Alte știri din fotbal
Andrei Nicolescu a explicat impasul lui Dinamo din perioada de mercato: „Problema cu care ne confruntăm”
1
Florin Răducioiu, despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Ar fi benefic pentru el”
1
Fotbalistul FCSB-ului s-a lovit în cantonament: „Sper să fiu pregătit pentru meciul cu FC Argeș”
1
Echipa din România care l-a impresionat pe Edi Iordănescu: „Vorbim despre ani în care s-a lucrat profesionist”
0
Știri din fotbal internațional
Barcelona transferă atacantul cu origini din România » 30 de milioane de euro
0
Virgil van Dijk și soția sa, Rike, au mers la Londra pentru „vânătoarea” favorită a milionarilor
0
„Țara se schimbă, orașele se transformă. O să vedeți!” » Fostul portar al lui Dinamo dezvăluie impactul incredibil al Mondialului de fotbal
3
Competiția sportivă prin care VOYO și-a dublat numărul de abonați într-un singur an
2
Lifestyle
Eliminat de la Mondial, dar consolat de iubită într-o vacanță de lux » Starul din Premier League a uitat de fotbal
0
Iubita lui Yamal, mesaj viral înainte de Spania - Belgia » Vrea să vadă un alt bărbat pe gazon, nu pe starul Barcelonei: „Fă tot ce poți! Auzi? Absolut totul”
6
Andreea Bălan și Victor Cornea au dat nas în nas cu Novak Djokovic la Wimbledon: „Cel mai...”
2
Le mai recunoști? Fostele prezentatoare ale știrilor sportive au atras toate privirile la evenimentul lui Cătălin Botezatu
7
Culisele războiului fratricid din PNL. Liniile roșii care au fost depășite: ...
Libertatea
Presa franceză, despre frații Pavăl după preluarea gigantului de retail ...
Adevărul
Se împlinesc 20 de ani de la Mondialul Italiei » 3 povești neștiute din ...
GSP SPECIAL
Harta secretă a Campionatului 2026 arată cât datorează fiecare națională ...
Libertatea
Parca asta nu era Steaua ma, atunci de ce vor s-o preia de la cioban? ***..
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
ha ha ha doar 1000 de suporteri mai au incultii *** de la peluzele nord si sud ! forta Dinamo!
Daca parerea mea conteaza, subscriu. N-am vechimea ta aici, dar am trecut prin vreo trei sau patru formate diferite, cel de acum ma plictiseste si ingradeste in dorinta de a impartasi cu ceilalti sau de a polemiza acid cateodata, dar civilizat. Cine stie, sa nu mai fim tot noi sub vremi...
a luat steaua ca n am fost pe faza? e timpul ca sa vina alt lider de galerie. asta e dus,.sa faca alegeri sau referendum
ai intaietate ..respect varsta ..dar cand va fi,***poate fcb-ul cand va dispare..o sa dispari complet .=)) sanatate ,gasesteti si alte hobby-uri sunt si alte modalitati de ati petrece timpul si castiga cascaval decat acesta de postac :))=))
Mizerabila aceasta poveste cu Steaua si cu emblema. Daca armata isi dorea sa preia clubul de fotbal putea sa o faca si prin mijloace mai ortodoxe, putea sa cumpere Steaua. Insa interesul de fapt este de a o distruge doar si a incerca sa faca ceva bani pe spatele lui Gigi Becali. Eu nu sunt un fan al acestui om, insa mi se pare in defavoarea fotbalului romanesc tot ceea ce s-a intamplat.
Nu vorbeam cu tine , tu nu esti din Bucuresti si ai vazut capitala doar la tv! Vezi de agricultura ta si invata sa te exprimi in limba acestei tari.
Esti un pacalici ma ! Vezi ca sunteti sub noi ca medie de spectatori acasa ! Nici acolo nu sunteti in TOP 3 macar ! :)))))))) vai mama voastra !
Maine mergem la meci ! Sa aratam ce inseamna cu adevarat Steaua ! Steaua suntem noi ! Maine jucam pentru glorie, onoare si pentru acest pacalici jenel care a *** ani de zile banuti de la gigi ! Acum ca jucam si noi in sfarsit cu o echipa mai de doamne ajuta, din primele locuri, ne vom strange cu siguranta minim 5.000 ! FCSB US 27 !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.