Comentarii (362)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 17:10
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 17:05

tu ce vorbesti ma de steaua .....nici macar nu stii unde se antreneaza echipa ta favorita ...sa nu te mai intreb de stadion ....nu cred ca ai ajuns in viata ta prin bucuresti .... mai bine ai discuta cu randoom de Campania Agricola ..schimb de experiente ... un sat din scornicesti - cu un sat de langa Bacau .... VACANTA MARE - ***

cara-te bah *** de aici, ca ne plictisesti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 17:05
Postat de alexbibirica1 pe 24 Octombrie 2015, 17:00

zi-o p'aia cu "carmen bucuresti"

tu ce vorbesti ma de steaua .....nici macar nu stii unde se antreneaza echipa ta favorita ...sa nu te mai intreb de stadion ....nu cred ca ai ajuns in viata ta prin bucuresti .... mai bine ai discuta cu randoom de Campania Agricola ..schimb de experiente ... un sat din scornicesti - cu un sat de langa Bacau .... VACANTA MARE - ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 17:05
Postat de blacksun_14 pe 24 Octombrie 2015, 16:53

putin probabil.Africa de sud e singura care ii poate tine piept lui all blacks.Aveam incredere si in australieni, dar m-am lamurit dupa ce i-am vazut cu anglia si mai ales cu scotia.

Pentru toti baietii, versiunea originala "Maori Haka & Chant (Traditional Maori Music) " :D .....https://www.youtube.com/watch?v=kr5Znx4cxKQ....

blacksun_14
blacksun_14  •  24 Octombrie 2015, 17:05

Iar dupa parerea mea la jocul pe trei sferturi sunt cei mai "subtirei" dintre cele 3 forte.

blacksun_14
blacksun_14  •  24 Octombrie 2015, 17:04
Postat de adi_stelistul pe 24 Octombrie 2015, 17:00

10 "goluri". :-)) Am ramas defazat pe fotbal. :-)

:)) ne intoxica sportul asta.De asta e bine sa mai iesim din fenomen, sa urmarim si altceva.In mod normal cele 3 forte au fost mereu pe la acelasi nivel, totul depinde de forma de moment.Australienii nu prea au dat eseuri cum au facut-o sud africanii si neo-zeelandezii la aceasta cupa mondiala.Argentina poate produce o surpriza maine

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Octombrie 2015, 17:00
Postat de alternativa.fc pe 24 Octombrie 2015, 16:56

Becali cred ca le da echipa sau vor merge impreuna iar becali va fi simplu actionar majoritar si va lasa o conducere l (neutra) sa conduca clubu. va fi greu de estimat ce va fi. cert este ca becali nu va ceda echipa asa usor si sigur nu unui alt patron

zi-o p'aia cu "carmen bucuresti"

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Octombrie 2015, 17:00
Postat de adi_stelistul pe 24 Octombrie 2015, 16:59

La turneul emisferei sudice de acum 2-3 luni doar s-a impus Australia. Si au fost meciuri foarte echilibrate. Doar Argentina a pierdut mai categoric cu N. Zeelanda si Australia, in rest n-a fost niciun meci cu diferenta mai mare de 10 goluri. E de vazut. Africa de Sud a inceput dezastruos turneul, credeam ca nici in sferturi nu mai ajunge. Eu cred ca trebuie sa asteptam inclusiv finala de sambata viitoare.

10 "goluri". :-)) Am ramas defazat pe fotbal. :-)

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Octombrie 2015, 16:59
Postat de blacksun_14 pe 24 Octombrie 2015, 16:53

putin probabil.Africa de sud e singura care ii poate tine piept lui all blacks.Aveam incredere si in australieni, dar m-am lamurit dupa ce i-am vazut cu anglia si mai ales cu scotia.

La turneul emisferei sudice de acum 2-3 luni doar s-a impus Australia. Si au fost meciuri foarte echilibrate. Doar Argentina a pierdut mai categoric cu N. Zeelanda si Australia, in rest n-a fost niciun meci cu diferenta mai mare de 10 goluri. E de vazut. Africa de Sud a inceput dezastruos turneul, credeam ca nici in sferturi nu mai ajunge. Eu cred ca trebuie sa asteptam inclusiv finala de sambata viitoare.

alternativa.fc
alternativa.fc  •  24 Octombrie 2015, 16:56

Becali cred ca le da echipa sau vor merge impreuna iar becali va fi simplu actionar majoritar si va lasa o conducere l (neutra) sa conduca clubu. va fi greu de estimat ce va fi. cert este ca becali nu va ceda echipa asa usor si sigur nu unui alt patron

blacksun_14
blacksun_14  •  24 Octombrie 2015, 16:53
Postat de gerulozaurus pe 24 Octombrie 2015, 16:49

II rupe All Blacks, exact ca pe francezi, cu un scor astronomic!

• 1
  • •••
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • •••
  • 37
Comentează