Comentarii (17)
smdb
smdb  •  26 Noiembrie 2021, 18:31
Postat de beartiger pe 26 Noiembrie 2021, 18:26

really? pai cand vad ca vitan barzesti fac asa de 10 ani non stop si nu li se intampla nimic,logic ca aia de la academia clinceni nu mai inteleg nimic. cum bah sa aprobai planul fantezist si total ilegal a lui vitan barzesti de reorganizare si cel a lui academia cliceni care este doar 5% din suma de la vitan barzesti sa fie respins. incredibil.

Cum... intrebi de parca legile sunt facute si aplicate corect... Nu, legile sunt facute de si pentru "smecheri"...

beartiger
beartiger  •  26 Noiembrie 2021, 18:26
Postat de fecere pe 26 Noiembrie 2021, 18:06

ori nu am inteles eu bine ori asta Stoica e prost ,cum adica nu e corect !? ba ,suntem in 2021 ,cum sa muncesti 3 luni fara bani ?auzi tupeu de doi lei ,nu i se pare corect! Romania si trage apa!

really? pai cand vad ca vitan barzesti fac asa de 10 ani non stop si nu li se intampla nimic,logic ca aia de la academia clinceni nu mai inteleg nimic. cum bah sa aprobai planul fantezist si total ilegal a lui vitan barzesti de reorganizare si cel a lui academia cliceni care este doar 5% din suma de la vitan barzesti sa fie respins. incredibil.

smdb
smdb  •  26 Noiembrie 2021, 18:23
Postat de fecere pe 26 Noiembrie 2021, 18:06

ori nu am inteles eu bine ori asta Stoica e prost ,cum adica nu e corect !? ba ,suntem in 2021 ,cum sa muncesti 3 luni fara bani ?auzi tupeu de doi lei ,nu i se pare corect! Romania si trage apa!

"Corect" pentru el ar fi sa taca din gura, sa joace cu burta goala pana isi dreg ei dosarul de insolventa si pe urma sa-si primeasca sutul in fund la masa credala, si la sfarsit sa zica si-un bogdaproste. Totul cu largul concurs al statului roman, undee legiile sunt facute de catre si pentru "smecherii". Fraierii?! Au grija camatarii de ei sa-i dreseze, nu-i asa, Romania? Fi-mi-ar scarba...

smdb
smdb  •  26 Noiembrie 2021, 18:21

"Nu mi se pare normal ce au făcut totuși. Imediat după ce au trecut 3 luni și n-au fost plătiți, și-au băgat memorii!" Asta legat de ce pomenea Lovin acum cateva zile la DS1, anormalul a ajuns sa devina normal si invers. La ce altceva sa te astepti in societatea romaneasca cand interlopii isi lanseaza carti despre "smecherie", dreapta face alianta cu stanga ca sa ajunga la ciolan, un ministru raspunde 8 min. (!) la intrebari intr-o sedinta de validare simulacru (ca si paralela, la ultimul meu interviu de angajare am raspuns la intrebari 6 ore intregi cu 2 pauze de 10 min. ). Astea-s vremurile in care traim, si semne bune nu sunt, n-are cum sa se schimbe ceva in bine... In 20 de ani, in RO vor ramane doar hotii, talharii(=politicienii), proxenetii, cocalarii, needucatii, minoritarii (care nu vor mai fi asa minoritari), etc. RIP Romania...

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Noiembrie 2021, 18:20
Postat de adrianciprian pe 26 Noiembrie 2021, 17:58

Puneți lacătul pe liga betano

Nu se poate! E prea "rentabila"!! Nu pentru fotbal, desigur!!!

fecere
fecere  •  26 Noiembrie 2021, 18:06

adrianciprian
adrianciprian  •  26 Noiembrie 2021, 17:58

Puneți lacătul pe liga betano

Comentează