Alte știri din fotbal
Giani Kiriță pune presiune pe șefii lui Dinamo înainte de barajul cu FCSB: „Calificarea în play-off nu e o performanță”
0
Patronul din Superligă e convins că Baciu n-are viață lungă la FCSB: „Imediat vine tsunamiul!”
0
Uluitor » Cât a trecut de la ultima finală Dinamo - FCSB: a fost incendiar!
0
Andrei Cristea, impresionat de un jucător din FCSB - Botoșani
0
Știri din fotbal internațional
Lotul Spaniei pentru Campionatul Mondial » Pentru prima dată în istorie, ZERO fotbaliști de la Real Madrid
0
Au fost învinși de Reghecampf în grupe, dar acum au devenit campionii Africii
0
Românul campion în Ungaria a semnat cu noua echipă!
0
Obiceiul nesănătos al câștigătorului Ligii Campionilor: dieta paleo și vin
0
Lifestyle
„Nu se înțeleg” » Imaginea cu mama și iubita lui Jude Bellingham a devenit virală: „Fața ei spune totul”
2
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
8
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
De ce nu scad prețurile locuințelor deși România traversează o criză ...
Libertatea
Asasina cu ruj și mascara care a devenit coșmarul naziștilor. La doar 22 de ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Ilie Bolojan, contestat din interiorul PNL la aniversarea liberalilor: „Un ...
Libertatea
Cu loden sau balonzaid, depinde de ocazia. Plus geaca de piele, desigur. :-)
bahhh cocosatii aia din poza de mai sus tin cu steaua ???????? =))))))))))))))))))))))))))))))))) ...astia cred ca au venit la parastas la cimitirul ghencea ....cam nemancati saracii
bai prostea cu 4 clase,sunt geci de fas de n ori mai scumpe decat o geaca din piele,care mi se pare scarboasa.***,voi mergeti l mitinguri imbracati in smoking?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
punem si noi o virgula ?????? ..ai si tu ''jeaca '' de fash ???? d-aia din Europa ???
Ar avea nevoie infractorul de jean pavel de niste bani...infractorul asta crede ca reprezinta steaua...
38 am..... bai copile in jeaca de fash *** .... dac imi vand telefonul ...le cumpar toate toalele la aia din poza de mai sus :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...copii prosti downloadati de pe torenti :)))) ..... ba astia care ati comentat la comentariul meu ...daca va citesc printre randuri ....*** ...COCALARII UMBLA CU JEACA DE SCAI :))))))))))))))))))))))) ....
Becali si cu ai lui din puscarie ...sunt singurii din tara asta care nu au frica de DNA ..... si merg pe mana cooperativei ..sa vedeti cum o sa joace pandurii cu steaua :))))) ... 6-0 =)))))))))))))))))) prietenii stiu de ce ..OARE NEA JIJI din banii luati pe kasheru ... le da si ceva celor de la pandurii ???? ... care au statCAPRA la acel 6-0 istoric ...
cine trece valea seaca imbracati in blugi si geaca si cu tenesi in picioare prostii din stefan cel mare prostii din stefan cel mare vin cu steagurile-n mana nemancati de-o saptamana dinamo e campioana doar din mila si pomana
:-) Si nici palarii de fetru nu poarta, amaratii aia. :-)
Geci de piele, ghiuluri, lanturi la gat si belciuge in gura, gasesti doar la cocalarii din Stefan cel Mare si la ***
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.