FOTBAL  »  Superliga  »  COLAPS

EXCLUSIV 6 jucători importanți și-au depus memoriu » Clubul atacă: „Nu e normal ce au făcut”

Juan Bautista Cascini (stânga) este unul dintre cei 6 jucători de la Academica Clinceni care și-au depus memoriu
Juan Bautista Cascini (stânga) este unul dintre cei 6 jucători de la Academica Clinceni care și-au depus memoriu

Articol de - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 17:02 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 00:56

Iulian Stoica, președintele celor de la Academica Clinceni, a confirmat pentru GSP.ro că 6 jucători ai ilfovenilor și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract și pentru a-și recupera banii. Fotbaliștii „lanternei roșii” au încasat ultimul salariu în urmă cu 90 de zile.

Este adevărat, dar am speranțe că vom rezolva situația. Nu mi se pare normal ce au făcut totuși. Imediat după ce au trecut 3 luni și n-au fost plătiți, și-au băgat memorii! Nu mi se pare normal nici să avem doar 4 puncte în 16 etape. Dacă nu se redresează corabia, să-și asume și ei responsabilitatea!”, a declarat Stoica pentru Gazeta Sporturilor.

Fanii revin pe stadioane! Ce condiții trebuie respectate + LPF, cerere de ultimă oră
Măsură
Fanii revin pe stadioane! Ce condiții trebuie respectate + LPF, cerere de ultimă oră

6 jucători de la Academica Clinceni și-au depus memoriu

Jucătorul care a pornit „revolta”? Paul Pîrvulescu. Surse din club au dezvăluit pentru Gazetă că Iulian Stoica l-ar fi jignit astăzi pe fundașul stânga din cauza „trădării”, însă conducătorul Academicii neagă informația: 

„Nu mi se pare ok ca tocmai Pîrvulescu să fie primul care să ceară memoriu, mai ales că el i-a îndemnat și pe ceilalți. Dar nu este adevărat, nu l-am jignit pe Pîrvulescu, nici nu am vorbit cu el azi”.

Alături de Pîrvulescu, alți jucători importanți de la Academica Clinceni - precum Răzvan Patriche, Floriano Vanzo, Marius Cioiu sau Juan Cascini - și-au depus memorii.

Jucătorii de la Academica mereu și-au luat banii, și avem salarii destul de frumușele. E un moment mai greu pentru tot fotbalul din România, sunt situații dificile și la Gaz Metan, Dinamo, nu e doar la noi. Oricum, așa a fost traiul la Clinceni, două luni întârziere, 3-4, dar mereu s-au luat banii!
Iulian Stoica, președinte Academica Clinceni

„Academica Clinceni va intra în insolvență”

Solicitarea ilfovenilor de a intra în insolvență a fost respinsă de Tribunalul Ilfov pe 18 noiembrie, în primă instanță. Iulian Stoica este încrezător însă că Academica va putea beneficia în cele din urmă de procedură.

A fost o greșeală de abordare a cererii. Cu siguranță vom putea intra în insolvență. Noi avem de altfel printre cele mai mici datorii din Liga 1. Am discutat cu administratorul judiciar și nu-i venea să creadă! E incredibil cum cu atât de puține datorii să cerem insolvența”, susține președintele Clinceniului, care ar fi fost lăsat total descoperit de Primărie:

„Am avut multe promisiuni de la Consiliul Județean, de la câțiva sponsori care s-au retras între timp și este greu. Mai ales că Primăria nu ne ajută cu nimic de doi ani, nu ne-au mai dat niciun euro!”.

„Oricum, insolvența nu înseamnă că jucătorii nu-și vor lua banii, pentru că le-am promis!”, a încheiat Iulian Stoica.

Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni: „Așteptăm să se nască jucători, noi nu construim nimic!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

PCH, anunț ferm în privința lui Mircea Rednic: „Vom fi prezenți!”

Eugen Trică a lăsat în afara lotului 2 fotbaliști importanți, pentru derby-ul suferinței cu Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
misterverde
misterverde  •  27 Noiembrie 2021, 09:39
Postat de Sofa King pe 26 Noiembrie 2021, 21:32

CUM Adica au indraznit sa si ceara salariile dupa 3 luni. Da unde se cred? In Africa?

Ușor ușor .. ncepe sa se vadă corupția din Romania ... După. Generația de aur. .. când se făcea selecție pe bune .. au început să apară jucători băgați pe gat .. gen Marica ... Pai daca Marica era atacantul României .. ne merităm soarta ..in Romania , mai mult de jumate de campionat sunt jucători străini ... In timp ce românii șomeri .. asta spune muuult despre noi ... Noi in loc sa construim ce avem nevoie .. facem echipe de fotbal ... De handbal ... Sa. Aibă străinii unde sa joace :)))) Avem stadioane .. mall uri.. bisericoie .. dar nu suntem în stare să. Facem o autostradă... Daca am avea și noi autostrăzi .. am avea și noi mai multe locuri de munca la noi in tara ... Și nu am mai fi nevoiți să plecăm în alte țări ... Dar deh... se vrea că noi sa fiim sateliți .. Între timp. .. vizionare plăcută la meciurile din liga 1.. un fel de wrestling din America :)))

roaitavasile
roaitavasile  •  27 Noiembrie 2021, 05:40
Postat de amadeus2021 pe 26 Noiembrie 2021, 21:19

Fac Clinceni Spuse Becali. Pac-pac și așa se rezolva treaba.

Faceti rost de bani de motorina, ca sunteți rupți și fără viitor.

1169067889840057
Sofa King  •  26 Noiembrie 2021, 21:32

CUM Adica au indraznit sa si ceara salariile dupa 3 luni. Da unde se cred? In Africa?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează