Comentarii (316)
bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 11:16

Pt. cei multi, dar PROSTI Sa va intre bine in cap: STEAUA este afacerea mea, iar jucatorii, antrenorii etc sunt angajatii mei. Deci STEAUA, cu bune si cu rele sunt eu. Voi, sunteti o adunatura de sarlatani si profitori. Nu va gonesc de la stadion, dar nici nu va invit. Singura conditie care v-o impun este comportamentul vostru. Voi veniti sa vedeti la lucru pe angajatii mei. ATAT...

•  18 Septembrie 2009, 11:15

asa cum el se leaga de familia noastra Steaua asa si noi sa ne legam de familia lui...dinte pt dinte...trebuie amenintat fara regret...

•  18 Septembrie 2009, 11:14
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 10:53

Incetati promovarea lui George Becali! Opriti intoxicare cu acest personaj. Mass media, daca aveti decenta opriti aceast val de informatii platite!!! Nu mai vrem sa stim ce face acest personaj mafiot!!! GATA!!!!!!!!!!

Stoichita nu iubeste STEAUA, pentru ca altfel nu ar fi acceptat s-o antreneze. Sa o antreneze BECALI! O sa suferim un timp, dar numai asa putem scapa de ACEASTA RUSINE A FOTBALULUI ROMANASC, care se chema BECALI !!!! Nu mai mergeti pe stadion - este tot ce depinde de noi.

•  18 Septembrie 2009, 11:14
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 10:53

Incetati promovarea lui George Becali! Opriti intoxicare cu acest personaj. Mass media, daca aveti decenta opriti aceast val de informatii platite!!! Nu mai vrem sa stim ce face acest personaj mafiot!!! GATA!!!!!!!!!!

BERGODI,hai tata la CRAIOVA,si lasa-i pe taranii aia din buCUResti...HAI STIINTA!

•  18 Septembrie 2009, 11:11

Eu stau in München si urmäresc totul de la Steaua. De 33 de ani sint stelist dar ce se face la noi nu existä in nici o tara pe lumea asta nici mäcar la divisa 7 din germania nu exsistä tigänia asta. Dupä mine sä stea toatä lumea acasä sä nu se mai ducä la stadion si sä facä becali mai departe si o sä plece toti buni jucätori

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 11:10
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 11:08

Venim in pipera ciobanule!!!!

sa nu veniti cu mana goala. Primesc: carne, oua, lapte branza... toate de OAIE HA, ha, ha

•  18 Septembrie 2009, 11:09

stoichita esti un mare j eg nu te vom sustine, va fi macel la meciul cu fener

•  18 Septembrie 2009, 11:09

Ar trebui ca antrenorii sa refuze din start orice contact cu Steaua pana dispare Becali...Dar intotdeauna se gaseste cate cu kkcios de antrenor care este avid de "glorie"....Acum e randul lui Stoichita...Sper sa fie cu coloana vertebrala si sa refuze...

•  18 Septembrie 2009, 11:08
Postat de mbogdan80 pe 18 Septembrie 2009, 10:54

bergodi isi merita demiterea! echipa asta nu e in stare sa lege 3 pase consecutive.. pe szekely il baga doar ca sa-i faca in ciuda lui becali! szekely la echipa a doua! sa vina dayro moreno!

catre mbogdan80:uita-te pe sport.ro cand joaca Steaua 2 si vezi cum joaca prostul de Dayro si dupa aia uita-te si pe antena1 si vezi cum joaca Szekely.Este mult peste dayro catre BECALI :Mare gresala ca l-ai demis pe Bergodi,cu antrenorul de acum locul 10 il avem asigurat,Stoichita a fost antrenor,l-ati matrasit pe Bergodi -Panduru&Becali la sfarsitul returului o sa fiti pe locul 10

andreiashu
andreiashu  •  18 Septembrie 2009, 11:08

INCETATI PROMOVAREA LUI GEORGE BECALI!OPRITI INTOXICAREA CU ACEST PERSONAJ!MASS MEDIA,DACA AVETI DECENTA OPRITI ACEST VAL DE INFORMATII PLATITE!!!NU MAI VREM SA STIM CE FACE ACEST PERSONAJ MAFIOT!!! GATA!!!!!

• 1
  • •••
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • •••
  • 32
Comentează