Comentarii (67)
ghandalf
ghandalf  •  10 Ianuarie 2014, 16:21

Păi măi Vaalahule, potăile sunt oameni ? Dacă vrem să rezolvăm cu adevărat problema animalelor, aducem ecarisajul la meci... deși eu mă mulțumesc să-i ”eutanasiem” pe teren cu un scor de forfait ;)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Ianuarie 2014, 16:20

pai, pe aia nu poti sa ii arunci in aer, decat pe persoana fizica... mai bine ii spanzuri de vii !..)) iti recomand measteacanul... e foarte elastic, mladios... unduios chiar.... _____ Ce te legeni (Balada spanzuratului in Mesteacanul fara sot) Strofa 1 Ce te legeni, in mesteacan, Fara frunze, fara flori ? Nu raspunzi ? Dar tu, esti teapan !! Chiar esti mort ! Imi dai fiori ! Strofa 2 Codrule, codrutule ! Asta-i mort colo-n tufis ! Stiu, poete ! Nu-i afis... Astia spanzura de-a valma... Asta-i Karma... Asta e, Cand ai kont pe ... Gesepe.... ______

the__cezar
the__cezar  •  10 Ianuarie 2014, 16:17
Postat de lollol pe 10 Ianuarie 2014, 16:12

ba DUMBZILLA ...asta de la avatar e mai deschis la culoare decat ala care apare in pozele de pe mysport tau :))))))))))))

has mo car

lollol
lollol  •  10 Ianuarie 2014, 16:12

ba DUMBZILLA ...asta de la avatar e mai deschis la culoare decat ala care apare in pozele de pe mysport tau :))))))))))))

imperator_steaua
imperator_steaua  •  10 Ianuarie 2014, 16:07
Postat de cainerau1953 pe 10 Ianuarie 2014, 16:00

tu ai ceva cu acest user, ti-am spus ca nici nu il cunosc l-am vazut ca mereu comenta cu Ave_Biancorossi,Newentry si cu cativa stelisti de treaba gen Saviola,Bandolores,Dj Djamorphis,etc..........chiar nu il stiu eu asa gandesc, poate o fi telepatia sau conexiunea cu acest user, cum ii zici tu, aaa da GYMD :))

GYMD, pe tine te recunosc dintr-un milion....!

the_cezar
the_cezar  •  10 Ianuarie 2014, 16:04

sa-l in mă-sa de zigan nebun,asta e mai mult internat la psihiatrie

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Ianuarie 2014, 16:01
Postat de bandoleros pe 10 Ianuarie 2014, 15:54

Steaua-dinamo este motivul pentru care am devenit microbist de fotbal. Meciurile dintre Steaua si dinamo sunt cele mai asteptate din an. Steaua-dinamo este meciul care imi ofera cele mai mari emotii din tot ceea ce inseamna fotbal. Prefer Steaua-dinamo oricarui alt derby din lumea asta. Mai pe scurt pentru mine Steaua-dinamo este maximul in fotbal.

dixit all. no more com. ba da.... one more : like...)

mana_neagra
mana_neagra  •  10 Ianuarie 2014, 16:01

Nu exagera si tu...si eu am fost la meci, au fost in jur de 29000 :)))

bandoleros
bandoleros  •  10 Ianuarie 2014, 16:01
Postat de unico_biancorossi pe 10 Ianuarie 2014, 15:59

mare daravelă ! foarte mare sculă !... la... biancorossi... si, fara caciulă, cu mare accent, chiar smerit, ca Bulă.. ii roaga : urgent ! ,,, sa il pupe in Pulă ! ___ Versetele Satanice, paragraful treishpe, strofa koishpe.

vorbeste cuviincios domle. ce naiba?

cainerau1953
cainerau1953  •  10 Ianuarie 2014, 16:00
Postat de imperator_steaua pe 10 Ianuarie 2014, 15:56

De exemplu ăsta e userul GYMD ! :))

tu ai ceva cu acest user, ti-am spus ca nici nu il cunosc l-am vazut ca mereu comenta cu Ave_Biancorossi,Newentry si cu cativa stelisti de treaba gen Saviola,Bandolores,Dj Djamorphis,etc..........chiar nu il stiu eu asa gandesc, poate o fi telepatia sau conexiunea cu acest user, cum ii zici tu, aaa da GYMD :))

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează