Alte știri din fotbal
Mihai Stoica i-a răspuns conducătorului din Superliga: „E urât de face”
0
„Mi-a fost clar” » Robert Ilyeș a dezvăluit de ce a plecat de la Csikszereda, clubul-revelație din Superliga: „Le-am spus ce vreau”
0
Adrian Bumbescu, dus la spital după ce i s-a făcut rău la stadion » Ultimele informații
4
Triplul campion al României face Uber, în străinătate: „Câștig mai mulți bani decât în fotbal”
0
Știri din fotbal internațional
Camere goale și cereri false de la FIFA » Marele eșec care se conturează înainte de Mondial
0
Aston Villa - Freiburg, finala Europa League » Rogers, șut puțin alături
0
Răsturnare de situație! Sergio Ramos blochează transferul internaționalului român
0
A antrenat-o pe Manchester United și a speriat Steaua, iar acum a ajuns la retrogradata în Liga 4
0
Lifestyle
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
10
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
0
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
Un arhitect explică dezvoltarea haotică și traficul de coșmar din ...
Libertatea
Detalii despre uciderea fondatorului „Mango”: motivul pentru care ar fi ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Ce este gazoductul Puterea Siberiei 2 al cărui construcție ar costa 34 de ...
Libertatea
Lucică, pariem pe tripleta de driblangii ai lui Gigi, sau pe fotbalul jucat serios și cu răspundere? Dă-mi un pont! :))
Totuși, cel mai eficient CFR-ist va fi Kovacs in aceasta seara! Culmea e ca pe aici sunt atâția antistelisti care au tupeul să vorbească de arbitraj, în condițiile în care majoritatea rezultatelor pozitive ale CFR-ului au fost obținute cu sprijinul arbitrilor.
FCSBeleaua are palmares net superior contra CFR-ului, mai documenteaza-te! Forza Steaua!
Asa este, forza Steaua! Asteptam victoria diseara, mai ales ca au moralul la pamant cfr-istii dupa ce s-a intamplat joi seara la Berna!
Fara arbitru cam greu pt FCSB contra lui CFR, daca e s-o luam dupa valoare.
Cfr e net superioara din punct de vedere sportiv. Inca un esec fecesebist se intrevede la orizont, cu toate perlele ciobanului in rol de decor. fc fcsb ramane un kitsch.
Anul asta nu cred,sint atit de buni CFR fata de fecesebeaua incit ii bate si din inertie,fara sa-si doreasca cu adevarat.
Cacanarii postaci de serviciu insalubru sunt prezenți la datorie.Asa se întâmplă când nu ai o viață reală ci virtuală.Vezi cazurile cu mos gerila,gazzaev și așa-zise legende.Va înțelegem oarecum frustrarea unei vieți nesemnificative.
Forta cfr! Toti stelistii sunt alaturi de voi! Bateti impostorii!
A venit timpul ca Fcsb să bată iarăsi in gruia, să demonstreze de ce e lider. Pentru talentații steliști acum e momentul să-și demonstreze valoarea. Campioana ultimilor trei ani a îmbătrânit, s-a uzat. E timpul !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.