Alte știri din fotbal
Hermannstadt - Dinamo, în etapa #23 din Superliga » „Câinii” pot urca pe locul 1
6
Dennis Politic, OUT de la FCSB: „Negociem cu un club pentru el”
6
Mihai Teja nu se dezminte » Încă un interviu în care își face praf echipa: „Mie mi-a fost rușine să mă uit la prima repriză!”
1
Transfer pentru viitor » FC Argeș l-a luat de la Craiova pe fotbalistul remarcat de Gâlcă: debut în Superligă!
0
Știri din fotbal internațional
Dzekomania la Gelsenkirchen » Suporterii lui Schalke au cumpărat mii de tricouri ale atacantului de 39 de ani!
0
Eden Hazard revine în atenție cu un transfer în Italia » E colegul lui Ronaldinho, Eto'o, Roberto Carlos și Zenga!
0
Fotbalistul din prima ligă, împușcat mortal în timpul protestelor din Iran » Avea doar 20 de ani
0
Ca la Polul Nord! Meci amânat în Turcia din cauza stratului de 40 de centimetri de zăpadă
1
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Tudor Chirilă, replică dură pentru Grindeanu: „Sluga lui Dragnea, prietenul ...
Libertatea
Posesorul unui Ferrari de 38,5 milioane de dolari și-a dezvăluit ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Ce a răspuns Nicușor Dan, întrebat dacă România va plăti un miliard de ...
Libertatea
pitycu...daca scriai "straini-i" in loc de strainii , erai mare. mi-ai inveselit seara oricum. apropos, ai luat bacul?:)
Prietene ce ai cu limba romana? de ce o chinui in halul asta?
Pentru cei care nu prind dolce...aici ma uit eu mereu la meciuri online... ://ro.lshunter.tv/ ! Bafta!
Dati un linc va rog unde s-ar putea vedea meciul pe internet pt cei ce nu prind dolce la tV
Nu mai maca-ti ,kakao, ca pute ,printre aia 50 ooo, mai sant si dinamovisti ,rapidisti sau antistelisti putini dar nu toti vreau sa vada o victorie de-a stelei . probabil ca multi dintre ower 40 de ani au cataracta si nu stiu sau nu au vazut cum castiga steaua campionatele ,eu pe atunci eram stelist ,stiam dar in micul meu nu puteam face nimic , Ei de vre-o 5 ani sunt CFR-IST si antistelist mai bine dinamo sa castige ......decat steaua normal as-i vrea sa pierde-ti si in seara asta ciocolatiilor ,iar Paszkany e mai roman ca makedonul vostru oier.
Si de unde stii ca tu ca asa e desteptule?
Nu stiu care este problema, oricum CFR-ul are 6 titulari accidentati. Daca toti erau valizi CFR castiga cu 3-0, asa o sa fie 2-1 pentru Ardeleni. .
Steaua incepe la 20:30, si Real la 20:50, vroiam sa ma uit 20 de minute si la Steaua cu Cfr.
Am link-ul, dar vad ca nu mai merge.
Ziceai ca te uiti la Barca - Real, de echipele alea mai intrebat. Le vor anunta la Digisport Special, sau ce emisiune este inainte de meci. Steaua - Cfr este pe Dolce.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.