Alte știri din fotbal
Becali și Nicolescu s-au „intersectat” în direct: „Au luat-o în freză!” / „E un semnal de alarmă”
0
Eliminat de FCSB, Valeriu Iftime reclamă: „Era o frică foarte mare. Știți ce mi-a spus Miron?”
1
A investit 3 milioane de euro la Dinamo: „S-au făcut eforturi foarte mari”
0
El e noul decar de la CFR Cluj!
1
Știri din fotbal internațional
De Zerbi a ținut să-l menționeze pe Drăgușin, după ce a salvat-o pe Tottenham de la retrogradare: „TOP!”
0
Un fan e în stare gravă după derby-ul amânat cu o oră » Out din Liga Campionilor, dar Luciano Spalletti rămâne!
0
Luciano Spalletti, aspru după ce a ratat Champions League: „Juventus duce lipsă de caracter, trebuie jucători care să ridice nivelul”
0
Cutremur la Milan după ratarea Ligii Campionilor! Ce plănuiește patronul rossonerilor
2
Lifestyle
„Nu se înțeleg” » Imaginea cu mama și iubita lui Jude Bellingham a devenit virală: „Fața ei spune totul”
2
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
8
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
De ce nu scad prețurile locuințelor deși România traversează o criză ...
Libertatea
Asasina cu ruj și mascara care a devenit coșmarul naziștilor. La doar 22 de ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Ilie Bolojan, contestat din interiorul PNL la aniversarea liberalilor: „Un ...
Libertatea
hai sa fim seriosi. cine ii da lui jean pavel fie si 10 euro?
np.
Sunteți 5 milioane dacă numărați *** de pe curpinsul patriei!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
.)) e de ajuns un bilet la spectacole de gala. ce sa faci cu abonament la asemenea productii ?
Bine Pace!
esti ca supozitor-ul ..cum am pus un coment, imediat ai intrat = ))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
du-te prietene si lasa-ne ! v-a marcat valahu viata :)))))))))) e clar ca niciun om intreg la cap nu ar vota acolo cu jean pavel ! nu trb sa fii valahu sau mai stiu eu cine ! intre acest pacalici si becali, merg pe mana lui gigi ! US 27 FCSB
vorbesti in necunostinta de cauza. eu am cerut altceva, un alt format, dar nu bazaconia asta lipsita de orice fel de interactivitate amuzanta. asta e o traznaie, nu forum. iti spun eu tie, am cont aici de pe 19 octombrie 2006, de peste 9 ani, dar format mai prapadit ca asta nu am intalnit. si nu doar in romania, nici un alt forum de sport din lume nu e atat de restrictiv.
Bine Unico . Altceva ?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.