Alte știri din fotbal
Dincolo de o victorie nebună » 3 semnale de alarmă pentru FCSB înaintea „decisivului” cu Dinamo
0
Alesul CCA pentru derby-ul Dinamo - FCSB » Cine arbitrează barajul de Conference League
0
Baciu pregătește o surpriză pentru Dinamo » Cum îi va ataca pe „câini”
0
FCSB vrea ceva nemaivăzut în Superligă!
9
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
„Nu se înțeleg” » Imaginea cu mama și iubita lui Jude Bellingham a devenit virală: „Fața ei spune totul”
2
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
8
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
De ce nu scad prețurile locuințelor deși România traversează o criză ...
Libertatea
Asasina cu ruj și mascara care a devenit coșmarul naziștilor. La doar 22 de ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Ilie Bolojan, contestat din interiorul PNL la aniversarea liberalilor: „Un ...
Libertatea
Oltene te duci la meci maine *** ?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Anunț postat azi pe stîlpii de la capătul lui 41 și a Bucureștiului, implicit: Gavroche independent caut Cosette de Piper*** :))
p.s: am uitat:)))))))))))))) sa scriu ca :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si tine ::))))))))))))))))))))))))))))))))) ca sa vada:)))))))))))))))))))))))) lumea ***
Esti slab rau, nici caternica nu stii sa faci. Mai mult te scremi pe tine. ***
acum inteleg de ce nu va duceti pe stadion ....*** :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si morti de foame ..... nea jiji da-le bre jeci si raiati si cate un covrig ..la astia de posteaza pe aici ....a venit frigu ..dracii ii ia in fash-ul ala =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Da, e clar, nu ii mai vedem la hochei, dar pana acum unde ati fost ca in patinoar nu v-am vazut? Nici la meciurile din finala campionatului national nu ati fost la toate partidele!
COPII SARACI CARE TIN CU STEAUA ..ii puteti vedea in poza de mai sus si ..si in postarile de mai jos :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ahahahahhahahaha .... poate ai vrut sa zici de scai :))))))))))) ...unde asta ??? in niro ..dragon bucur obor ??? ..bah voi umblati in cojoc *** :))))))))))))))))))))) .... aveti si materie prima :))))))))))))))))
ramai interzis la postarile dinamovistilor.nici nu ma mir ca sunt atat de usor de manipulat ***
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.