro!
3
Este oficial! Selecționerul care a pierdut toate meciurile din Liga Națiunilor a fost demis
10
Lifestyle
„Zeiță” » Fosta rivală a Simonei Halep s-a schimbat radical după ce s-a lăsat de tenis: „La nivelul așteptărilor”
1
FCSB, în frunte cu Reghecampf, la Salonul Auto București » „Eu sunt cel mai bun șofer! Dacă luăm titlul...”
4
Cea mai frumoasă femeie a țării în 2022 i-a lăsat mască pe toți, la 33 de ani: „A sosit momentul să îmi trăiesc visul!”
2
40 de milioane de euro pentru noua arenă din România » Finanțarea a fost aprobată
6
Fake news despre încorporarea tinerilor în Armata României, demontat de ...
Libertatea
Trump spune că Putin a fost de acord cu o livrare masivă de motorină în ...
Adevărul
De ce a renunțat la fotbal unicul fiu al lui Nicolae Dobrin: „Umbra tatălui ...
GSP SPECIAL
Vremea se răcește de luni în toată țara și vin ploile, lapoviță și ninsori ...
Libertatea
Markovici Fatman Patrugoluri e cel mai mare și mai bun atacant al lumii, asta e clar :)) A dat golul ăla mult lăudat pentru că a ținut prea mult de minge, ăsta fiind motivul pentru care și înscrie atât de “des”.
În fiecare play-off se întâmplă la fel, articole care să stârnească discuții, eventual să provoace nemulțumiri printre jucători, să provoace reacții din partea lui Becali. N-ai să vezi astfel de articole la adresa celorlalte echipe.
Tamm nu a jucat sâmbătă seară și a fost scutit de umilinț de la golul lui Markovic. Se pare că Tamn a lipsit fiindcă i-au recidivat durerile la coloana vertebrală, provocate de acelasi Markovici la faza care a condus la penaltyul obținut de oltean la meciul de pe Oblemenco în campionatul regulat (2-1 pentru craioveni). Se pare că metoda cea mai edificatoare prin care Gigi să-și verifice periodic fundașii, o constituie meciurile cu Markovic, acesta realizând cu precădere pe Arena Națională testări simultane cu 3-4 fundași plus portar, foarte apreciate de publicul spectator (dar mai puțin de massmedia și selectioner asta e, ne-am obi#nuit).
"Mănâncă" și ei ca-i cald!
Sorescu ar trebui sa nu joace acum titular doar sa mai rămână la echipa...S a luat multe goluri la care Sorescu a contribuit ...Crețu și Damm sunt mai utili echipei ...Dupa golul lui Markovici nu aș zice că Steaua ar avea un fundaș apreciat de patron...Radunovici in a doua repriza a preluat și el pasele la adversar ale lui Olaru...
toti angajatii depind de patron. ar fi bine sa vb la final de campionat. pare un articol rau intentionat. faceti acelasi articol la fiecare echipa din playof playout si poate va cred
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.