Alte știri din fotbal
Din Superliga, transfer direct în Turcia, de 1,5 milioane de euro! Va fi coleg cu Valentin Mihăilă
0
Dramă la Slobozia! » Metaloglobus dă lovitura la ultima fază și o trimite pe Unirea pe ultimul loc: clasament în Liga 2
37
Atacantul Kevin Nyarko a semnat în România: „Bun venit!”
1
Episodul pe care nici dinamoviștii nu și-l mai amintesc » Litigiul care era s-o „îngroape” pe Dinamo: 4 nume complet uitate și o daună de zile mari
5
Știri din fotbal internațional
Liverpool, aproape de o mutare-bombă pe piața transferurilor » La un pas de acordul cu PSG
0
Sabah Baku - Hapoel Beer Sheva, cu Istvan Kovacs la centru » Tot mai aproape să avem Liga Campionilor la București
1
Transfer oficial la Manchester United » 82 de milioane de euro
3
Cum arată șansele Universității Craiova de a ajunge în grupa XXL din Europa League
0
Lifestyle
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
5
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
3
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
0
„Tigroaica” Zoe a plecat în vacanță fără starul de la Mondial și a atras toate privirile: și-a etalat toate tatuajele
0
Marius Lazurca, consilierul lui Nicușor Dan, spune că fără un guvern cu ...
Libertatea
Mister la Moscova: un avion militar american a aterizat în Rusia. C-17 a ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
România va avea două pierderi majore dacă nu adoptă legea salarizării. ...
Libertatea
cara-te bah *** de aici, ca ne plictisesti ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
tu ce vorbesti ma de steaua .....nici macar nu stii unde se antreneaza echipa ta favorita ...sa nu te mai intreb de stadion ....nu cred ca ai ajuns in viata ta prin bucuresti .... mai bine ai discuta cu randoom de Campania Agricola ..schimb de experiente ... un sat din scornicesti - cu un sat de langa Bacau .... VACANTA MARE - ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pentru toti baietii, versiunea originala "Maori Haka & Chant (Traditional Maori Music) " :D .....https://www.youtube.com/watch?v=kr5Znx4cxKQ....
Iar dupa parerea mea la jocul pe trei sferturi sunt cei mai "subtirei" dintre cele 3 forte.
:)) ne intoxica sportul asta.De asta e bine sa mai iesim din fenomen, sa urmarim si altceva.In mod normal cele 3 forte au fost mereu pe la acelasi nivel, totul depinde de forma de moment.Australienii nu prea au dat eseuri cum au facut-o sud africanii si neo-zeelandezii la aceasta cupa mondiala.Argentina poate produce o surpriza maine
zi-o p'aia cu "carmen bucuresti"
10 "goluri". :-)) Am ramas defazat pe fotbal. :-)
La turneul emisferei sudice de acum 2-3 luni doar s-a impus Australia. Si au fost meciuri foarte echilibrate. Doar Argentina a pierdut mai categoric cu N. Zeelanda si Australia, in rest n-a fost niciun meci cu diferenta mai mare de 10 goluri. E de vazut. Africa de Sud a inceput dezastruos turneul, credeam ca nici in sferturi nu mai ajunge. Eu cred ca trebuie sa asteptam inclusiv finala de sambata viitoare.
Becali cred ca le da echipa sau vor merge impreuna iar becali va fi simplu actionar majoritar si va lasa o conducere l (neutra) sa conduca clubu. va fi greu de estimat ce va fi. cert este ca becali nu va ceda echipa asa usor si sigur nu unui alt patron
putin probabil.Africa de sud e singura care ii poate tine piept lui all blacks.Aveam incredere si in australieni, dar m-am lamurit dupa ce i-am vazut cu anglia si mai ales cu scotia.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.