Alte știri din fotbal
Răsturnare de situație cu Vlad Chiricheș! FCSB i-a decis soarta: „Am vorbit cu Gigi Becali”
0
Basarab Panduru, impresionat de un jucător de la Universitatea Craiova: „Am vrut să vorbesc despre el, văd un jucător talentat”
0
Concluzia la Dinamo la finalul lui 2025: „99% nu ajunge niciodată”
0
Gică Craioveanu a numit cele 3 echipe care se vor bate la titlu: „Ei nu prind podiumul”
4
Știri din fotbal internațional
Aproape de cea mai mare surpriză de la Cupa Africii » Antrenorul român a fost „răpus” de Salah în prelungiri
0
PSG pregătește un contract istoric pentru Luis Enrique
0
Napoli este noua supercampioană! » Super David Neres a răpus-o în finală pe Bologna, cu o „doppietta”, la Riad
0
Portarul înlocuit de Răzvan Sava, salvat de Udinese! » Cine plătește daune pentru retragerea plângerii penale
0
David Popovici, „Sportivul Anului” 2025
Cristi Chivu e „Antrenorul Anului”
„Fotbalistul Anului” e Andrei Rațiu
7 situații uluitoare din istoria Anchetei GSP
Favoritul lui Pițurcă în Ancheta GSP
Final de an în Liga 2
„Bomba” iernii în Superliga
„Era boschetar pe stradă”
Înlocuitorul lui Olaru!
Mondial de locul 9
Lifestyle
Fosta soție a legendarului Tom Brady s-a căsătorit în secret cu antrenorul de jiu-jitsu: „Nu ar trebui să fiu învinovățită”
1
Imagini fabuloase » Își dispută meciurile de acasă pe cel mai pitoresc stadion din Europa!
1
După ce și-a mărit sânii, jucătoarea de tenis a intrat pe o platformă pentru adulți » Va câștiga într-un an mai mult decât în întreaga carieră
2
Prezentatoarea TV și-a sărbătorit ziua de naștere într-o ținută extrem de provocatoare: „Un zece curat”
3
Magistrații, militarii și polițiștii pensionari, dați afară din locuințele ...
Libertatea
Gastroenterolog: „Aceasta este gustarea pe care aș vrea s-o evite toată ...
Adevărul
Românul care a cucerit Cupa Africii pe Națiuni » Povestea singurului ...
GSP SPECIAL
Daniel David și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației, ...
Libertatea
Pt. cei multi, dar PROSTI Sa va intre bine in cap: STEAUA este afacerea mea, iar jucatorii, antrenorii etc sunt angajatii mei. Deci STEAUA, cu bune si cu rele sunt eu. Voi, sunteti o adunatura de sarlatani si profitori. Nu va gonesc de la stadion, dar nici nu va invit. Singura conditie care v-o impun este comportamentul vostru. Voi veniti sa vedeti la lucru pe angajatii mei. ATAT...
asa cum el se leaga de familia noastra Steaua asa si noi sa ne legam de familia lui...dinte pt dinte...trebuie amenintat fara regret...
Stoichita nu iubeste STEAUA, pentru ca altfel nu ar fi acceptat s-o antreneze. Sa o antreneze BECALI! O sa suferim un timp, dar numai asa putem scapa de ACEASTA RUSINE A FOTBALULUI ROMANASC, care se chema BECALI !!!! Nu mai mergeti pe stadion - este tot ce depinde de noi.
BERGODI,hai tata la CRAIOVA,si lasa-i pe taranii aia din buCUResti...HAI STIINTA!
Eu stau in München si urmäresc totul de la Steaua. De 33 de ani sint stelist dar ce se face la noi nu existä in nici o tara pe lumea asta nici mäcar la divisa 7 din germania nu exsistä tigänia asta. Dupä mine sä stea toatä lumea acasä sä nu se mai ducä la stadion si sä facä becali mai departe si o sä plece toti buni jucätori
sa nu veniti cu mana goala. Primesc: carne, oua, lapte branza... toate de OAIE HA, ha, ha
stoichita esti un mare j eg nu te vom sustine, va fi macel la meciul cu fener
Ar trebui ca antrenorii sa refuze din start orice contact cu Steaua pana dispare Becali...Dar intotdeauna se gaseste cate cu kkcios de antrenor care este avid de "glorie"....Acum e randul lui Stoichita...Sper sa fie cu coloana vertebrala si sa refuze...
catre mbogdan80:uita-te pe sport.ro cand joaca Steaua 2 si vezi cum joaca prostul de Dayro si dupa aia uita-te si pe antena1 si vezi cum joaca Szekely.Este mult peste dayro catre BECALI :Mare gresala ca l-ai demis pe Bergodi,cu antrenorul de acum locul 10 il avem asigurat,Stoichita a fost antrenor,l-ati matrasit pe Bergodi -Panduru&Becali la sfarsitul returului o sa fiti pe locul 10
INCETATI PROMOVAREA LUI GEORGE BECALI!OPRITI INTOXICAREA CU ACEST PERSONAJ!MASS MEDIA,DACA AVETI DECENTA OPRITI ACEST VAL DE INFORMATII PLATITE!!!NU MAI VREM SA STIM CE FACE ACEST PERSONAJ MAFIOT!!! GATA!!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.