Alte știri din fotbal
Ce a afișat PCH în memoria suporterilor decedați ai celor de la PAOK: „Rămâneți puternici!”
0
Andrei Cordea s-a lăudat singur: „Eu am făcut lucrurile perfect de când am venit”
0
Daniel Pancu, declarația serii după victoria chinuită cu Metaloglobus: „Când mă vedeți că fac ca o maimuță, să știți că...”
0
Iuliu Mureșan a intervenit după victoria, 4-2, cu Metaloglobus: „Era dezastru” » Ce a spus despre Camora
0
Știri din fotbal internațional
Mărturia chirurgului care l-a operat pe unul dintre fanii răniți: „Nu-și mai amintește nimic despre accident!”
0
Chivu face „hattrick-ul” la Inter » „Conduce cu claritate, entuziam, determinare și arată perspicacitate tactică”
0
Soția lui Robert Lewandowski a dezvăluit detalii despre viitorul atacantului: „Probabil e ultimul an aici”
0
Marius Șumudică, o nouă înfrângere în Arabia Saudită
5
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
„Trebuia să am protecție, în… mea!”. Toate numele grele vehiculate de ...
Libertatea
cara-te bah *** de aici, ca ne plictisesti ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
tu ce vorbesti ma de steaua .....nici macar nu stii unde se antreneaza echipa ta favorita ...sa nu te mai intreb de stadion ....nu cred ca ai ajuns in viata ta prin bucuresti .... mai bine ai discuta cu randoom de Campania Agricola ..schimb de experiente ... un sat din scornicesti - cu un sat de langa Bacau .... VACANTA MARE - ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pentru toti baietii, versiunea originala "Maori Haka & Chant (Traditional Maori Music) " :D .....https://www.youtube.com/watch?v=kr5Znx4cxKQ....
Iar dupa parerea mea la jocul pe trei sferturi sunt cei mai "subtirei" dintre cele 3 forte.
:)) ne intoxica sportul asta.De asta e bine sa mai iesim din fenomen, sa urmarim si altceva.In mod normal cele 3 forte au fost mereu pe la acelasi nivel, totul depinde de forma de moment.Australienii nu prea au dat eseuri cum au facut-o sud africanii si neo-zeelandezii la aceasta cupa mondiala.Argentina poate produce o surpriza maine
zi-o p'aia cu "carmen bucuresti"
10 "goluri". :-)) Am ramas defazat pe fotbal. :-)
La turneul emisferei sudice de acum 2-3 luni doar s-a impus Australia. Si au fost meciuri foarte echilibrate. Doar Argentina a pierdut mai categoric cu N. Zeelanda si Australia, in rest n-a fost niciun meci cu diferenta mai mare de 10 goluri. E de vazut. Africa de Sud a inceput dezastruos turneul, credeam ca nici in sferturi nu mai ajunge. Eu cred ca trebuie sa asteptam inclusiv finala de sambata viitoare.
Becali cred ca le da echipa sau vor merge impreuna iar becali va fi simplu actionar majoritar si va lasa o conducere l (neutra) sa conduca clubu. va fi greu de estimat ce va fi. cert este ca becali nu va ceda echipa asa usor si sigur nu unui alt patron
putin probabil.Africa de sud e singura care ii poate tine piept lui all blacks.Aveam incredere si in australieni, dar m-am lamurit dupa ce i-am vazut cu anglia si mai ales cu scotia.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.