Alte știri din fotbal
Denis Alibec semnează astăzi cu Farul » Gigi Becali vrea să mai trimită doi fotbaliști importanți la Hagi: „Să vorbesc cu ei”
16
FRF a amendat Csikszereda, două cluburi mari din Ungaria vor să o plătească
0
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
2
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
mai multi decat la meciurile *** pe tot intreg sezonul de campionat !!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pur si simplu s-au facut de ras ! Niciun post TV de sport NU a transmis acest "mare eveniment" ! N-au mai indurat umilinta acest pacalici jean pavel si au plecat acasa ! VICTORY GIGI ! FCSB US 27 !
Voi la mitingul lui Ponta cand se visa presedinte cati dinamovisti ati fost?!
O noua victorie FCSB : Au venit, au scandat, au plecat acasa. Mitingul Stelei a durat cat un meci de fotbal. Mitingul a durat doar 1,5 ore, desi aprobarea era luata pentru 3 ore. Lumea pleaca acasa. Au fost cca. 500 pacalici !Respect Peluza NORD pt ca nu a participat la aceasta mascarada! FCSB US 27 !
*** Ce sa-i faci lui Ioan Linte numele de scena ***. Acuma ca e american e Jhon Milne :))))
Au venit, au scandat, au plecat acasa. Mitingul Stelei a durat cat un meci de fotbal. :)))))))))))))))))))))))))
O mare golanie...un mare bluff...acest infractor de Jean Pavel nu are ce sa reprezinte...unde a fost pana acum au asteptat sa *** ceva de la generali dar pana si aia l-au recuzat!
sanatate ..se simte ,orice ai incerca parful tau se simte..esti intr-o tara libera poti sa sustii pe cine vrei ..eu unul nici cu unul nici cu altu ..dar armatei romane le dau increderea si respectul meu cat si justitiei ..in rest le trec la si altele .
Care 1.000 de fani ?? jean pavel si cele 3 boxe nu se pun la persoane fizice. Poate ati vrut sa mai taiati 2 zerouri si atunci v-as fi crezut pe cuvant. Toti postacii platiti de Elena Udrea sunt aici pe GSP in frunte cu Valahu akbhar ,RRandoom,Dumbzilla,Terminatorul,Jhon Linte si mai sunt alti pacalici de pe langa Circ care nu imi vin in minte.
hai sa fim seriosi. cine ii da lui jean pavel fie si 10 euro?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.