FOTBAL  »  Superliga  »  IRONII

VIDEO Robert Niță continuă războiul cu Ionuț Chirilă: „Am văzut că se poartă să rumegi gumă în timp ce vorbești cu cineva”

Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni
Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 10:23 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 11:07

Fostul atacant Robert Niță (44 de ani) l-a ironizat pe Ionuț Chirilă (55), antrenorul Academicii Clinceni, cu care a avut un schimb dur de replici la finalul lunii septembrie.

Spre finalul lunii septembrie, la scurt timp după ce Ionuț Chirilă a preluat-o pe Academica Clinceni, Niță l-a ironizat pe antrenor pe canalul personal de YouTube. Ionuț Chirilă a răspuns dur: „Singurul sentiment pe care-l am față de acest băiat instabil și dezechilibrat emoțional este de o milă groaznică”.

Robert Niță râde de Ionuț Chirilă: „Net superior lui Dan Petrescu”

Se pare că relația dintre cei doi continuă să fie tensionată. În această dimineață, la GSP Live, Niță a aruncat mai multe săgeți în direcția antrenorului de la Clinceni.

La un moment dat, fostul atacant de la Rapid a spus: „Îmi cer scuze că n-am avut gumă în dimineața asta, am văzut că se poartă să rumegi în timp ce vorbești cu cineva. Nu știu dacă ai văzut ultima apariție a domnului”. Niță s-a referit la cea mai recentă prezență a lui Ionuț Chirilă la TV, de weekendul trecut, la emisiunea „DigiSport Matinal”.

„Eu te întreb de Rednic, tu-mi zici de Clinceni”, i-a răspuns moderatorul Costin Ștucan, iar Niță a spus că „sunt 2 antrenori care mie mi-au marcat cariera”.

La finalul emisiunii, Robert Niță a râs din nou de Chirilă, de această dată cu privire la următorul meci al echipei antrenate de acesta, cu CFR Cluj:

„Îi rupe Clinceniul. Vreau să argumentez. Au niște trasee de joc și niște automatisme... iar antrenorul îi e net superior lui Dan Petrescu”.

Ionuț Chirilă: „Niță are ori lipsă de cultură fotbalistică, ori rea-voință”

Probabil este supărat că m-a invitat de vreo 10 ori pe canalul său de YouTube să vorbim despre fotbal, ceea ce-mi denotă că mă apreciază, și nu am putut să-i ofer această oportunitate. 

Să te întrebi ce caută Chirilă în Liga 1 după 25 de ani de profesie, în care am câștigat 4 titluri cu Dinamo, despre care fotbalul românesc spunea că e Barcelona a României, după ce am calificat o echipă națională la un Campionat European după 10 ani, după ce am câștigat singurul titlu din istoria Rapidului, unde am făcut milioane de euro din jucătorii pe care i-am construit și desăvârșit, după ce am antrenat 3-4 echipe de Liga 2 și 3-4 de Liga 1, culminând cu Chiajna, pe care am făcut-o exponentul fotbalului spectacol în România, înseamnă că are ori lipsă de cultură fotbalistă, ori rea-voință.

- Ionuț Chirilă despre Robert Niță, pe 28 septembrie 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Adrian Mutu, dezvăluiri despre relația cu familia Mititelu, la FCU Craiova: „Juniorul a intrat în vestiar. Seniorul sugerează inteligent chestii tactice”

Suma la care Gigi Becali a evaluat lotul FCSB-ului: „Dacă-i dau pe toți acum, iau minimum atât” » Jucătorul pe care speră să ia 30 de milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
babin
babin  •  26 Noiembrie 2021, 11:00

Unu' mai prost ca altu' si Shtookan mai prost decat amandoi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează