FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

Ionuț Chirilă, făcut praf de Robert Niță: „Nu te apucă spumele?! Mare minune să nu îl pună și ăștia pe YouTube” + atac și la Dragomir

Robert Niță (44 de ani) a ironizat numirea lui Ionuț Chirilă (55 de ani) la Academica Clinceni.
Robert Niță (44 de ani) a ironizat numirea lui Ionuț Chirilă (55 de ani) la Academica Clinceni.

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 17:29 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 17:38

Robert Niță (44 de ani) a ironizat numirea lui Ionuț Chirilă (55 de ani) la Academica Clinceni. 

Robert Niță a devenit un atent observator al fotbalului românesc. Împărtășește opiniile, de multe ori într-o manieră dură, pe contul personal de YouTube. Astăzi, „victimă” a fost Ionuț Chirilă.

Robert Niță, atac la Ionuț Chirilă: „Chiar atât de jos am ajuns?”

„Când îi auzi pe Răzvan Lucescu, Mircea Lucescu, Olăroiu, Grozavu, Rădoi, pe un Miță Iosif chiar. Spun ceva oamenii, spun ce văd, ce simt. Își schimbă discursul în funcție de meci. Nu spun aceleași lucruri indiferent de meci, niște șabloane. 

Când auzi în 88 de intervenții aceleași 88 de fraze, nu te apucă spumele, nu te apucă nebuniile? Chiar atât de jos în ale antrenoratului am ajuns încât să fie numit în Liga 1 un antrenor care nu spune nimic?”, a spus Robert Niță, pe vlogul personal de pe YouTube

Robert Niță, ironii în serie la adresa lui Chirilă

„Da, construiește frumos. Ca în China, repede și se prăbușește. Îi ia pe ăia morți și îi face vii. Îi îmbălsămează și îi vinde. Clinceniul a murit frumos, dar tot la groapă e.

Corect, Clinceniul n-a făcut puncte cu echipe slabe, iar acum la tine e greu. Și-a asumat, are dreptate. Trompeta aia de Poenaru, care nu i-a pregătit nici tehnic, nici tactic, nici fizic. Ce să facă săracul Ionuț acum când joacă cu FCSB, Rapid, Botoșani, Cluj? Așa, deci are scuze și cu Botoșani, că sunt cei mai buni.

N-are tabla, a uitat tabla acasă, din păcate. Eu, dacă eram jucător acum, îi ziceam: «Păi, filosofule, dacă suntem așa praf, de ce ai mai venit tu? Dacă fizic nu putem, tactic nu știm, tehnic ne mișcă mingea de apărători... cât ai fi tu de bun, ce să mai faci?»

Mare minune dacă nu-l filmează și ăștia să-l pună pe YouTube. Cred că e singurul antrenor din istoria modernă a fotbalului internațional care este filmat la o ședință în batjocură și pus pe YouTube de către jucătorii lui”, a mai spus Niță.

Dumitru Dragomir, în vizorul lui Robert Niță: „E vreun interes”

Dumitru Dragomir s-a numărat printre persoanele care au salutat instalarea lui Ionuț Chirilă la Academica Clinceni. Robert Niță a comentat și acest lucru.

„Din prostie, dacă te bagi în toate, în 100 de lucruri, și îți dai cu părerea, 2-3 îți ies. Pe urmă te bagi în față. Domne, a nimerit oracolul de la Bălăcea... Bălcești. L-a văzut antrenor... Probabil e vreun interes. Cu nepotul sau alt interes. 

De ce nu l-a văzut până acum? De ce nu l-a pus la selecționata Ligii pe «Capello»? De ce nu l-a sunat pe Jean Pădureanu să îi zică să îl pună antrenor? Îi lăuda pe unii de nici nu se apucaseră de antrenorat. Avea el interese cu blaturile, cu șpăgile, cu ce se vorbea în vremea aia. Acum, dacă a fost adevărat, nu știu, dar se vorbea”, a comentat Niță. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Anunț crucial pentru sportul românesc din partea Guvernului » Cum se poate intra pe stadioane în localitățile cu incidență de peste 6 la mie

EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB vrea să revină în fotbal: „Aș merge și în Liga 3, pe 1.000 de euro. Mai pot să joc lejer 6 ani!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
831837676990129
Mihai Ratiu  •  28 Septembrie 2021, 10:19

Cine este Robert Nita ?

legio.sud
legio.sud  •  28 Septembrie 2021, 00:41
Postat de andre676767 pe 27 Septembrie 2021, 19:14

Si pe mine ma enerveaza ca Ionut Chirila a repetat obsesiv aceleasi lucruri la nesfarsit si o sa le mai repete, dar domnul cred Nita cred ca e si prieten cu Poenaru si de asta il apara. Despre Chirila cred ca a luat-o razna putin cand ani de zile nu i s-a dat chiar nicio sansa in cloaca asta de la noi. Dar *** de Nita sa taca si sa ias doar daca o sa invete sa vorbeasca limba romana cursiv, repet cursiv. Vine dintr-o familie de elite a societatii din Romania, iar fraierul asta de fotbalist nu prea are cum sa inteleaga unele aspecte.

Care elite ? d-le pai dacă tac-su Ioan chirila a avut spațiu editorial de la comuniști se cheamă ca este elita , Alo elite sunt un Vintilă Horia un Paul Goma nu niște colaboraționiști care schimbau femeile între ei … vezi sotiile lui ioan chirila Ionuț și fratele sau artistul … îmi scapă numele sunt frați doar de tata adică nu sunt frați *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelfacelegea
gigelfacelegea  •  27 Septembrie 2021, 22:28

Maine poimaine titlul o sa fie "Antrenor umilit in sectiunea de comentarii"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează