Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Cutremur la Milan după ratarea Ligii Campionilor! Ce plănuiește patronul rossonerilor
1
Lionel Messi a cerut să fie schimbat în ultimul meci dinaintea Campionatului Mondial
0
„Como si dice Champions?” » Bucurie în stradă după prima calificare în Liga Campionilor + Discursul lui Fabregas: „Dați o petrecere mare, meritați totul!”
0
Au scris istorie în Serie A: Como este în Liga Campionilor! Dezastru pentru Milan și Juventus
1
Lifestyle
„Nu se înțeleg” » Imaginea cu mama și iubita lui Jude Bellingham a devenit virală: „Fața ei spune totul”
2
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
8
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
De ce nu scad prețurile locuințelor deși România traversează o criză ...
Libertatea
Asasina cu ruj și mascara care a devenit coșmarul naziștilor. La doar 22 de ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Ilie Bolojan, contestat din interiorul PNL la aniversarea liberalilor: „Un ...
Libertatea
da...acea echipa hibrid ... formata din csm bucuresti , bc targoviste si steaua eximbank ... ei cica sunt bc steaua , dar uita ca bc steaua au falimentat la mijlocul anilor 90.
Ce mi se pare penibil pentru presa din zilele noastre e ca acesti colegi ai vostri de la prostport au transmis acest circ live.
Yes!!! Adica Yes, starship trooper:))
Se duc sa se intalneasca cu advocatul de la rin care a promis ca-i ajuta cu "actele" .
echipa hibrid?Pai la meciul ala european de saptamana trecuta erau 2-3 sute de peluzari, restul samantarul tipic romanesc care vine la sport ca la teatru.La meciurile din liga nationala sufla vantul in sala
Vă amintim că suporterii din Peluza Nord nu susţin mişcarea, la eveniment fiind prezenţi în special huligani ai Peluzei Sud.Normal cei de la peluza nord sunt oameni intregi la cap.
Huliganii au început să plece spre casă, se pare că mitingul se va încheia cu mult înainte de ora estimată iniţial.Pai Jeanica Pavelica era prea penibil si sau plictisit.
nu mai stau aici, sper sa intre in faliment pt ca la cererile avocatului dinamovist cu PSD in ADN fara procese au schimbat formatul
"Nu mai mergem nici la handbal, nici la hochei. Nu mai facem nici o diferență. Becali și Boroi au același interes" ... mergem la baschet ... echipa finantata de guvernul romaniei prin victor ponta.
unde sunt protestatarii mapn'ului ? c-asa zicea jan in acel comunicat ! am auzit doar "becali ... pleaca din ghencea..../steaua nu este a taaaaa" .nimic drespre csa si mapn.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.