Alte știri din fotbal
Noul transfer al lui Dinamo, primul interviu după ce a bătut palma cu Nicolescu: „Îmi pierdusem entuziasmul, simțeam că stagnez!” » Ce spune despre Kopic și cum s-a realizat mutarea
0
Mihai Stoica i-a răspuns conducătorului din Superliga: „E urât de face”
1
„Mi-a fost clar” » Robert Ilyeș a dezvăluit de ce a plecat de la Csikszereda, clubul-revelație din Superliga: „Le-am spus ce vreau”
1
Adrian Bumbescu, dus la spital după ce i s-a făcut rău la stadion » Ultimele informații
4
Știri din fotbal internațional
„Incredibil” » Cei mai buni jucători de la Aston Villa, reacții după trofeul așteptat patru decenii: „I-am pedepsit! Vom rămâne în istorie”
0
Panduru i-a demolat, după finala Europa League: „Niște amatori! De mult n-am văzut așa ceva”
0
Triumful lui Aston Villa din Europa League schimbă calculele în Premier League » Cum se poate califica locul 6 în Liga Campionilor
0
Mister Europa League! Unai Emery a rescris istoria după trofeul de la Istanbul
0
Lifestyle
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
10
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
0
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
Șantierele din București blochează traficul și enervează șoferii. Cum arată ...
Libertatea
Detalii despre uciderea fondatorului „Mango”: motivul pentru care ar fi ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Ce este gazoductul Puterea Siberiei 2 al cărui construcție ar costa 34 de ...
Libertatea
Cu Istvan Kovacs la centru NU se poate câștiga.Dacă aduceai ùn anonim/neisprăvit de pe stradă,unul să zicem din Pociovaliștea tot aveai o șansă,așa n-ai niciuna.
Metre, as merge pe scor corect, 1-1 !0-0 la pauza :))
Corect, in ultimele 5 meciuri( la Cluj) i-a batut mereu:))..sau nu ? :))
ANDONE putinarimii...........
Lucică, pariem pe tripleta de driblangii ai lui Gigi, sau pe fotbalul jucat serios și cu răspundere? Dă-mi un pont! :))
FCSBeleaua are palmares net superior contra CFR-ului, mai documenteaza-te! Forza Steaua!
Asa este, forza Steaua! Asteptam victoria diseara, mai ales ca au moralul la pamant cfr-istii dupa ce s-a intamplat joi seara la Berna!
Și eu zic la fel: "forța Steaua!" Dar ce ne facem cu Gigi și FîCîSîBî-istii, care vor încearca cu orice preț să împiedice Steaua să promoveze? Ai văzut ce ură are FC FCSB pe Steaua... Orice e posibil cu infractorii ăștia FîCîSîBî-isti. Mai ales dacă mai pierd și procesele. Și mai tare se vor oftica pe stelisti.
Numai că Steaua e prin Liga a 3-a, iar FC FCSB nu are cel mai bun palmares din Liga 1. Dinamo și CFR Cluj au un palmares mult mai bogat decât al FîCîSîBî-istilor.
Oricum au mai multe clse ca tine, asta incazul in care tu ai avea vreo clasa, frustratule...FORTA STEAUA...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.